Bästa barnvagnen för korta föräldrar (Uppdaterad 2024)

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Författare
Angelica Johansson
Mats Maatson
REDAKTÖR
Mats Maatson

I den här artikeln ska vi ta reda på vilka barnvagnar som passar bäst för alla föräldrar som är så pass korta att vissa barnvagnsmodeller inte är bekväma att köra. Om du känner igen dig i det här, tycker vi definitivt du ska hänga med i vårt stora test av barnvagnar för korta föräldrar!

Efter många timmars omfattande research har vi kommit fram till att Emmaljunga NXT60 och Emmaljunga NXT60 F är barnvagnarna som är allra bäst för korta föräldrar.  De har nämligen ett handtag som ingen annan tillverkare kan erbjuda: en variant som är en kombination av både teleskop- och knäledshandtag.

För dig som är kort i rocken är det förstås viktigt att du har en vagn som du kan köra bekvämt hela småbarnsperioden. Här nedan ska vi tipsa dig om några detaljer som är extra bra att titta efter när du ska välja barnvagn. En optimal barnvagn för korta föräldrar bör vara utrustad med:

 • Bra fjädring så att vagnen är bekväm att köra
 • Stabilt och lättviktig chassi
 • Handtag med en bekväm vinkel
 • Hjulkonstruktion som gör vagnen extra lättrullad
 • Säkerhetsrem
 • Lätt och smidig ihopfällning
 • Lättåtkomliga bromsar
 • Swing away-bygel
 • Liggdel som är lätt att klicka av och på och som inte är för klumpig

🏆 Bästa barnvagnarna för korta föräldrar 2024

1. Emmaljunga NXT60 och Emmaljunga NXT60 F 🏆 – Bästa barnvagnen för korta föräldrar

Emmaljunga NXT60

i samarbete med PriceRunner

 

Emmaljunga NXT60F

i samarbete med PriceRunner

 

Emmaljunga NXT60 och Emmaljunga NXT60F är en svensktillverkad vagn som ingår i Emmaljungas klassiska barnvagnssortiment. Det här är verkligen en vagn som passar otroligt bra för korta föräldrar, eftersom den är robust men smidig och enkel att ta sig fram med och har ett handtag som gör att du kan köra vagnen på ett bekvämt sätt. 

Som ni lägger märke till i rubriken här ovan finns det två modeller av samma vagn. Det enda som skiljer modellerna åt är sittdelarna. NXT60F har en så kallad flat-sits och kan ställas in i plant liggläge. NXT60 är utrustad med en ergonomisk sittdel, vilket innebär att den är aningen skålformad när ryggstödet lutas bakåt i viloläge. Vilken du föredrar beror helt enkelt på vilka behov du har. 

Eftersom vårt fokus i det här testet ligger på körkomfort för korta föräldrar går vi inte in närmare på vad sitsarna har för för- och nackdelar, men vill du fördjupa dig i ämnet så rekommenderar vi att du läser vår stora barnvagnsguide. Där hittar du all information om flat- och ergosittdelar, plus en massa annan nyttig information som är bra att kunna inför ett barnvagnsköp.  

Handtaget på Emmaljunga NXT60 & Emmaljunga NXT60 F

Så låt oss titta på en av de viktigaste detaljerna när det gäller körkomfort för en förälder som inte är så lång, om än inte den enda: Handtaget. På Emmaljunga NXT60/NXT60F går handtaget att ställa in mellan 79-114 cm. 

Det är bland både den lägsta och högsta handtagshöjden som finns på den svenska marknaden för barnvagnar. Det gör att den här barnvagnen faktiskt fungerar både för korta och långa personer. Är din partner till skillnad från dig lång, är det här en perfekt vagn! 

Den som läst det vi skrivit om Emmaljunga NXT60/NXT60F förut vet att vi är extra förtjusta i deras handtag. Den unika modellen är nämligen en kombination av både teleskop- och knäledshandtag. Kombinationen av dessa gör att du kan justera både höjd och vinkel i detalj. 

Höjd- och vinkelpositionerna gör det lätt att hitta den handtagshöjd som är bekväm för just dig. Dessutom kan du snabbt vinkla handtaget när du behöver en bra hävkraft, något som är jättepraktiskt när du ska ta dig upp för trottoarkanter, ombord på bussar med mera. 

Vi vill påstå att här verkligen finns alla funktioner du behöver för att du ska kunna köra vagnen på ett väldigt bekvämt sätt, trots att du är kort. 

Körkomfort för korta föräldrar

Emmaljunga NXT60/NXT60F är inte den minsta och mest kompakta vagnen, men definitivt den som är mest lättkörd. Den har en väldigt fin körkänsla både på lättframkomliga underlag som trottoarer och asfalterade vägar, likväl som på grus och i svårframkomlig terräng. 

För en kortvuxen person som behöver en smidig allroundvagn där handtagshöjd och vinkel kan ställas in precis efter behoven som finns, är det här verkligen en fullträff. 

Det känns som om varje detalj på vagnen är genomtänkt och den har en massa smarta funktioner som gör användningen bekväm. Liggdelen är väldigt lätt att klicka av och bära med sig in vid behov. Barnvagnen är lätt att fälla ihop och vikten på ca 15 kg gör att den också är hyfsat lätt att hantera och går smidigt att lyfta in i bagageutrymmet på en bil eller snabbt stuva undan.

Sittdelen har en bekväm swing away-bygel som gör att barnet tidigt kan börja ta sig i och ur vagnen på egen hand, utan att du behöver lyfta. Det är bara att vika undan bygeln och låta barnet sätta sig i vagnen, spänna fast selen och sedan klicka fast bygeln igen. 

Mitt mellan bakhjulen finns en broms i form av en stor, grå plastplatta. Bromsen är otroligt lättåtkomlig och går definitivt inte att missa med foten tack vare den framträdande placeringen och det stora formatet på knappen

🔎 Därför valdes Emmaljunga NXT60 och Emmaljunga NXT60F

Vi har i dagsläget inte kunnat hitta någon barnvagn som har ett handtag med möjlighet att ställa in så lågt som 79 cm. Alternativ finns säkert någonstans men dessa är i så fall definitivt få. Dessutom kan handtaget också vinklas för att göras så bekvämt som möjligt för den som kör.  

Av den anledningen är Emmaljunga NXT60/NXT60F en självklar vinnare i kategorin. Barnvagnen är robust och kan användas både i stan och på landet.

Samtidigt är den otroligt lättkörd och garanterat bekväm att använda även för längre sträckor. En förälder kan promenera länge med den här vagnen utan att bli trött i armarna. Du behöver i stort sett bara hålla i vagnen så rullar den. Här finns ingen känsla av att du behöver knuffa något tungt.

👨‍👩‍👧‍👦 Vem passar Emmaljunga NXT60 och Emmaljunga NXT60F för?

 • De som vill ha en vagn för både stan och landet
 • Föräldrar som så tidigt som möjligt vill slippa lyfta barnet i och ur vagnen
 • Föräldrapar där en är kort och den andra lång

💎 Utmärkande egenskaper för Emmaljunga NXT60 och Emmaljunga NXT60F

 • Handtag som kan justeras både i vinkel och höjd
 • Lättkörd på alla typer av terräng
 • Ombonad liggdel

🎬 Demonstration av Emmaljunga NXT60 och Emmaljunga NXT60F

2. Bugaboo Donkey 5

i samarbete med PriceRunner

 

Bugaboo Donkey 5 är en fantastisk vagn som ger en familj otroligt många möjligheter att anpassa vagnen till de egna behoven och enkelt transformera vagnen utifrån hur familjekonstellation ser ut.  

En förälder som inte bara är kort utan också av olika anledningar har sämre armstyrka än genomsnittet får här en otroligt lättrullad vagn som är lätt att köra med, oavsett om den används som syskonvagn eller har fullastad varukorg. Eller kanske både och!

Handtag som passar alla

Alla Bugaboos barnvagnsmodeller är utrustade med ett teleskophandtag. Bugaboo Donkey 5 har ett handtag som kan justeras mellan 84-103 cm. Den kortaste handtagshöjden fungerar väldigt bra för de allra flesta och även för dig som inte är mer än strax över 150 cm.  

Handtaget kan justeras med hjälp av två stora spärrar på sidorna av handtaget. Alla knappar och spärrar på Bugaboo Donkey 5 är vita, så det är lätt att se var du ska greppa när du ska justera saker på vagnen. 

Handtaget har förinställda höjdnivåer och kan alltså inte justeras steglöst. Men det finns tillräckligt många alternativ för att du ska kunna hitta ett läge som är bekvämt. Handtaget har ett stoppat överdrag i läderimitation som är bekvämt att hålla i. 

En annan praktisk detalj är att det finns en säkerhetsrem på handtaget. Den kan du placera runt handleden som extra säkerhet när du är ute på barnvagnspromenader. Då vet du att du inte behöver förlora kontrollen över vagnen om du skulle halka eller känner dig osäker i backar eller på ojämna underlag. 

Den unika konstruktionen på chassit måste förstås också nämnas i sammanhanget. För att göra om den här till en syskonvagn drar du nämligen ut chassit och även handtaget i sidled.  Barnvagnen är lika lättmanövrerad i det här läget och handtaget går att ställa in precis på samma sätt som innan.

Bekväm sittdel med swing away-bygel

Sittdelen är något högre placerad än på Emmaljunga NXT60/NXT60F men har precis som den modellen även en swing away-bygel som gör det lätt för de större barnen att klättra i och ur vagnen på egen hand.  

Körkomfort som passar korta personer

Det är verkligen få vagnar som är så lättrullade som Bugaboo Donkey 5. Den behöver knappt en liten knuff så är den igång och det är verkligen en barnvagn som rullar över stock och sten lika galant som på släta underlag inomhus. 

Handtagets vinkel gör att hävkraften är god och det är enkelt att ta sig uppför trottoarkanter och andra typer av avsatser med vagnen. Eftersom barnvagnen är så lättrullad går det också alldeles utmärkt att köra den med ett extra barn på ståbräda, utan att det blir tungt.

🔎 Därför valdes Bugaboo Donkey 5

För en växande familj är Bugaboo Donkey 5 en optimal vagn. Men den passar också jättebra för alla som vill packa med extra mycket saker på barnvagnspromenaderna och som kanske gillar att vara ute att röra på sig om dagarna.  

Den är även väldigt praktisk för den som använder barnvagnen som transportmedel till vardags och exempelvis ofta veckohandlar tillsammans med barnet. I den här vagnen får en stor matkasse utan problem plats undertill. Använder du vagnen som för ett barn kan du dessutom använda en särskild sidokorg som du monterar på vagnen, istället för att använda chassit med två sittdelar. 

Dessutom kan du klicka på en ståbräda direkt på chassit då det finns integrerade fästen för det. Kom ihåg att köpa den senaste modellen på Bugaboo-ståbräda eftersom det här är en ny uppdatering och på de äldre Donkey-modellerna ska du ha separata fästen. 

Det behövs alltså inte på den här modellen och äldre fästen får inte plats på chassit på grund av de nya, integrerade varianterna. Kom alltså ihåg att kontrollera vilken modell av ståbräda du ska välja.  

Som inledningsvis nämndes blir vagnen inte tung att rulla även om den är fullpackad. Att vagnen heter Donkey är inte svårt att förstå, för här får du en trogen följeslagare som hjälper dig i vardagen på bästa sätt. Precis som en riktig packåsna!

👨‍👩‍👧‍👦 Vem passar Bugaboo Donkey 5 för?

 • Familjer som växer och väntar framtida småsyskon
 • Korta personer som vill ha en bekväm och mycket lättrullad barnvagn
 • Alla som vill ha en lättkörd barnvagn både för både terräng och i stan

💎 Utmärkande egenskaper för Bugaboo Donkey 3

 • Utdragbart chassi i sidled
 • Bekvämt teleskophandtag med många inställningsmöjligheter
 • Lättkörd även när den är tungt lastad

🎬 Demonstration av Bugaboo Donkey 5

3. Britax Smile 3

i samarbete med PriceRunner

 

Britax Smile är lättare och smidigare än både Emmaljunga NXT60/NXT60F och Bugaboo Donkey 5. Samtidigt har den ett robust chassi och en hjulkonstruktion som även gör att den klarar lättare terräng. För dig som är kort i rocken är den lätt att manövrera och ta sig fram med och väldigt trygg att köra även på ojämna underlag.  

Trots att den känns smäcker och elegant i sin konstruktion blir den aldrig ostadig eller svajig på något sätt. Så låt oss titta lite på handtagets justeringsmöjligheter som är extra viktig för korta föräldrar. 

Handtag med bekväm knäledsfunktion

Handtaget på Britax Smile 3 kan ställas in mellan 80-113 cm. Eftersom handtaget är av knäledsmodell förändras också hävkraften beroende på hur du har handtaget inställt. Om du är kortvuxen och vill ha handtaget lägre än 90 graders vinkel måste du oftast vinkla upp handtaget för att lättare kunna ta dig upp och ner för trottoarkanter och liknande. 

Men det är verkligen enda nackdelen vi kunnat komma på med vagnen. I övrigt har Britax Smile 3 mycket att erbjuda sina användare. Handtaget går att ställa in i många olika höjdlägen så det blir i övrigt alltid bekvämt att köra vagnen. Handtaget kan också vid behov vikas in ända in mot chassit, vilket gör att du kan spara in på utrymmet när det är trångt, till exempel när du åker i kommunaltrafik eller liknande.  

Mitt på handtaget finns en plastplatta med en logotyp på. Den är inte där endast som en snygg dekoration, utan fungerar som ett stöd när vagnen är ihopfälld. På så vis skyddas handtaget från att slitas eller skadas, trots att vagnen förvaras upprätt när den är ihopfälld.

Lätt för alla att köra

En sak som bidrar till att Britax Smile 3 är så otroligt lättkörd är att den är utrustad med luftdäck. Den klarar av snö, grus och annan terräng utan problem, tack vare de grovt räfflade hjulen.  

Barnvagnen är väldigt lättkörd och kommer igång med endast en liten knuff. Även om du inte har jättemycket kraft i armarna kommer du att kunna köra den här vagnen utan problem i alla fall. Mycket av det beror på lufthjulen i kombination med en avancerad fjädring i chassit. 

Vi vill också ge fotbromsen ett särskilt omnämnande. Den är placerad på insidan av höger bakhjul och trycks ner både när du låser vagnen och låser upp den. Den är alltså mycket enkel att manövrera och väldigt bekväm, även om du bär flip flops eller sandaler med tunn sula. 

Precis som de två andra barnvagnsmodellerna innan i testet är Britax Smile 3 utrustad med en smidig swing away-bygel som också har samma snygga överdrag i läderimitation som handtaget.

🔎 Därför valdes Britax Smile 3

Britax Smile har en lägsta höjd på handtaget som är 80 cm. Det gör att den blir bekväm att köra för personer som inte är så långa. Samtidigt kan personer som är längre också köra vagnen bekvämt, vilket förstås är ett plus om den körs av flera. Alla har möjlighet att ställa in handtaget till en höjd som är bekväm just för dem.

👨‍👩‍👧‍👦 Vem passar Britax Smile 3 för?

 • Föräldrar som är av olika längd
 • De som vill ha en extra bekväm fotbroms
 • Alla som vill att barnet ska kunna ta sig i och ur sittvagnen själv så snart som möjligt

💎 Utmärkande egenskaper för Britax Smile 3

 • Luftdäck
 • Lätt att manövrera i trånga utrymmen
 • Lättrullad även på snö och sand (grov räffling)

🎬 Demonstration av Britax Smile 3

4. Cybex Priam

i samarbete med PriceRunner

 

De vagnar vi hittills presenterat i testet har passat bra som terrängvagnar, eftersom de är väldigt robusta i chassit, alternativt är utrustade med lufthjul. För en kort förälder som ändå vill ha en utpräglad cityvagn kan vi varmt rekommendera Cybex Priam. 

Handtaget går att justera mellan 100-110 cm och vagnen har rörliga, små framhjul som gör den lättnavigerad i trånga utrymmen. Framhjulen har dock en egen fjädring, vilket gör att barnvagnsturerna blir bekväma för barnet och det här är definitivt mycket mer än en kompakt sulkyvagn i reseformat.  

Det är en utmärkt vardagsbarnvagn för alla som bor i stan eller som ofta behöver packa ner vagnen och ta med den i bilen. 

Handtag på Cybex Priam 

Handtaget är av teleskopmodell och har en rund form som gör att det är väldigt greppvänligt.  Det är bekvämt att hålla i även för personer som har små händer och det tjocka överdraget i läderimitation fungerar delvis värmeisolerande och gör att handtaget inte blir så kallt att hålla i vintertid. 

Det vi gillar med det här handtaget extra mycket är att det kan höjas och sänkas med en hand. Mitt på handtagets undersida sitter nämligen en knapp som du trycker in med ett handgrepp och därefter kan du trycka ner handtaget eller dra det uppåt.  

Det gör att du snabbt och smidigt kan ändra handtagshöjd när du är på språng, vilket är perfekt om du behöver tippa upp barnvagnen ombord på en buss eller liknande. Då kan du höja upp handtaget på ett ögonblick. Det blir lätt att ta sig fram med barnvagnen med kontroll, med andra ord. 

Om du vill går det också att göra handtaget riktigt kort så att det ligger tätt intill ryggstödet på vagnen. Det är otroligt praktiskt när du tillfälligt behöver parkera den på trånga ställen. 

Så här är det för en kort person att köra Cybex Priam

Cybex priam är verkligen en elegant barnvagn och den rullar otroligt lätt och smidigt även över aningen ojämnt underlag. Behöver du mer stadga i körningen kan du även låsa framhjulen. Den är enkel att köra med en hand och även om du har mycket saker i varukorgen och ett äldre barn som väger mer, är vagnen väldigt lättrullad i alla fall.  

Det är lätt att ta spjärn med vagnen i uppförsbackar där det normalt oftast är tungt att knuffa en barnvagn, även om du är kort i rocken. Dessutom är handtaget utrustat med en säkerhetsrem som du kan trä på när du känner dig osäker på hala underlag eller i backar. 

Vagnen fälls snabbt ihop i ett par enkla steg och den väger strax under 13 kg, vilket gör att du enkelt kan fällas ihop, lyfta upp den och bära den med dig vid behov.

🔎 Därför valdes Cybex Priam

Anledningen till att vi tog med Cybex Priam är för att den har förmåga att kunna köras bekvämt i trånga utrymmen, samtidigt som den har ett handtag som blir så pass lågt att de flesta personer som är korta bekvämt kan köra vagnen. 

När det gäller handtagets funktioner gillar vi skarpt att den går att justera med en hand, tack vare en knapp mitt på handtagets undersida. Vi kan verkligen undra varför inte fler barnvagnstillverkare löser höjdjusteringen av teleskophandtag på det här viset. Det är helt enkelt en suverän funktion som vi tycker fler barnvagnsmärken borde ta efter.

Cybex Priam är en perfekt vagn för den moderna föräldern som bor i urbana miljöer eller som kör vagnen dagligen och exempelvis åker i kollektivtrafik. Här kan du enkelt ta tunnelbanan eller bussen hem och handla på vägen. Det är en vagn som är smidig att manövreramed med i trånga utrymmen och där det är mycket folk.

👨‍👩‍👧‍👦 Vem passar Cybex Priam för?

 • Föräldrar som bor i stan
 • De som vill ha ett handtag som kan justeras med en hand
 • Alla som vill ha en barnvagn som kan parkeras i trånga utrymmen

💎 Utmärkande egenskaper för Cybex Priam

 • Teleskophandtag som justeras från mitten av handtaget
 • Snabb ihopfällning
 • Rejäl säkerhetsrem som matchar bygel och handtag

🎬 Demonstration av Cybex Priam

5. Thule Sleek

i samarbete med PriceRunner

 

Thule Sleek är en smidig duovagn utrustad med ett handtag som kan justeras mellan 97-109 cm. Chassit är en aning längre än andra barnvagnar är generellt. Anledningen till det är att Thule Sleek kan göras om till en syskonvagn som då placerar barnen framför varandra. Vagnen växer alltså på längden istället för bredden.  

Det gör Thule Sleek till en utmärkt modell för de som ofta rör sig i trånga utrymmen och den passar bra att åka i kollektivtrafik med. Samtidigt är den tillräckligt robust för att även kunna användas i viss terräng. Det går bra att köra på grusväg och snö med den här barnvagnen.  

Handtag som kan justeras i många lägen

Lägsta läget på handtaget är som inledningsvis nämndes 97 centimeter. Det passar bra för personen som är ca 155 cm och uppåt. Är du kortare än så rekommenderar vi att du istället tittar på Emmaljunga NXT60/NXT60F eller Bugaboo Donkey 5.  

Handtaget är utrustat med spärrar på sidorna som du öppnar med tummen för att justera handtaget upp och ner. Det är enkelt och snabbt gjort och handtagen och låsen fungerar bra även för personer som inte har stora händer eller starka tummar. 

Körkomfort med Thule Sleek

Den som vill ha en extra lättrullad vagn som bjuder så lite motstånd som möjligt kan vi varmt rekommendera Thule Sleek. Den här rullar igång direkt endast med liten knuff och klarar av även ojämna underlag, utan att du behöver anstränga dig för mycket. 

Fjädringen är utmärkt och barnvagnsturen blir bekväm för barnet, även i terräng. Det märks verkligen med andra ord att vagnen är tillverkad med gedigen kvalitet och den gör barnvagnsturerna optimala både för förare och barn. 

Växer familjen och det kommer ett litet syskon går det alldeles utmärkt att köpa till en liggdel och vips så omvandlas den till syskonvagn. Och den kommer fortfarande att vara lika lättrullad, även för den som inte är så stark i armarna.

🔎 Därför valdes Thule Sleek

Thule Sleek är ytterligare en variant av barnvagn som passar för en kort förälder. Handtaget går som lägst går att ställa in på 97 cm, vilket gör att de flesta kan köra vagnen. Dessutom tillför den det här testet en vagn med en spännande funktion: den kan transformeras till en syskonvagn där barnen sitter på rad i stället för vid sidan om varandra.  

Det gör att vi känner att Thule Sleek gör det här testet komplett och att det finns en vagn här som täcker de flestas behov. Alla barnvagnar har ett handtag som går att justera i låg höjd och passar korta föräldrar.

👨‍👩‍👧‍👦 Vem passar Thule Sleek för?

 • Föräldrar som är längre än ca 155 cm
 • De som vill kunna omvandla vagnen till en syskonvagn i framtiden
 • Föräldrapar som är olika långa

💎 Utmärkande egenskaper för Thule Sleek

 • Extra mycket reflexer på hjulen
 • Fungerar också bra med ståbräda
 • Varukorg godkänd för 5 kg

🎬 Demonstration av Thule Sleek

Vad ska jag som är kort tänka på när jag köper ny barnvagn?

Den allra viktigaste aspekten att tänka på för korta föräldrar som ska köpa barnvagn är också det som vi också fokuserat på i det här testet: handtaget. Det ska gå att justera i tillräckligt låg höjd för att det ska vara bekvämt för en kort person att köra vagnen.  

Men det är också viktigt att vagnen bibehåller sin körförmåga och hävkraft, även när handtaget är i det lägsta läget. Det är inte alltid så lätt att hitta sådana kombinationer och informationen om den här typen av detaljer kan vara knapphändiga på företagens egna hemsidor. 

Av den anledningen är det bra att ta sig tid att läsa igenom tester som det här och göra egna efterforskningar för hur handtaget egentligen fungerar. 

Den andra aspekten som är viktig att tänka på är körkomforten. För korta personer bör en barnvagn vara lättrullad, men det behöver nödvändigtvis inte bero på att den korta föräldern skulle ha mindre kraft att rulla en vagn.  

Tyngdpunkten blir helt enkelt annorlunda för en kort person och förmågan att luta sig framåt och knuffa vagnen i exempelvis uppförsbackar är helt annorlunda för en kortvuxen person än för en lång. Därför är det viktigt att vagnens körkomfort är väl utvecklad och att hjulen har kullager som bidrar till att de rullar lätt och smidigt fram på olika typer av underlag. 

Det här är alltså några aspekter vi tycker att det är viktigt att du tittar på innan du går in på andra detaljer som du är intresserad av. När du plockat ut några barnvagnar med funktioner som är väl anpassade för dig som kort förälder, kan du detaljstudera resten av finesserna som vagnarna har och därefter göra ett optimalt val som känns rätt för dig och din familj. 

Det är även en bra idé att som par göra researchen tillsammans, så att ni har en vagn som ni båda trivs med. 
För dig som vill lära dig mer om barnvagnar generellt kan vi rekommendera vår ultimata barnvgnsguide samt vår artikel om de bästa barnvagnarna. Där får du all upptänklig, kompletterande information som du kan tänkas behöva inför köpet av en barnvagn som är optimal för just dina behov.

Källor som hjälpt oss med våra produktval

Tester av barnvagnar:

Youtube:

Andra källor:

Författare
Angelica Johansson
Medgrundare & marknadsansvarig på Evolving Media. Småbarnsmamma med stort intresse för barnvagnar och produkter som gör livet som förälder smidigare.
Mats Maatson
Redaktör
Mats Maatson

Missa inte dagens deals