Bästa cyklopen för barn 2024 – Spännande äventyr under vattenytan

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Författare
Malin

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Alla som snorklat vet vilken rolig sysselsättning det är, och att inviga sina barn i den här roliga undervattensvärlden blir för de flesta en självklarhet.

Även om man själv aldrig snorklat eller ens gillar att bada är en snorkel och cyklop något som är en väl värd investering eftersom den är kul för barnet att använda både vid stranden, i simbassängen, och hemma i badkaret.

Vi har sammanställt våra favoriter på marknaden just nu, allt för att göra valet av cyklop enkelt.

Mellanvinnaren i dagens test är en specialare för alla Arielfans. AK Sports har tagit fram en cyklop som är utformad som en ArielmaskPremiumvinnaren, Mares Set Sea Friends Jr, ger dig ett komplett set av hög kvalié!

Budgetcyklopen, Pinepeak Snorkelset, är en enkel och funktionell cyklop med tillhörande fenor och snorkel för de allra minsta. Vi har även en specialare för de utforskande barnen, nämligen Scuba Gear Cyklop Helmask + Snorkel Med GoPro-fäste som både ger ditt barn en härlig dykupplevelse som också kan filmas.

Premium: Mares Set Sea Friends Jr

Här har vi en lyxigare variant av cyklop. För det lite högre priset får du både cyklop, snorkel och simfötter, alltså ett komplett kit som gör att ditt barn redo för varma sommardagar och snorkelturer!

Dessutom är hela kitet av väldigt hög kvalité. Med det kompletta kitet kan du också inspirera barnet till att våga mer och testa på nya saker, som i sin tur utvecklar deras förmågor. Smidig användning och bra passform!

Fördelar

 • Komplett kit med snorkel, cyklop och simfötter
 • Bra passform, lätt att justera

 • Vågskydd och utblåsventil

Nackdelar

 • Dyrt
 • Något svårt med passform på simfenorna


Mellan: AK Sports Cyklop Princess Ariel

Så fort vi såg det här cyklopet insåg vi att vi bara behöva ha med det i vårt test, för oj så fint det är! Tillverkarna har varit fyndiga då de skapat ett cyklop med motiv av Lilla Sjöjungfrun. 

Med den här kan alla barn leka att de är vattnets disneyprinsessa Ariel på riktigt. En rolig design som både är fin på utsidan och praktiskt på insidan. Justerbar rem ger bra passform!

Fördelar

 • Fin design
 •  Justerbar storlek för bra passform
 • Kan inspirera barnet till att vilja simma/ snorkla

Nackdelar

 • Något dyr
 • Materialet är något hårt och plastigt


Budget: Pinepeak Snorkelset

Pinepeak Snorkelset är ett komplett set med både cyklop, snorkel och simfötter. Perfekt att ta med på solsemestern eller dykarresan. För det här kitet behöver du inte heller betala alls mycket, trots att du får väldigt hög kvalité. Därför är det här kitet vår budgetfavorit. 

Skön passform, fin design och smidig användning - och mycket prisvärt!

Fördelar

 • Fin färg
 • Smart kit med snorkel, cyklop och simfötter

 • Praktiskt och smidig att ta med

Nackdelar

 • Något plastigt, kan skava lite
 • Lite svårt med passformen


Special: Scuba Gear Cyklop Helmask + Snorkel Med GoPro-fäste

Här har vi lite av en specialare när det kommer till cyklop för barn, nämligen ett cyklop som fästs över hela ansiktet. Det som gör den här speciell är alltså att du inte bara kan sätta över cyklopet runt ögonen, utan du har alltså den här över hela ansiktet.

Det möjliggör för barnet att andas fritt med både näsa och mun i samma cyklop, och det är ett perfekt hjälpmedel för de barn som ännu inte lärt sig att använda snorkel eller som har svårt med det. En smart detalj som kan uppskattas av många barn är fästet för gopro, så att du barnet kan filma hela dykningen under vattnet. Bra kvalité, och bekväm och praktisk!

Fördelar

 • Helmask
 •  Lätt att andas med både näsa och mun
 • Hållare för GoPro

Nackdelar

 • Svårt att få till passform
 •  Något glapp


Köpguide – Bästa cyklopet för barn

Vad är cyklop för barn?

Att köpa ett cyklop till sitt barn är absolut inte ett måste, framförallt om ni inte tror att ni kommer få användning för ett. Men, om ni vet med er att ni ska åka på en solsemester som kan innebära möjligheter för snorkling, eller om barnet inte gillar att använda simglasögon så kan ett cyklop vara en smart investering. 

Faktum är att cyklop ofta är behagligare att använda än simglasögon, framförallt om barnet inte vant sig vid att hålla andan under vattnet. Det här med att få in vatten i näsan är något som många barn tycker är obehagligt, men genom att använda ett cyklop så slipper ni riskera att detta händer.

Sen är ju ett cyklop lite klumpigare än ett par simglasögon, och vissa barn är helt enkelt inte bekväma med att använda saker som “stänger in” ett så stort område. 

Men som sagt så kan ett cyklop vara en bra investering om barnet vill bli lite mer bekväm med att vistas med huvudet under vatten. Vill barnet kunna se och upptäcka undervattenslivet är cyklop det optimala redskapet då de ger möjlighet till att se väldigt tydligt. 

Huruvida ni vill kombinera cyklopet med en snorkel eller inte är såklart upp till er, och det beror också lite på hur gammalt barnet är. 

Ett tips är att se till att barnet först vänjer sig vid cyklopet tills att det känner sig trygg med att ha huvudet under vattnet, för att sen gå vidare och försöka vänja in dem med ett par simglasögon där de själva måste hålla igen näsan. Cyklopet är en bra invänjningsfas och fantastiskt vid lek och skoj under vattnet!

Vem behöver ett cyklop för barn?

Vi skulle säga att nästan alla barn kan få användning för ett cyklop. Om det inte är för att användas vid snorkling eller lek under vattnet så är det ett bra första steg för att vänja sig vid simglasögon. 

Just snorklingen i sig är en jätterolig hobby som ni som familj kan få stor glädje av tillsammans. Brukar ni åka på solsemester är det en mycket spännande aktivitet att ägna sig åt. Ett tips är att ni redan hemma köper ett bra cyklop till barnen – det gör det hela lättare och roligare.

Sen kan cyklopet som sagt vara användbart även om ni inte tänkt snorkla. Att bada med cyklop är verkligen ett roligt sätt för barn att vistas i vattnet på, och det är perfekt att använda som ett hjälpmedel när barnet ska introduceras för vatten.

Vissa barn trivs som fisken i vattnet redan vid första mötet, men att möjligheten till hjälp finns tillgängligt om det visar att det inte är så (vilket är vanligt) så kan det underlätta mycket. Du vill aldrig utsätta sitt barn för något som är mer obehagligt än vad de behöver vara, där kontakten med vatten är ett typiskt sådant exempel. 

Ju snabbare barnen vänjer sig med att ha huvudet under vattnet desto lättare blir det helt enkelt i framtiden. När barnet vant sig vid att använda cyklopet och det känner sig trygg med att vara under vatten så kan du introducera dem för simglasögon, då det också är nödvändigt att de lär sig hålla andan utan något som skyddar näsan.

Hur rengör jag mitt barns cyklop?

Att rengöra sitt cyklop med jämna mellanrum kan faktiskt vara avgörande för hur det känns att ha på sig, både när det gäller hur bra du ser i det och också hur pass bra det sitter på. Med andra ord finns det många skäl till att du ska rengöra era cyklop, både ditt eget och barnens. 

Varje gång du använder cyklopet så fastnar massor av smuts, hudavlagringar och andra saker som innebär bakterier och otrevligheter – saker du gärna inte gnuggar runt i ansiktet. Och för att inte tala om allt annat skräp från omgivningen som samlas på både glas och mask, i kombination med solkräm och annat kladd.

Att regelbundet rengöra cyklopet gör att det håller sig i gott skick. Detta bidrar i sin tur till att silikonet försluter mycket bättre när du använder det i vattnet, samt att gummibandet behåller elasticiteten och att glaset förblir klart. 

Dock bör du alltid kontrollera att just ditt cyklop inte har några specifika anvisningar när det gäller rengöring, så att du inte använder något som möjligtvis kan förstöra eller skada materialet. 

Men, om cyklopet inte har några specifika anvisningar så kan du rengöra det genom att noggrant tvätta alla delar i ljummet vatten (max 30 grader) i kombination med en mild tvål. 

Gnugga med tummarna så rengör du masken på bästa sätt. Se till att du kommer åt i alla hörn och längs alla små skåror – ju bättre jobb du gör desto bättre håller sig cyklopet.

Vad ska du leta efter för att hitta det ”rätta” cyklopet? 

Att hitta det rätta cyklopet för ens egen ansiktsform är otroligt viktigt för att cyklopet ska funka så bra som det kan funka. 

Att välja en variant som sitter ordentligt tätt mot ansiktet är faktiskt A och O för om det kommer ge några störningar under användning, så som att det läcker in vatten, att det immar, att det glider ner, eller att det sitter obekvämt. 

Detta gäller framförallt när du ska köpa cyklop för barn då deras tålamod ofta är lite lägre än vad det är hos oss vuxna, samtidigt som barn ofta också kan tycka att det är väldigt jobbigt och störande att helt plötsligt få vatten i ögon och näsa. 

Och de är inte heller sena med att skaffa sig en uppfattning om saker, framförallt inte om det handlar om att du ska testa på något främmande som redan från början kännas lite otäckt. Om de en gång haft en dålig eller obehaglig upplevelse med cyklopet så är det högst troligt att de inte är jättesugna på att använda de så många fler gånger, så det gäller att göra rätt direkt! 

Det som försvårar det hela lite är att du ju såklart inte heller vill att cyklopet ska sitta åt så hårt att barnet, eller du själv, får tydliga märken efter att de använts – det kan göra ont, skava och faktiskt lämna fysiska märken. Det finns alltså en väldigt fin linje mellan att du ska hitta ett som sitter åt men som ändå inte är alldeles för hårt.   

Något som många ofta upplever som störande är att cyklopet läcker in vatten, att det immar igen eller att det till slut glider av trots att det sitter åt rätt så hårt. Att hitta den perfekta passformen är faktiskt lite svårare än vad du kan tro, men det finns absolut något som kan passa alla – det gäller bara att veta vad du ska leta efter. 

Som tur är så har vi några tips på vad du ska leta efter för att hitta det ”rätta” cyklopet för just ens egen ansiktsform. Sen ska ju också cyklopet passa sitt användningstillfälle, alltså när och hur det ska användas, samt att det ska innebära säkerhet och trygghet för både barn och föräldrar. 

Här har ni våra bästa tips på vad du bör tänka på vid köp av ett cyklop för barn: 

1. Tempererat glas.

Cyklopet bör ha vad du kallar för tempererat glas, vilket innebär att det inte bildas några farliga glasskärvor om glaset skulle råka krossas. 

2. Välj alltid kvalité före pris. 

Det dyraste är inte alltid det bästa, men de allra billigaste är oftast inte alls särskilt bra. 

3. Prova cyklopet på barnet innan ni köper det.

Att lägga lite tid på detta moment kommer vara så värt det i slutändan, framförallt då passformen är A och O för att cyklopet känns trivsamt att använda (se punkten nedan). 

4. Gör det så kallade ”cykloptestet” innan ni köper ett cyklop. 

Detta gör du för att se hur pass bra eller dåligt cyklopet passar. Om cyklopet sitter kvar när barnet andas in genom näsan och lutar huvudet nedåt, alltså utan att bandet håller fast det runt huvudet, så är passformen korrekt. Trillar det av så är det troligtvis för stort. 

5. Köp hellre ett cyklop med ett mindre glas än en variant som är överdrivet stor. 

Detta kommer såklart göra att barnet inte kan se lika brett och lika stort, men passformen kommer garanterat vara bättre tack vare att ett mindre är lättare att tryckutjämna och tömma på vatten. 

6. Välj rätt gummiband. 

Detta kan vara otroligt avgörande för komforten om du är håröm, då gummibandet som du ska trä och fästa runt huvudet ofta har en tendens att fastna i håret. För er som är hårömma kan det vara värt att prova en variant med ett så kallat nackband, som då ”skyddar” håret från att fastna i gummit. 

Men vårt främsta tips är som sagt att vara noggranna med att känna och klämma på cyklopet innan ni köper ett, speciellt om det gäller barn som är känsliga eller otrygga med den typen av hjälpmedel. 

Gör cykloptestet, känn på bandet, testa passformen, och kolla i glaset. Smart är också att testanvända cyklopet innan barnet använder det i ”riktigt vatten”. 

Måste jag köpa ett cyklop med snorkel?

Detta är absolut inte ett måste, och du kan med all fördel köpa ett cyklop utan snorkel som första steg. För som sagt så kan det ju krävas både lite tid, övning och engagemang för att barnet ska vänja sig vid cyklopet, trots att barnet kanske redan är van vid att använda simglasögon. 

Däremot är det många barn som tycker att det är roligt och spännande att använda cyklopet i kombination med snorkeln, och att de själva kan få känna på den häftiga känslan av att de faktiskt kan andas trots att de är under vattnet. 

Om barnet tycker att det är obehagligt att vara under vatten just av anledningen att det inte kan andas så kan snorkeln vara till stor nytta – då kan både barn och förälder slappna av mer. 

Skulle ni bestämma er för att köpa en snorkel i samband med cyklopet så rekommenderar vi att ni låter barnet vänja sig vid att andas i det ordentligt innan ni det användas på riktigt. Ett roligt tips är att låta barnet ”snorkla” i badkaret, eller om ni gör det i en pool under föräldrarnas uppsikt. 

Att barnet har vant sig vid snorkeln innan den ska användas på riktigt är inte bara viktigt av praktiska skäl, utan även av säkerhetsskäl. För faktum är att det är lätt hänt att barnet får en kallsup i samband med att du använder snorkeln.

Så inför till exempel en solsemester med möjlighet för snorkling kan det underlätta väldigt om barnet är bekväm med att använda både cyklop och snorkel, och kanske även simglasögon om ni bara vill simma i poolen. Med cyklopet slipper du riskera vatten i näsan, och med snorkeln blir det mycket lättare och behagligare att snorkla!


Våra favoriter

Premium: Mares Set Sea Friends Jr

Det här kitet från Mares ger ditt barn en komplett upplevelse av undervattenslivet. En perfekt vinnare i premiumklassen! 

Det som gjorde att vi fastnade lite extra för just det här kitet var det faktum att samtliga delar är otroligt välgjorda, både när det kommer till passform och funktion. Cyklopet är bekvämt och sitter bra tack vare ramen i silikon. Det anpassar sig efter ansiktets form, sitter på sin plats och ger bra sikt under vattnet.

Snorkeln är även den smidig att använda, och ni kan justera passformen efter barnets storlek så att det sitter bekvämt i munnen. Bettet är av silikon och ger bra passform och ett stabilt grepp, vilket minskar risken att barnet får in vatten i munnen. Med hjälp av snabbspännet är det inte heller svårt att ändra storlek snabbt vid behov.

Tack vare snorkelns vågskydd på toppen kan kitet även användas om det är vågigt eller om det skvätter vatten. 

 Det finns även en utblåsventil för torr andning. 

Överlag är vi otroligt nöjda med det här, och vi blev inte besvikna av att det finns i flera olika färger. Med det här kompletta kitet kan ditt barn simma och ha roligt vart ni än är, och det är ett perfekt startkit då barnet ska lära sig snorkla.

Fördelar

 • Komplett kit med snorkel, cyklop och simfötter
 • Bra passform, lätt att justera

 • Vågskydd och utblåsventil

Nackdelar

 • Dyrt
 • Något svårt med passform på simfenorna


Mellan: AK Sports Cyklop Princess Ariel

Det här cyklopet från AK Sports är utformad som disneyprinsessan Ariels ansikte, och vi kunde bara inte hålla oss ifrån att ta med den här varianten i vårt test. På grund av dess inte allt för höga pris, den roliga designen och den relativt höga kvalitén insåg vi att det var en perfekt vinnare i mellanklassen.

Det bästa med cyklopet är att alla barn som är ett fan av Lilla Sjöjungfrun, eller disneyfigurer och prinsessor överlag, kommer att fasta för det här. Med det här cyklopet kan barnen bli inspirerade till att bada och leka i vattnet, och kanske vågar de testa att titta under vattnet.

Kort och gott är vi väldigt nöjda med det här cyklopet, och trots att själva materialet i sig kan upplevas som något hårt och plastigt anser vi att det kan göra sig riktigt bra i alla familjer. Priset är som sagt inte heller så farligt, och med tanke på att det kan vara väldigt inspirerande för barnet är det absolut värt det. 

Fördelar

 • Fin design
 •  Justerbar storlek för bra passform
 • Kan inspirera barnet till att vilja simma/ snorkla

Nackdelar

 • Något dyr
 • Materialet är något hårt och plastigt


Budget: Pinepeak Snorkelset

När vi såg det här fina och färgglada snorkelkitet från Pinepeak kändes det direkt som vår vinnare i budgetkategorin. Faktum är att du får hela det här kittet med snorkel, cyklop och simfötter till ett väldigt bra pris, med hög kvalité och bra material.

Kort och gott kan barnet få mycket användning för det här praktiska setet, och med det är barnet genast fullt redo för en dag på stranden, i poolen eller på båten. 

Om ditt barn ännu inte lärt sig använda snorkel och andas under vattnet är kitet från Pinepeak ett perfekt nybörjarcyklop, där även simfenorna kan vara en rolig sak att testa på. 

Fördelar

 • Fin färg
 • Smart kit med snorkel, cyklop och simfötter

 • Praktiskt och smidig att ta med

Nackdelar

 • Något plastigt, kan skava lite
 • Lite svårt med passformen


Special: Scuba Gear Cyklop Helmask + Snorkel Med GoPro-fäste

Det här är en så kallad helmask från Scuba Gear, och att just det här cyklopet fick bli vår specialare är av den anledningen att den fästs över hela ansiktet. Det är alltså inte riktigt ett vanligt cyklop som skyddar ögon och näsa från vatten, utan här är hela ansiktet skyddat och barnet får fritt fram att andas med både näsa och mun utan snorkel.

Den här specialaren är alltså väldigt bra för barn som ännu inte lärt sig att använda snorkel, eller som tycker att det är obehagligt eller om de har svårt för det. Ett jättebra förstasteg då du ska introducera barnet till att använda någon form av simglasögon och samtidigt bli bekväm med att andas under vattnet.

Dessutom får du den här masken för ett riktigt bra pris, där själva masken i sig är väldigt kvalitativ och praktisk att använda. Passformen är också bra, och det finns två olika storlekar att välja mellan beroende på hur gammalt ditt barn är. 

Vi gillar också det faktum att cyklopet sitter ordentligt runt ansiktet med hjälp av både elastiska justerbara band och det mjuka silikonet som formar sig runt och omsluter ansiktet. Tack vare att masken täcker hela ansiktet är det också väldigt lätt att se åt olika håll, och barnet erbjuds 180 graders sikt samtidigt som det kan andas fritt.

En annan smart detalj är att de har konstruerat den här så att glaset inte ska imma, vilket verkligen kan vara en fördel. För barn som gillar att ta kort och filma finns det möjlighet att fästa en gopro på cyklopet, så att ni kan filma världen under vattnet. Vi är verkligen nöjda och tycker att den här kan göra sig riktigt bra för alla bra. Finns i flera fina färger.

Fördelar

 • Helmask
 •  Lätt att andas med både näsa och mun
 • Hållare för GoPro

Nackdelar

 • Svårt att få till passform
 •  Något glapp

Våra utmanare

Mares Snorkelset Combo Blenny

Det här är ett snorkelset med både cyklop och snorkel som passar riktigt bra på barn som är mellan 4-7 år. Vi fastnade först och främst för det här cyklopet på grund av den fina havsblå färgen, och med lite vidare efterforskning insåg vi också att det är ett cyklop av väldigt bra kvalité.

För den här varianten får du dock betala en lite högre slant, men det kan absolut vara värt det då produkten är kvalitativ, tålig, hållbar och säker. Stadium säljer alltid produkter som är bra och trygga att använda, inte minst när det gäller barnprylar.

Just cyklopet i sig är mycket behagligt och bekvämt att använda tack vare den mjuka och formbara silikonkanten som omsluter ansiktet utan att skapa obehag. Silikonen är flexibelt samtidigt som det sitter tätt mot huden, vilket gör att det inte bara känns bra utan att det också håller bra. 

Tack vare snorkeln med den vågskyddade toppen slipper du också oroa dig för kallsup om det guppar eller stänker i vattnet, vilket bidrar till att det här kitet är ett perfekt alternativ vid snorkling.

Munstycket är även det i silikon, vilket innebär att det är behagligt att ha i munnen samtidigt som det enkelt formar sig efter barnets bett. Silikon är också lätt att hålla rent, vilket underlättar. Om barnet skulle råka få in vatten i snorkeln trots skyddet finns det en utblåsventil. 

Trots att det här är en lite dyrare variant av cyklop och snorkel anser vi att priset verkligen är värt det med tanke på den kvalité du får. Vi kan garantera dig att ditt mellanstora barn kommer få stor nytta av det här, oavsett om ni är i en pool eller i havet. Bekväm, säker och lätt att använda!

Fördelar

 • Kit med snorkel och cyklop

 • Sitter bra där det ska, trillar inte av

 • Behagligt mjukt material i både cyklop och snorkel

Nackdelar

 • Något dyrt

Disney Frost Snorkelset

Många yngre barn älskar verkligen filmen Frost helhjärtat. Den här cyklopen med tillhörande snorkel blir det självklara valet för alla Frost-fans från 6 år uppåt. Cyklopens storlek går att ställa in med band och själva snorkeln är 30 cm lång.

Det är en typ 1 snorkel, och det betyder att den inte bör användas av personer med en kroppslängd som överskrider 150 centimeter. 

Fördelar

 • För alla Frostfans
 • Fina färger
 • Gör jobbet och till ett bra pris

Nackdelar

 • Kan inte användas av de minsta barnen

Produkter som utgått

Cyklop för GoPro

Det här cyklopet har fäste för GoPro - perfekt för barn som ofta vill fota eller filma saker, där ni snabbt och enkelt kan fästa kameran och låta barnet utforska undervattensvärlden med filmbevis. Så kul!

Ett sånt här cyklop kan komma till användning av alla barn, och för ett bra pris för du ett kvalitativt cyklop som verkligen kan inspirera barnet till att bada och simma mer.

Dessutom är designen väldigt snygg och klassisk, och det kommer absolut göra sig riktigt bra var ni än är. 

Fördelar

 • Snygg klassisk design
 • Kan användas med GoPro

 • Bra passform, storlek kan justeras

Nackdelar

 • Saknar snorkel
 • Något simpel

Star Wars Cyklop Darth Vader

Har ni några Star Wars-fans i hushållet? Då skulle jag definitivt satsa på den här Darth Vader cyklopen! Passformen gäller från cirka 4 år och den har ett justerbart band på baksidan.

Storleken på själva cyklopmasken är 15 x 14,5 cm. Priset gör det till en mycket överkomlig cyklop plus att designen säkert kommer underhålla barnen.

Fördelar

 • Cool och rolig design som kan inspirera barn till att vilja använda/ testa cyklopet
 • Bekvämt och justerbar band som gör storleken lätt att anpassa

 • Riktigt bra pris 

Nackdelar

 • Kan upplevas som något hårt och stelt
 • Lite opraktiskt i och med toppartiet 


Intex Snorkelset Silicon Aqua Pro

Silicon Aqua Pro är ett snorkelset för de lite större barnen och är ett bra kit att köpa när barnet vuxit ur de allra minsta cykloperna som mest är för lek. Den här fungerar dock lika bra i bassängen som den gör på riktiga snorklingsturer vid stranden.

Glaset på cyklopen har en härdad glasyta och eftersom insidan och tätningen är gjord av silikon är det här en produkt som passar barn med känslig hud som lätt får allergier.

Cyklopen är också utrustad med dubbelfönster på sidorna så att du får en panoramautsikt på 180 grader. Det gör vistelsen under vattnet till en helt annan upplevelse.

På sidan finns ett flyttbart fäste för snorkeln och det är enkelt att fästa den på cyklopen som också har ett böjbart munstycke för bästa passform. Priset på cyklop + snorkel är mycket väl värda: cirka 300 kronor.


Bestway Cyklopset Barn

De minsta barnen på cirka 3 år som inte vill ha en cyklop som är utformade som spännande masker utan vill känna sig lite stora när de beger sig ner i badkarets djup eller är på äventyr längs strandkanten är det här cyklopsetet från Bestway ett jättebra alternativ att börja med.

Det är helt tillverkat i plast och alltså inte gjort av silikon, men fungerar väldigt bra som första cyklop. Den är 100% latexfri. Det finns dessutom i två fina färger.

Nackbandet är justerbart och kan därmed användas i flera olika åldrar under småbarnsåren. Med i köpet får du en bra snorkel som dessutom är utrustad med vattenlås så barnet inte kan dra in vatten med den. Cirkapriset ligger på 80 kronor.


Aqua Kidz Cyklop

En fantastiskt rolig cyklop för alla tuffa killar och tjejer som gillar att bada och leka i vattnet. Det här är en cyklop som passar från 5 års ålder och uppåt och som har en utmärkt passform trots den fantasifulla designen.

Designen är framställd som ett krokodilhuvud och cyklopen blir verkligen en förlängning av det egna ansiktet. Ett grönt krokodilhuvud med gula, farliga ögon ramar in glaset som omsluts av krokodilens tänder.

Själva cyklopglaset sitter alltså i krokodilens mun. I nacken sitter ett justerbart band som ser till att masken hålls på plats på bästa sätt. Cyklopet kommer även i andra utföranden. Priset ligger på cirka 150 kronor.


Minions Snorkelset

Precis som Frost är det många, både barn och vuxna, som verkligen älskar Minionerna och det här roliga snorkelsetet är lika praktiskt som fint.

Cyklopen är tillverkad i plast i de välbekanta minionfärgerna gult och ljusblått. På snorken finns ett roligt minionmotiv. Den är även lämplig för de mindre barnen och passar från ca 4 år.

Författare
Malin
Det var jag som grundade Barnlandet 2016 men nu, 2021, har Evolving Media tagit över sidan och jag är inte längre involverad.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte dagens deals