Bästa halloweendräkterna för barn 2024 – Läskigaste outfiten under bus eller godis-rundan!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Författare
Malin

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Halloween är numera en etablerad högtid hos oss i Sverige och har blivit populär hos både barn och vuxna. Barn älskar att klä ut sig och när det är halloween-dags brukar de flesta barn ge sig in i uppgiften att klä ut sig för att samla godis med inlevelse.

Och visst är det underbart roligt, men det finns också ett pedagogiskt syfte med det hela; att barnen får testa att hitta olika roller och ta ut svängarna ordentligt, vilket naturligtvis är något som ska uppmuntras.

Marknaden för den här typen av kläder idag är stor och det finns finns många roliga val att göra när det gäller masker, accessoarer, dräkter, och olika klädesplagg.

Man kan nog säga att vad barnen än önskar klä ut sig till för läskigt på Halloween, så är chansen stor att maskeraddräkten finns att köpa.

Men i det här testet har vi alltså velat göra det lite lättare för er föräldrar att hitta roliga maskeraddräkter för Halloween för barn i olika åldrar. Vi har försökt hitta en bredd på utbudet, så att det ska finnas något för alla.

Kom ihåg att man inte behöver hänga upp sig jättemycket på storleken eftersom det för det mesta går att justera, även om dräkten är aningen för stor. Det brukar kunna gå att fixa till med säkerhetsnålar och så vidare.

Premiumvinnaren blev en cool - och läskig! - maskeraddräkt i form av T-Rex Dinosaurie Uppblåsbar. Mellanklassvinnaren Maskeraddräkt Zombiebrud är en riktigt pärla!

Budgetvinnaren blev Fiestas Guirca Kostym Djävul Flicka medan vi har en specialare för de lite mindre Halloweenarna: Maskeraddräkt Mumieklänning.

Premium: Maskeraddräkt T-Rex Dinosaurie Uppblåsbar

Detta är en riktigt lyxig halloweendräkt som alla kids kommer att älska! Vem vill inte vara en skrämmande T-Rex på Halloween? Maskeraddräkt T-Rex Dinosaurie Uppblåsbar är ett självklart val som premiumvinnare då den först och främst är av mycket hög kvalitet. Den får också plats som vinnare eftersom den är extra rolig att använda.

Fördelar

 • One size (passar barn i åldern 6-12 år)
 • Matchande handskar medföljer

Nackdelar

 • Batterier medföljer inte

Mellan: Maskeraddräkt Zombiebrud

Vill ditt barn tjusa grannskapet med en dräkt i Zombiebrud-tema? Då behöver du inte leta längre! Maskeraddräkt Zombiebrud är en superkul dräkt för Halloween då den är skrämmande och lite ovanlig på en och samma gång. 

Det var inte svårt för oss att välja ut denna som vinnare i mellanklassen - den har allt som behövs för att ditt barn ska känna sig tillräckligt otäck för att få godis i mängder!

Fördelar

 • Väldigt cool design
 • Finns i flera olika storlekar

Nackdelar

 • Inte särskilt hållbar kvalitet

Budget: Fiestas Guirca Kostym Djävul Flicka

Fiesta Guircas kostym är en djävulsdräkt av sällan skådat slag för våra allra största Halloween-fans. Trots sitt pris är det här en otroligt detaljerad klänning som ser mycket exklusivare och dyrare ut än den är.

Klänningen är mycket välsydd och kjolen har generöst med tyg som gör den väldigt fluffig och härlig. Den här kan vi varmt rekommendera!

Lite synd tycker vi det är att den bara finns i en storlek på 100-115 centimeter, men det får vi leva med och gratulera er som har barn i den här storleken och som passar i den fina dräkten!

Fördelar

 • Välsydd
 • Mycket prisvärd
 • Diadem med horn ingår

Nackdelar

 • Finns bara i en storlek
 • Högaffeln på bilden ingår ej, vilket kan förvirra köparen

Special: Maskeraddräkt Mumieklänning

Detta blev vår vinnare i specialkategorin på grund av att den har en lite annorlunda touch. Maskeraddräkt Mumieklänning är lite roligare än en vanlig mumiedräkt och det blev det stora plusbetyg för från oss! Den är även av bra kvalitet och riktigt cool! Vill ditt barn vara en mumie-donna så kommer detta att bli en klar favorit!

Fördelar

 • Coola detaljer
 • Mycket för pengarna

Nackdelar

 • Skor, strumpbyxor och smink ingår inte

Köpguide

Barn i yngre åldrar är fulla av fantasi och har egna, detaljrika världar parallellt med vår egen, riktiga värld. Det är egentligen först i 6-årsåldern som det här avtar en del, men innan dess är barn ofta mycket fantasifulla, även om det naturligtvis varierar från individ till Individ.

Har ert barn specifika intressen kan det vara en naturlig utgångspunkt när det är dags att välja maskeraddräkt. Älskar barnet att trolla och leka trollkarl är det bara att leta efter trollkarlsdräkter på nätet.

Har ni en kille eller tjej som älskar superhjältar av olika slag, så går det att hitta allt från Supergirl till Spiderman och Läderlappen.

Om ert barn gillar att leka polis är det givet att plocka ut en polisdräkt och kombinera med en spöklik mask. Häxor, pirater, älvor, och djur av olika slag är andra populära teman på halloweendräkter.

Kvaliteten på kläderna

Detaljrikedomen och kvaliteten på halloween-dräkterna är genomgående relativt hög. Ofta kan ni få kompletta set där ni till exempel väljer en superhjältedräkt komplett med detaljerad byxa, matchande överdel, slängkappa, bälte, och hjälm eller mask.

Inom EU har vi bestämmelser om materialvalen i tygen och dessa ska vara av god kvalitet och inte innehålla ämnen som kan framkalla allergier.

Trots det så kan det alltid vara bra att köra en snabbtvätt på plaggen när ni får hem dem, om ni har ett barn med känslig hud. Detta eftersom det i produktion alltid förekommer kemikalier även om dessa inte är direkt inblandade i produktionen.

Den här typen av kläder är ofta rätt känsliga och ni kan sannolikt inte köra dem i ett vanligt program i 40 grader, utan måste köra ett skonprogram eller handtvättsprogram.

Kom ihåg att kontrollera det här ordentligt och var försiktig när ni tvättar, så att ni inte förstör den nya dräkten! Det kanske är lite bökigare att handtvätta, men mycket värt det!

Priser på halloweendräkter för barn

Barn är som bekant väldigt ombytliga och det som de älskar idag kan vara totalt inaktuellt imorgon. Därför är det naturligtvis också trevligt om priserna på maskeraddräkterna ni köper är på en rimlig nivå.

Då kan vi varmt rekommendera att man tittar efter maskeraddräkter på webben eftersom de bästa priserna i stort sett alltid finns på nätet. Ni har en hel sökmotor vid fingertopparna och kan i lugn och ro botanisera i butikernas urval.

Ni behöver inte heller vara nitiskt noggrann med storleken, vilket är en annan anledning att vända sig till nätet och leta halloweendräkter för barn till ett billigare pris.

Storlekarna på kläderna

Som nämndes innan så kan man ofta kompromissa en del med storlekarna, bara det inte skiljer sig alltför mycket.

I många av webbutikerna är dessutom rekommenderade åldrar utskrivna, förutom storlekarna på dräkterna, så att man själv kan mäta ut den på barnet hemma och sedan klicka hem rätt plagg.

Kom också ihåg att webbutikerna, precis som de fysiska butikerna, har ångerrätt och ni kan skicka tillbaka dräkten om den inte passar.

Vi rekommenderar därför att man är ute i god tid för att göra det bästa klippet, så att man hinner byta in och beställa en ny om den inte skulle passa i storlek.

Våra favoriter

Premium: Maskeraddräkt T-Rex Dinosaurie Uppblåsbar

Det är lite kul att bryta av de vanliga häxdräkterna, zombiedräkterna och spökdräkterna med något annat och det är precis vad du gör när du väljer denna dräkt! Dess goda kvalitet och klassiska tema gör att den kan ärvas och användas av hela barnaskaran. Det är alltid positivt med lite mer hållbara val för barnen, så vill du ha det så är detta ett perfekt val. 

Maskeraddräkt T-Rex Dinosaurie Uppblåsbar är väldigt fint designad och den är jätterolig att använda. Att barnet kliver in i dräkten istället för att bara ta på sig en “vanlig” dräkt gör att det blir en upplevelse utöver det vanliga

Dräkten kommer med en stor svans, ett gapande ansikte och en typ av kamouflagemönster på den stora kroppen. Det är roligt för barnen att gå omkring i denna då de blir ett med dräkten på ett helt nytt sätt - detta kommer att bli en succé för alla barn som tycker att dinosaurier är spännande! 

För att blåsa upp dräkten använder du den medföljande batteridosan som sitter fast i dräkten. Batterier köper du till extra. Det är vanliga AA-batterier och du behöver fyra stycken. Den håller sig uppblåst under cirka fyra timmar och du får med en batteridriven fläkt.

Barnet kan kliva in och ut dräkten med hjälp av en dragkedja, så det går väldigt lätt. Den är gjord i polyester och för att rengöra den behöver du endast en våt trasa. Dräkten ska vara tätad vid anklar, hals och handleder för att den ska kunna blåsas upp. Vill du hellre ha en dräkt med ett T-Rex skelett så hittar du det här.

Fördelar

 • One size (passar barn i åldern 6-12 år)
 • Matchande handskar medföljer

Nackdelar

 • Batterier medföljer inte

Mellan: Maskeraddräkt Zombiebrud

Med Maskeraddräkt Zombiebrud får du en dräkt som är rolig för ditt barn att bära samtidigt som den är väldigt läskig - det perfekta valet för Halloween. Den är designad på helt rätt sätt utan att bli gullig eller “barnslig”, så ni kastas in i skräckfilmernas värld så fort denna dräkt åker på! 

Denna spöklika zombieklänning har många roliga detaljer och det är just det som gör att den sticker ut. Här har de inte bara skapat en klänning vilken som helst, utan det går att se att det har lagts tid på att skapa en klänning som verkligen är läskig och “mörk” i sin design. 

Maskeraddräkt Zombiebrud består av en klänning i svart spets och med trumpetärmar. Undertyget är i ljusblått och det ger en väldigt spännande effekt mot det svarta. Att det dessutom medföljer en huvudbonad med en svart slöja gör knappast saken sämre!

Den ligger bra till i pris och om du tänker smart vad gäller val av storlek så kan denna dräkt användas i flera år. Vill du hellre satsa på en annan typ av zombiedräkt kan du spana in denna roliga variant med Rödluvan som tema.

Fördelar

 • Väldigt cool design
 • Finns i flera olika storlekar

Nackdelar

 • Inte särskilt hållbar kvalitet

Budget: Fiestas Guirca Kostym Djävul Flicka

Har ni sett en så skrämmande och tjusig liten djävul någon gång? Klänningen är otroligt detaljrik, inte minst med tanke på priset. Här får man verkligen mycket för pengarna.

Den här otroligt tuffa halloween-dräkten i form av en detaljrik, röd och svart klänning med tillhörande tyllkjol och dessutom med ett diadem med horn gör garanterat succé på “bus eller godis”-rundan!

Kjolen består av två delar, först en undre del i ett svart polyestertyg och med rött kantband. Ovanpå det är den utsmyckad med ett tätt och fluffigt lager tyg i blodrött och svart.

Den övre delen av klänningen består av en blus i samma blodröda tyg som kjoldelen. Den har puffärmar med tyll i axlarna och ett svart parti av krossad sammet över bröstet.

Korslagda dekorationsband går också över det svarta tyget. Storleken är 100-115 cm. Notera också att högaffeln inte ingår i köpet, vilket är väldigt synd faktiskt.

Fördelar

 • Välsydd
 • Mycket prisvärd
 • Diadem med horn ingår

Nackdelar

 • Finns bara i en storlek
 • Högaffeln på bilden ingår ej, vilket kan förvirra köparen

Special: Maskeraddräkt Mumieklänning

Maskeraddräkt Mumieklänning är en riktig specialare då den är lite som en slags kombination av en Madonna-outfit från 80-talet och en mumiedräkt. Det tackar vi knappast nej till, eller vad säger ni? 

Vi gillar att kostymen känns så “äkta” jämfört med många andra Halloweendräkter för barn. Det gör att den sticker ut ännu mer som specialare. 

Klänningen är tunn, vit och elastisk med korta ärmar. Den är trasig nedtill för att ge full “mumie”-effekt och detsamma gäller för smutsfläckarna som placerats lite här och där på klänningen och kjolen. 

Precis som med vilken mumiedräkt som helst kommer Maskeraddräkt Mumieklänning såklart med vita tunna typiska “mumie”-bandage. Du får även med ett elastiskt hårband som adderar till den nämnda 80 tals-känslan.

Det är bra kvalitet på denna dräkt och den är perfekt att stoppa ner bland utklädningskläderna efter att Halloween är över.

Fördelar

 • Coola detaljer
 • Mycket för pengarna

Nackdelar

 • Skor, strumpbyxor och smink ingår inte

Våra utmanare

Barndräkt Vampyr med Blod

Att gå runt som Dracula är inte roligt bara under Halloween, men det är såklart den perfekta maskeraddräkten just under denna högtid! Det bästa med just en sådan här maskeraddräkt är att temat funkar även för oss vuxna. Om barnen är lite små för att gå ensamma kan du enkelt vara vampyr du också! 

Just Barndräkt Vampyr med Blod är kul eftersom den har en blodkantad cape - det ser vi inte varje dag. Det är alltid roligt med just vampyrdräkter som har något lite nytt att komma med. Plusbetyg för det, alltså! Du får, förutom cape, även väst/skjorta och jabot.

Vill du kolla in andra vampyrdräkter finns det bland annat härhär och här. Det är ju ett populärt tema, så det är lätt att hitta rätt, oavsett vad ditt barn är sugen på.

Fördelar

 • Rolig effekt av bloddroppar längs med kanten på capen
 • Passar alla

Nackdelar

 • Draculatänder följer inte med

Maskeraddräkt Scream Barn

Med Maskeraddräkt Scream Barn får du en kul halloweendräkt som är läskig på riktigt! Detta är inte för den blyga violen, så har du en knodd som gillar otäcka dräkter så är detta, utan tvekan, rätt val - det blir knappast läskigare än såhär. 

Denna dräkt inkluderar en lång svart klänning som har en vadderad huva och rejält draperade ärmar.

Självklart får du med den klassiska Scream-masken när du köper denna dräkt - allt för att du ska ha en komplett Halloweendräkt som kan användas vid flera tillfällen. Du får även med ett tygbälte.

Fördelar

 • One size
 • Bra pris

Nackdelar

 • Blir “hängig” snabbt

Maskeraddräkt Ruskigt Spöke

Med Maskeraddräkt Ruskigt Spöke är en kul Halloweendräkt som passar varenda unge med viljan att ge sig ut och skrämmas - detta kommer att bli en snabb favorit för många detta års Halloween, så mycket är säkert. 

Vid köp av denna dräkt får du med både rock, mask och huva. Detta innebär att du är fullt kittad med denna dräkt. Det är alltid bra när det inte behövs köpas till extra saker, så det ger vi ett extra plus för. 

Den finns i två storlekar, vilka är 4-6 år och 6-8 år. Den är hållbar och lätt att tvätta, så den kan sparas och återanvändas. Den är kul att ha på maskerad, festliga kalas och så vidare.

Fördelar

 • Unik och rolig design
 • Kul med spöktema

Nackdelar

 • Vitt blir snabbt smutsigt när barnen är ute och busar i höstmörkret

Barndräkt Zombie

Här har vi en dräkt med ordentlig wow-känsla! Den är riktigt otäck och passar perfekt inför Halloween. Just zombies är ju ett klassiskt tema som alltid går hem och just denna variant av dräkt tycker vi är riktigt rolig.

Du får med massor av saker när du köper Barndräkt Zombie. Du får tröja med huva, tunika, byxor, mask, bälte, handskar och gasvävstights. Dessa delar av dräkten kan du sedan använda lite hur du vill.

Det går bra att kombinera de olika delarna med andra kläder du har hemma, eller så kanske du vill använda dräkten utan någon av delarna? Det är bara att testa sig fram!

Fördelar

 • Finns i flera olika storlekar
 • Lätt att “matcha” med skor, sminkning med mera

Nackdelar

 • Kräver handtvätt

Maskeraddräkt Förtrollad Häxa Barn

En rolig häxdräkt är alltid lika kul vare sig det är Halloween, eller om det är något annat tillfälle då det är maskeraddräkt som gäller. Då det ofta är en favorit bland barnen att klä ut sig till häxa så finns det många olika varianter av häxdräkter. Vi tycker att just denna är ett bra val då den har kul design och en fin färgkombination. 

Maskeraddräkt Förtrollad Häxa Barn består av en lång och färgsprakande klänning med härliga trumpetärmar och ett matchande härlig häxhatt.

En passande häxkvast är aldrig fel att köpa på samma gång, Du kan såklart även köpa med en rolig häxperuk för att dräkten ska bli ännu mer komplett.

Fördelar

 • Finns i storlekarna S, M och L
 • Kul även för andra tillfällen

Nackdelar

 • Alla gillar inte mörklila

Barndräkt Påven

Om minstingen i familjen ska följa med ut på Halloween så är Barndräkt Påven ett väldigt roligt alternativ. Kanske inte klassiskt “läskig” kostym, men definitivt en Halloweendräkt som sticker ut! Den är svår att ogilla då en bebis som ser ut som påven kan vara det roligaste vi får se i år!

Du får både påvehatt och påvedräkt i ett här, så det är en väldigt gullig dräkt i ministorlek. Den finns till barn i åldern 6-12 månader och 13-18 månader. Med denna dräkt väger du upp alla andra “oheliga” och läskiga Halloweendräkter i sällskapet - inte illa, eller hur?

Fördelar

 • Unik och rolig design
 • Prisvänlig

Nackdelar

 • Handtvättas + hängtorkas
 • Kan inte strykas

Maskeraddräkt Zombie Budget

Maskeraddräkt Zombie Budget är en uppdaterad version av en klassisk zombiedräkt med allt som kan behövas för att sätta grannskapet i skräck! Denna dräkt består av en trasig tröja med skelettmotiv och tunnväv samt ett par matchande byxor. Du får även med en luva med en vit dödskalle + svart tunnväv. 

Du kan välja mellan storlekarna S, M och L. Detta innebär att både de mindre och de större barnen kan hitta en variant som passar i storlek. 

Detta är en Halloweendräkt som gör sig särskilt bra ute i höstmörkret. Den är naturligtvis även bra att använda vid andra tillfällen, så varje gång barnen känner för att skrämmas lite kan denna plockas fram.

Fördelar

 • Normal i storlekarna
 • Riktig läskig

Nackdelar

 • Inte så hållbar
 • Hålen för ögonen kan vara lite besvärliga

Produkter som utgått

Maskeraddräkt Häxa

Halloweendräkter för barn som föreställer häxor kan man idag hitta som sagt överallt till och med på stormarknaderna. Men dock inte så detaljerad och fin som den här!

Här har vi en becksvart klänning till en liten häxa och klänningen har härligt, fransiga kanter i kjol och ärmslut. Vi vill också be er titta noga på den fina designen på halsringningen. Klänningen har också ett snyggt, fastsytt bälte i midjan.

Den klassiska häxhatten är sådär lite härligt bucklig och har ett generöst brätte. För den som vill ha en rolig och klassisk häxdräkt som kan kompletteras med en spännande sminkning och en fin kvast är det här ett perfekt paket.

Fördelar

 • Prisvärd
 • Fint, skuret halshål
 • Rolig och välgjord hatt

Nackdelar

 • Kan upplevas som väl enkel av vissa
 • Hatten kan ramla av om den inte sitter ordentligt

Fiestas Guirca Kostym Djävul

En djävulsdräkt fanns ju med bland våra favoriter, men vi ville också visa er den här som ett roligt alternativ för den som inte vill ha kjolvarianten. För vad sägs om den här djävulen med utpräglad sixpack och en dödskalle på på bältet!

Om ni tittar noga ser ni också en läskig svans som sticker fram bakom kroppen. Dräkten är i ett set och dras enkelt på och fästs med kardborreband på baksidan. Storleken är 115-132 cm och rekommenderas för barn mellan 7-9 år.

Fördelar

 • Ovanlig och väldesignad
 • Tillhörande diadem med horn
 • Mycket prisvärd

Nackdelar

 • Den höga kragen på slängkappan kan kännas obekväm och skava mot baksidan av huvudet
 • Den bulliga överdelen är inte jättebekväm att ha på sig

Ninjago Jay Deluxe Maskeraddräkt

Den här går ju helt enkelt inte att lämna utanför ett sånt här test! Den kunde också ha hamnat bland våra favoriter, men vi ansåg att den var oproportionerligt dyr för att platsa där.

Men för den som har ett barn som är ett verkligt Ninjago-fan, så kan det här vara värt i alla fall, för dräkten är oerhört fin! Lego Wear har tagit fram den här kompletta dräkten som dessutom är bekväm att ha på sig.

Den består av fyra delar: en tröja med kardborreknäppning baktill, ett par bekväma och mjuka byxor med resårband, ett par har Lego-handskar, och en mask.

Tröjan är stoppad med polyuretan för att få den här kantiga blockformen som gör att barnet blir som en Legogubbe. Även handskarna är stoppade och formade som lego för att ge den rätta känslan.

Masken sitter bekvämt på plats under “bus eller godis”-rundan. Storleken är 110 cm och rekommenderas för barn mellan 4 till 5 år.

Fördelar

 • Detaljerad och välgjord
 • Bekväm
 • Handskarna som ser ut som händerna på en legogubbe ger en autentisk känsla

Nackdelar

 • Dyr
 • Kan bli lite kvavt i masken längre stunder
 • De fina handskarna är även rätt opraktiska

Maskeraddräkt Skelett

Skelettdräkter har de flesta av oss nog sett många av, men knappast en som den här halloweendräkter från Clas Ohlson. Det är ett självlysande skelett och med mycket realistiska detaljer.

Till dräkten hör även en mask som matchar dräkten. Skelettet är effektfullt designat i neongrönt och fluorescerande blå. Skulle vi sakna något här så skulle det vara ett par har handskar med matchande skeletthänder.

Det är en hel dräkt, så man kliver direkt in i dräkten och kan genast förvandla sig till ett läskigt skelett. På baksidan finns en bekväm kardborreknäppning som är lätt att stänga och öppna.

Noteras bör att vi skarpt gillar att det hör till en mask till dräkten, vilket gör att ni inte behöver använda en massa smink i kombination med skelettdräkten.

Ert barn kommer garanterat att kunna skrämmas ordentligt på godis-rundan med den här läskiga dräkten. Materialet är i 100% polyester och och tålig kvalitet.

Den ska tvättas i handtvätt eftersom trycket annars kan förstöras. Storlek medium passar för barn mellan 3 till 5 år, men den kommer i några olika storlekar.

Fördelar

 • Levereras med en detaljrik mask
 • Heldräkt
 • Lätt att ta på och av

Nackdelar

 • Trycket finns endast på framsidan
 • Handtvätt
 • Inga matchande handskar

Fiestas Guirca Kostym Ninja

Finns det några läskiga ninjor där ute? Då har vi den perfekta dräkten i form av Fiesta Guircas Ninja Halloween-dräkt. Precis som en japansk ninja ska vara, så är den här dräkten enkel och stilren utan onödiga detaljer.

Dräkten är komplett med mask, handskar, och ett svart midjebälte. Ninja-dräkten har ett japanskt tecken på bröstet som ger en extra autentisk känsla till dräkten.

Dräkten är generös i storlek och kan användas länge av barnet. Eftersom den är tvådelad så är den också perfekt att kombinera med annat.

Byxorna har ett skönt resår i midjan och tröjan är lätt att dra på och har ett lagom stort halshål som sitter snyggt, men inte spänner åt eller är tight. Storleken är 115-132 cm och det brukar passa i åldrarna mellan 7 och 9 år.

Fördelar

 • Barnet kan växa i dräkten
 • En mask, handskar, och bälte ingår
 • Ett snyggt japanskt tecken på bröstet som blickfång

Nackdelar

 • Finns ej i fler storlekar
 • Masken kan bli obekväm att ha på långa stunder eftersom den täcker munnen

Buttericks Spöke Boo-dräkt 0-24 mån

Vissa familjer går all in när det gäller halloween-firande och låter alla familjemedlemmar vara med och klä ut sig. Därför har vi en specialare till dessa familjer och deras allra minsta familjemedlemmar.

Här har vi nämligen en alldeles bedårande liten spökdräkt som heter Spöke Boo dräkt. Den passar barn mellan cirka 1-2 år (beskrivningen säger 0-2 år, men den passar nog inte riktigt till de allra minsta spädbarnen).

Det är en hel dräkt med ett par svart- och vitrandiga, mjuka och sköna tights som passar barn i olika storlekar eftersom det är stretchtyg. För de allra minsta barnen blir det som ett par byxor och för de äldre som tights.

Tröjan är vit med svarta, långa ärmar och ett urgulligt spöke på magen med bulliga och söta kinder. Precis som den lilla, söta bebisen som använder den! Har ni småbarn hemma i familjen är den här helt enkelt ett måste!

Fördelar

 • Mjuk och bekväm för barnet att ha på sig
 • Passar olika åldrar upp till ca två år tack vare sin smarta design
 • Välsydd

Nackdelar

 • Kan inte användas av de minsta barnen under 4-5 månader gamla
 • Trycket på tröjan tål inte så många tvättar
Författare
Malin
Det var jag som grundade Barnlandet 2016 men nu, 2021, har Evolving Media tagit över sidan och jag är inte längre involverad.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte dagens deals