Bästa joggingvagnen 2024 – Ta med barnen på löpturen

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Författare
Malin

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Behöver man försaka sköna joggingrundor när man har fått barn? Det kan ju vara lätt att tro det eftersom små barn knappast kan lämnas hemma när man själv ger sig ut i spåret. Samtidigt är träning viktigt för att kunna vara en riktigt bra förälder. 

Då är en joggingvagn lösningen på problemet! Med den kan du fortsätta med din träning och dessutom låta ditt barn hänga med och få frisk luft. Träningen blir helt enkelt en rolig sak ni gör tillsammans.

Vår favorit i premiumklassen blev Thule Chariot Cougar 1 med Cykel-, Jogging- och Promenadkit; i mellanprisklassen hittar du Thule Urban Glide 1 Joggingvagn; och i budgetklassen vann Beemo Sport Kombo Joggingvagn. Den spännande Thule Urban Glide 2 Double Joggingvagn blev vår specialare.

Premium: Thule Chariot Cougar 1 med Cykel-, Jogging- och Promenadkit

Att just Thule Chariot Cougar 1 blev vår självklara premiumvinnare handlar om att den har allt som en bra joggingvagn ska ha, plus lite till. Den är nämligen både en joggingvagn, promenadvagn och cykelvagn! 

Den är lika bekväm för ditt barn som den är för dig, den är praktisk och den kan användas på flera olika sätt. Självklart är den också riktigt snygg - allt i ett för dig som vill ha en joggingvagn som kan användas dagligen!

Fördelar

 • Multisportkapacitet
 • Passar kuperad terräng

Nackdelar

 • Tar upp ganska mycket plats

Mellan: Thule Urban Glide 1 Joggingvagn

Om du vill ha en mycket lättkörd vagn i mellanprisklassen så är denna joggingvagn det självklara valet. Med hjälp av det snurrbara framhjulet är den mycket lättkörd och hänger med i svängarna.

Sittdelen kan dessutom fällas i två olika lägen - sittläge och liggläge. Det gör att den lilla kan ta en tupplur mitt under joggingturen om så önskas. Sedan finns det en parkeringsbroms för säkerhet.

Fördelar

 • Enhandsfunktioner
 • Låsbart framhjul för enklare manövrering
 • Fjädring

Nackdelar

 • Möjligen priset

Budget: Beemo Sport Kombo Joggingvagn

Beemo Sport Kombo Joggingvagn är prisvänlig, vilket var en av de stora anledningarna till att vi valde denna som budgetvinnare. Här får vi mycket för pengarna, så är du ute efter en lite billigare joggingvagn är detta den du ska välja. 

Förutom att den är prisvänlig har vi valt ut den på grund av att den är robust och säker, smidig att ha att göra med och att den är snyggt designad. Vi gillar även att den har en praktisk organizer med plats för både dryck, mobil, nycklar och liknande.

Fördelar

 • Chassit är lätt och smidigt att fälla ihop
 • Låg vikt

Nackdelar

 • Vagnen kan skaka en aning om man inte låser framhjulet

Special: Thule Urban Glide 2 Double Joggingvagn

Det är ju inte alltid man bara har ett barn som man behöver ta med sig på springturen. Med Thule Urban Glide 2 Joggingvagn kan du ta med dig två. Vi gillade extra mycket hur stabil denna vagn känns. 

Den är också mycket enkel att köra, något som gör att du faktiskt knappt tänker på att vagnen är lite bredare än en singelvagn.

Fördelar

 • Hög maxbelastning (45 kg)
 • Rymlig varukorg

Nackdelar

 • Lite svårstyrd

Bästa joggingvagnen: Expertguiden för köpare

En joggingvagn ger dig möjligheten att komma ut i löpspåret, trots att du är mitt i småbarnsåren med allt vad det innebär. Med en funktionell joggingvagn behöver du inte ändra din träningsrutin, utan kan istället involvera barnet i löpningen, vilket kan bli något att se riktigt mycket fram emot!

Att jogga med barnvagn tränar dessutom musklerna i både bål och armar på ett annat sätt än vad löpning gör. Så det är faktiskt också ett utmärkt sätt att intensifiera träningen på. 

Att få barn är alltså absolut inget hinder för att fortsätta med en hälsosam livsstil. Löprundan kan till och med bli en en mysig och avkopplande stund, tillsammans med barnet. De flesta barn brukar dessutom uppskatta oerhört när det springs med barnvagnen, så i de allra flesta fall blir det heller inga problem att få med barnet ut på löpturen. 

En joggingvagn är alltså konstruerad för att kunna användas i ett snabbare tempo än den vi håller på vanliga barnvagnspromenader. 

Det krävs då till att börja med, att vagnen har tre viktiga, grundläggande funktioner: den ska vara stabil och kunna hålla kursen när du springer med den. Joggingvagnen ska givetvis också vara lättrullad och inte minst måste den vara väldigt säker. 

De flesta joggingvagnar är trehjulingar, eller i sällsynta fall utrustade med dubbla hjul, centralt placerade framtill. Funktionen ställer naturligtvis höga krav på hjulens konstruktion och det går vi in närmare på längre ner i texten.

Utgå från dina egna träningsvanor

När du väljer vagn ska du utgå från dig själv som löpare. Det är viktigt att fundera över dina löpvanor och vilken terräng du vill att joggingvagnen ska kunna fungera på. Med en bra joggingvagn går det utmärkt att springa på motionsslingor och större skogsvägar som inte har alltför mycket gropar och trädrötter i vägen. 

Men den svåraste terrängen är kanske bra att att lämna därhän under den period du ska löpa med barnvagn. Beroende på ditt barns ålder eller hur länge du planerar att ha med barnet på löprundor, är det förstås också viktigt att du tittar på joggingvagnens maxvikt

Så låt oss börja med att i detalj titta på vilka funktioner joggingvagnar har, så att du kan klura ut vilken modell som passar just dig och ditt barn bäst.

Joggingvagn för kombinerad vardagsanvändning

Många undrar också om det går att använda joggingvagnen även till vardags, när den inte används i löpspåret. Svaret är att helt enkelt beror på modellen. Vissa vagnar är tillräckligt flexibla för att kunna användas till vardags och har till exempel framhjul som går att låsa upp till flexibelt läge inför barnvagnspromenaden. 

Som förälder vill du säkerligen också att vagnen du dagligen använder ska ha en lutningsfunktion på ryggstödet, så att barnet kan ha det bekvämt under vilopauser och tupplurar. Här får du alltså vara noggrann med köpet och se till att vagnen även har de funktioner som du önskar för användning till vardags.

Joggingvagnens funktioner

Förutom de grundläggande funktionerna gällande komfort och säkerhet, kan en joggingvagn ha en rad andra funktioner. Vissa har exempelvis fullt liggläge, medan andra bara går att luta tillbaka till viss del. 

Suffletten kan också fungera olika. I några fall är det mindre varianter som också är löstagbara, men på många modeller kan den också fungera som ett soltak och till och med ha förlängning för helskugga. 

Joggingvagnarna på marknaden är till största delen framåtvända och det finns inte särskilt många modeller som är vända mot föraren. Det hör säkerligen ihop med att föräldrar inte bör jogga med de allra minsta barnen, eftersom små spädbarn kan ta skada av skump och skakiga rörelser.

Hur kompakt barnvagnen kan bli i hopfällt läge varierar också mellan tillverkarna.

Hjulen

Så låt oss börja med att titta på hjulen på en joggingvagn. Detaljer som kräver extra noggrant övervägande är:

 • Hjulstorlek
 • Rörligt eller fast framhjul
 • Stötdämpning
 • Ryggstödets funktion
 • Maxvikten
 • Bromsfunktioner
 • Körkomfort

Storleken på hjulen på en joggingvagn är större än på vanliga sittvagnar. Storleken är en av de faktorer som avgör hur lättkörd vagnen är i terräng. Är hjulen stora blir vagnen lätt att köra på ojämnt underlag och framförallt blir komforten mycket högre för barnet, eftersom det kommer att skumpa mindre. 

En joggingvagn ska också vara utrustad med hjul som är fasta, eftersom det är det som generellt gör att vagnen blir enklare att manövrera i höga farter. De flesta joggingvagnar har hjul som går att låsa, så att den även kan användas med svängbara hjul

Däckmönstret är också viktigt. Breda däck med lämpligt mönsterdjup ger ett bra fäste och mindre motstånd. Det skapar smidigare och bekvämare körning, både för dig och det medföljande barnet.

På joggingvagnar är det lufthjul i gummi som gäller. Det är den enda typen av hjul som kan bidra med tillräckligt mycket komfort, för att löprundan ska bli bekväm.

Ekrar och fälgar

Däcken måste vara ekrade och helst ha fälgar i metall. Det finns helgjutna plastfälgar där även ekrarna är i plast och dessa konstruktioner kan också vara lämpliga, om det är en välkänd barnvagnstillverkare som gör barnvagnar av hög kvalitet.           

I övriga fall är det säkrast att hålla sig till metall här.

Bromsar

Alla barnvagnar, oavsett modell, vilka är certifierade enligt europeisk standard, har en fotbroms. På joggingvagnen är det också nödvändigt att ha en handbroms, så att du kan få hjälp att bromsa in snabbt med ett handgrepp vid behov. Både fotbroms och handbroms ska naturligtvis vara säkra, smidiga och ergonomiska att använda.

Fjädring (stötdämpare)

Fjädringen är förstås väldigt viktig på en joggingvagn. Förutom hjulen är det den faktor som gör att vagnen blir smidig att köra. Men viktigast av allt är att det är fjädringen som ger komfort för barnet. 

Samtliga hjul ska ha en fjädring med hög standard och dessa ska dessutom vara balanserade, så att fjädringen bli jämn över hela vagnen. Vissa företag har patenterade lösningar på detta.

Handtag

Handtagen är en annan väldigt viktig faktor när det gäller barnvagn för jogging. Här har företagen löst det på olika sätt med ergonomiska handtag av olika slag. En mycket viktig faktor är förstås att handtaget är höj- och sänkbart, så att du kan få en optimal höjd på det. 

Kanske kommer ni att vara fler vuxna som använder vagnen och då är det förstås också viktigt att den går att anpassa efter var och ens längd.

Det är också bra om joggingvagnen är utrustad med en säkerhetsrem, så att du kan koppla handtaget till handleden. Det är väldigt lätt att tappa greppet om handtaget när du löper, men har du en säkerhetsrem slipper du oroa dig för att vagnen ska rulla iväg alltför snabbt.

Sittplats

Det behöver knappast sägas att sittplatsens ergonomi i joggingvagnen även den är av största vikt. Den måste vara väldigt bekväm för barnet och är det som, förutom fjädringen, gör att hen sitter bekvämt och slipper skumpiga barnvagnsfärder. 

Förutom vadderad och bekväm sits, ska det också finnas en sele av högsta kvalitet som bidrar med all säkerhet som krävs och som sitter bra på barnet. Det får givetvis heller inte vara möjligt för den lilla att öppna selen på egen hand. 

Det är bra om ryggstödet har en smidig höj- och sänkfunktion som du kan komma åt på baksidan och som steglöst fälls ner. Då kan du snabbt stanna till och justera höjden på ryggstödet, utan att behöva störa barnet om hen somnat. 

Många barn älskar att sova i vagnen och kanske blir joggingturen även ett mysigt tillfälle för barnet att låta sig gungas till sömns.

Hopfällbar joggingvagn

De flesta joggingvagnar går att fälla ihop, åtminstone på något sätt. Hur kompakta de blir varierar. För den som vill ha ett riktigt riktigt kompakt paket när vagnen är ihopfälld, är det viktigt att hjulen snabbt och lätt går att klicka av. Då kan det gå lättare att packa vagnen i trånga utrymmen. 

Hur kompakt du vill ha löparvagnen är förstås upp till dig. Är du en person som älskar att ta bilen för att ta din löprunda vid havet eller i ett naturreservat, rekommenderar vi att du väljer en vagn som går att fälla ihop med ett handgrepp och som ryms i bagageutrymmet.

Du kan då snabbt packa med dig vagnen i bilens bagageutrymme. Som småbarnsförälder är det ofta ont om tid och det är förstås viktigt att vagnen inte är den detalj som gör att det känns krångligt att komma iväg.

Sufflett

Många kanske tänker att en joggingvagn inte ska ha så mycket extrautrustning och vara så enkel som möjlig i sin konstruktion. Men just suffletten rekommenderar vi att du inte gör avkall på. I stark sol kan det bli väldigt jobbigt för barnet som inte kan värja sig mot solskenet. Det kan definitivt bli en faktor som gör att barnet inte vill följa med på löprundan. 

Så att ha en rejäl sufflett som bildar skön skugga är viktigt. Det är dessutom otroligt opraktiskt att skruva på ett parasoll på en joggingvagn. Den har en tendens att åka lite vart som helst och kan fastna i saker. Har du mindre barn är det förstås praktiskt om suffletten har ett bra tittfönster, så att du kan hålla ett öga på barnet medan du löper.

Andra funktioner en joggingvagn kan ha

Det finns också joggingvagnar med extrafunktioner. Vissa märken av joggingvagnar fungerar också som cykelvagn och kan med hjälp av ett medföljande fäste monteras på cykeln. Det här är är en bra lösning för personer som gillar friluftsliv och som inte använder bil till vardags i stor utsträckning. 

Joggingvagnen kan också ha extrautrustning i form av mugghållare, föräldraficka och förvaringskorg undertill.

Syskonvagnar - dubbeljoggingvagnar

Även om du har två barn som är nära varandra i ålder eller har fått tvillingar, har du möjlighet att ge dig ut i spåret. Idag finns det flera riktigt bra alternativ när det gäller joggingvagnar i duoformat.

Den egna körkomforten med joggingvagnen

I valet av en joggingvagn är det viktigt att inte glömma bort den egna komforten. Det gäller alldeles särskilt om du ska ta upp löpningen igen efter en graviditet. Hur vältränad och i bra form du än varit innan, är kroppen inte densamma efter att du har fött barn. 

Det gäller därför att vara noggrann när du ställer in vagnen, så att du får en så bra komfort som möjligt. En av de absolut viktigaste sakerna är att handtaget är i rätt höjd innan du ger dig ut i spåret.

Här följer några bra tips på hur du ställer in handtagshöjden:

 1. Börja med att stå bakom vagnen med rak hållning. Huvudet ska alltså inte vara  framåtlutat eller nedböjt.
 2. Sänk axlarna och slappna av så mycket du kan, men bibehåll en rak rygg. 
 3. Böj armbågarna i 90 graders vinkel.
 4. När du håller i handtaget in i den positionen ska handlederna vara alldeles raka. Då har du rätt höjd på handtaget!

Så valde vi våra rekommenderade joggingvagnar

Vi har jobbat hårt för att kunna rekommendera de allra bästa vagnarna för våra läsare. Tillvägagångssättet och utgångspunkten för våra val har i grunden bestått av en stor mängd insamlad information som vi sedan sorterat och utvärderat.  

Datan vi samlat in har bestått av redan utförda tester, både från Sverige och utomlands. Vi har också läst en stor mängd kundrecensioner och omdömen. På basen av det här, har vi valt ut ett antal vagnar som vi sedan rangordnat. I vissa fall har vi också haft egen erfarenhet av vagnarna, vilket vi också tagit i beaktande.

Att köpa en ny joggingvagn jämfört med att köpa en begagnad

Begagnatmarknaden för barnvagnar är relativt stor. Nackdelen med den är att du inte kan veta säkert om vagnen någon gång har varit trasig och är reparerad. Det är också svårt att med blotta ögat se om alla skruvar och fjädringar finns kvar. 

På en joggingvagn måste säkerheten och komforten vara särskilt hög, vilket förstås också bidrar till att en begagnad joggingvagn inte är helt optimal. Så just i det här fallet vill vi rekommendera att du köper en ny joggingvagn i första hand.

Våra favoriter

Premium: Thule Chariot Cougar 1 med Cykel-, Jogging- och Promenadkit

Thule Chariot Cougar 1 är stabil och den har även mycket hög sittkomfort för barnet. Den är, som nämnt, mångsidig och det gör att den något saftiga prislappen känns prisvänlig i förhållande till funktionerna. 

Med smart utformning ger den dig bra kontroll över hastigheten, oavsett terräng. Och den är ett klockrent val för alla aktiva familjer. Med denna vagn så kan ni njuta av friluftslivet till max, men den kan även användas i stadsmiljö, om det är vad ni föredrar. 

Sätet är mycket bekvämt och har en justerbar fempunktssele. Den har även justerbart handtag och ventilation genom fönstren. Fönstren är tonade och har solskydd

Vad mer gör att detta blir vårt val som premiumvinnare? Thule Chariot Cougar 1 har Click n’ Store som gör att tillbehörskit kan förvaras i vagnen. Hur smart är inte det? Det var definitivt en av de saker som vi tycker är extra bra med denna joggingvagn.

Det är enkelt att anpassa denna vagn efter livsstil och efter vad ni känner för att göra för dagen - den erbjuder en härlig frihetskänsla för dig med små barn som vill vara aktiv.

Du får med följande när du köper denna vagn:

 • Cykelkit
 • Joggingkit
 • Promenadkit

Fördelar

 • Multisportkapacitet
 • Passar kuperad terräng

Nackdelar

 • Tar upp ganska mycket plats

Mellan: Thule Urban Glide 1 Joggingvagn

Vi kunde under testet konstatera att Thule verkligen kan det här med joggingvagnar. Thule Urban Glide 1 är en lättkörd vagn med låg vikt på endast 10,5 kg.

I säkerhetssynpunkt är denna vagn riktigt bra. Du har till exempel ett fönster som gör att du enkelt kan ha uppsikt över barnet.  Det lite större barnet sitter säkert på plats med hjälp av en skön fempunktssele. 

Vagnen är också utrustad med både hand- och parkeringsbroms. Ett extra plus är att du enkelt fäller ihop vagnen med ett enhandsgrepp. Vagnen kommer i några olika färger.

Fördelar

 • Enhandsfunktioner
 • Låsbart framhjul för enklare manövrering
 • Fjädring

Nackdelar

 • Möjligen priset

Budget: Beemo Sport Kombo Joggingvagn

Beemo Sport Kombo Joggingvagn Svart har stora lufthjul baktill och ett svängbart framhjul som du enkelt kan låsa till fast läge under löprundan. Det är klokt att ha framhjulet i låst läge även under raska promenader då det gör att den inte skakar. 

Det var inte svårt för oss att välja ut denna joggingvagn som budgetvinnare - den har nämligen allt vi kan önska oss. Dels är den bekväm för barnet då sitsen har fempunktssele och då den kan fällas ner till liggläge utan konstigheter. Det är också positivt att suffletten är fällbar och att det finns en tittlucka i taket

För oss föräldrar är vagnen bra på grund av att den dels har ett extra greppvänligt handtag och dels för att den har en bra handledsrem. Den har även reflexer samt fotbroms - en joggingvagn som är bekväm både för barn och förälder, med andra ord! 

Måtten på Beemo Sport Kombo Joggingvagn när den är hopfälld är 84 x 57 x 40 cm, vilket är en bra storlek som är smidig att ha att göra med när du vill packa in den i bilen eller liknande.

Fördelar

 • Chassit är lätt och smidigt att fälla ihop
 • Låg vikt

Nackdelar

 • Vagnen kan skaka en aning om man inte låser framhjulet

Special: Thule Urban Glide 2 Double Joggingvagn

Ibland behövs det plats för två! Om du är tvåbarnsförälder och vill ha med båda dina små på löpturen är Thule Urban Glide2 joggingvagn ett perfekt val. Med en viktkapacitet på hela 45 kilo kan du också använda den riktigt länge.

Vagnen har alla de funktioner vi söker i en riktig bra joggingvagn. Barnen sitter till exempel tryggt fast med ett vadderat fempunktsbälte. Det finns även ett fönster i suffletten som gör att du kan ha översikt över barnen under färden. 

Trots att denna vagn rymmer två barn väger den bara 14,5 kg. Den är dessutom mycket lätt att manövrera trots den större storleken. 

Med hjälp av ett ställbart och förlängningsbart handtag är vagnen bekväm för alla att köra. Bakhjulsfjädringen gör färden bekväm för barnen. 

Kort sagt är detta en riktigt bra och smidig vagn och ett perfekt val för familjen med flera små. Joggingvagnen kommer även i en röd färg.

Fördelar

 • Hög maxbelastning (45 kg)
 • Rymlig varukorg

Nackdelar

 • Lite svårstyrd

Våra utmanare

Utvecklingen inom joggingvagnar har verkligen gått framåt. Numer är vagnarna mycket lättkörda och har låg vikt. Det innebar att vi hittade en hel hög andra vagnar som vi tyckte mycket om. Här följer en kort presentation av dessa.

TFK Joggster Sport Joggingvagn

När vi såg den här vagnen föll vi framförallt för det sportiga och snygga utseendet. Sedan visade det sig också att vagnen hade en rad riktigt bra egenskaper. 

Stora och generösa hjul gör att vagnen är extremt lättkörd. Ditt barn sitter också tryggt fast i en bra sele. Köper du till ett svängbart hjul fungerar denna vagn även utmärkt som allroundvagn.

Den är till exempel utrustad med en stabil och generös korg som du kan lägga varorna i under shoppingrundan. Söker du en vagn som är både snygg, lättkörd, och praktisk är denna ett riktigt bra val.

Fördelar

 • Sittdyna med AirGo-teknik
 • Öppning för luftintag i ryggstödet

Nackdelar

 • Framhjulet är inte svängbart

Hauck Runner Joggingvagn

Denna joggingvagn från Hauck är så himla snygg i sin stilrena svarta färg med neongula detaljer på den ställbara suffletten och det vadderade 5-punktsselen. Ställbart är också ryggstödet så barnet kommer ha det bekvämt.

Bromsar finns på bakhjulen medan det främre hjulet är vridbart och under vagnen finns en stor varukorg. Det bästa är att du kan höja och sänka handtaget om ni är flera som använder joggingvagnen. Det är också ett bra budgetalternativ!

Fördelar

 • Roterande och låsbara framhjul
 • Justerbart handtag
 • Ställbart ryggstöd

Nackdelar

 • Maxvikten är endast 22 kg

Baby Jogger Joggingvagn Summit X3 Single

Baby Jogger Joggingvagn Summit X3 Single Black/Grey är en kombinerad jogging- och sittvagn. Den blev ett självklart val för oss av flera olika anledningar. Bland fördelarna kan nämnas att den passar den lika bra för stadskörning som för ojämn terräng och att den har extra effektiva bromsar. 

Utöver dessa fördelar är detta även en snygg vagn som är lätt att fälla ihop. Den har också bra förvaringsmöjligheter och den är kompatibel med ett stort antal bilbarnstolar. 

Modellen har också mycket hög komfort för barnet där både vadderade axelband och fempunktssele spelar in. 

Vagnen är ganska smal och dess främre svänghjul, som går att låsa, gör att den är enkel att använda. Stötdämpningen är bra och du kan enkelt justera suffletten. Själva suffletten är behandlad med SPF50.

Baksidan överraskar med en stor och rymlig ficka och under vagnen finns det en praktisk korg som du kan lasta med vad du vill upp till 5 kg. 

Fördelar

 • Extra lång handledsrem (ger större rörelsefrihet)
 • Patenterat Quick Fold- system

Nackdelar

 • Handtaget är inte justerbart
 • Sitsen är inte vändbar

Mountain Buggy Urban Jungle v3.2

Mountain Buggy Urban Jungle v3.2 är den uppdaterade versionen. De har helt enkelt uppdaterat originalet på ett sätt så att den goda kvaliteten på produkten behållits till fullo samtidigt som de lagt till nya detaljer. 

Tyget är ett högkvalitativt nylontyg. Det gör att vagnen blir lättare, och att den blir resistent mot både repor och vatten. Detta är en av de stora fördelarna med denna vagn. Det är mycket lätt att rengöra och torka av och detta gäller både för tyget på sufflettens yttre och på sittdelstyget. 

Vagnen har både liggläge och ett svängbart låsbart framhjul. Handtaget är justerbart och det finns en smart tittlucka i suffletten. Dessutom ingår flaskhållare och en ny smart 5-punkts sele.

Fördelar

 • Tyget har UPF 50+
 • Kapacitet för 10 kilo i varukorgen

Nackdelar

 • Priset

Beemoo Sport City Joggingvagn

Beemoo Sport City Joggingvagn är en mycket prisvärd produkt som imponerade tillräckligt mycket på oss för att vi skulle ta med den bland utmanarna. Den har många bra och smarta funktioner och dessutom är den fint designad rent estetiskt. 

Bland de smarta funktionerna hittar vi bland annat ett ryggstöd som kan fällas till nästan plant läge. Vi gillar också att suffletten kan fällas i flera olika lägen. Suffletten har även en tittlucka i taket, vilket alltid är bra.

Handtaget har en säkerhetsrem för din handled så att du ska kunna känna dig så trygg som möjligt när du använder den. Dessutom får du en rymlig varukorg, bra förvaring för både plånbok och telefon. Självklart kommer den också med en mugghållare.

Fördelar

 • Stabilt chassi i aluminium
 • Transportlås

Nackdelar

 • Ser snabbt smutsig ut
 • Handtaget är inte justerbart

Beemoo Urban Sportvagn

Beemoo Urban Sportvagn är bekväm både för dig och för ditt barn då den är robust och smart designad. Det svängbara framhjulet kan låsas till fast läge medan du joggar, eller medan du går en rask promenad.

Detta är en perfekt vagn för raska promenader och joggingturer i stan. Då hjulen är något mindre än på andra joggingvagnar lämpar den sig inte för terränglöpning.

Den har stora plasthjul och sitsen har fempunktssele som kan fällas ner till fullt liggläge. Det är inte alltid joggingvagnar erbjuder det, så det blir det stort pluspoäng för! Som alla andra bra joggingvagnar har den justerbart handtag och fotstöd, bra reflexer, stor sufflett med titthål och greppvänliga handtag.

Fördelar

 • Otroligt bra pris
 • Kompakt förvaring och transport

Nackdelar

 • Inte lämplig för terränglöpning
 • Något små hjul
Författare
Malin
Det var jag som grundade Barnlandet 2016 men nu, 2021, har Evolving Media tagit över sidan och jag är inte längre involverad.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte dagens deals