Bästa ståbrädan 2022 – Enklaste sättet för barnet att ta en paus från promenaden

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Författare
Malin

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Visst är det trevligt att ta med sig alla barnen på promenaden även när man har en nyfödd? Hela familjen får njuta av den friska luften och få lite behövlig motion. Men man kanske inte alltid tar den längsta promenaden om det äldsta barnet blir trött på att gå.

Vilken tur då att det finns ståbrädor! En ståbräda är precis som det låter - en bräda med hjul man fäster på barnvagnen så att syskonet kan stå mellan föräldrarnas armar på promenaden när han eller hon har blivit för trött för att gå.

En del brädor kommer även med en bekväm, avtagbar sits så barnet själv kan välja om man vill sitta eller stå. De flesta kommer med en justerbar höjd så man kan använda den under hela barnets uppväxt.

Men hur hittar man de bästa ståbrädorna? Som tur för dig behöver du inte leta eftersom jag och min trogna testpanel har gjort jobbet åt dig.

Jag har samlat ihop en testpanel som tillsammans med mig har testat åtta ståbrädor som finns på marknaden idag för att du ska slippa leta och jämföra priser, modeller, och funktioner.

Vår absoluta vinnare blev modellen i budgetklassen: Bumprider Ståbräda. Inte långt efter kom premiumklassens vinnare Bumprider Ståbräda med Sits - och ja, det är verkligen som det låter; budgetklassens vinnare med en sits.

Vi har även en vinnare i mellanklassen med Easy X Rider Ståbräda. Vår specialare blev Lascal Buggy Board Maxi Ståbräda. Alla dessa ståbrädor passar de flesta barnvagnar och är väldigt anpassningsbara. Läs vidare för utförliga recensioner för att hitta ståbrädan för just er!

Budget: Bumprider Ståbräda

Vår absoluta vinnare är Bumprider Ståbräda som har ett unikt fästsystem med snabbfästen som passar på alla barnvagnar, vilket alltid är en bra funktion att kolla efter om du redan har en vagn.

Hela brädan är otroligt anpassningsbar och en fjäderteknik i hjulen gör så att färden alltid är bekväm för ditt barn. Denna svenska design gick verkligen hem i våra hjärtan och man får den även för ett hejdundrande pris.

Fördelar

 • Passar många olika barnvagnar
 • Klickas enkelt på och av
 • Monteras helt utan verktyg

Nackdelar

 • Formen på brädan med glipa känns inte som det mest stabila

Premium: Bumprider Ståbräda med Sits

Denna ståbräda kommer utrustad med en sits som har ett handtag. Sitsen går att ta bort så man endast har ståbrädan.

Både brädan och sitsen är av hög kvalité och sitsen kan även justeras på höjden - vilket är bra då den kan växa med barnet. Ett universellt fästsystem gör det enkelt att fästa och ta av brädan.

Fördelar

 • Ståbräda med sits, som har ett litet handtag för extra stabilitet
 • Sitsen kan tas bort
 • Sitsen går att sänka och höja
 • Ståbrädan passar alla barnvagnar tack vare det praktiska fästsystemet
 • Lätt att fästa och ta bort
 • Kan användas länge, håller bra
 • Bekväm för barnet
 • Stabil att stå och sitta på
 • Finns i olika färger
 • Hög kvalité

Nackdelar

 • Dyr
 • Kan upplevas som lite klumpig
 • Tippar lite bakåt ibland

Mellan: Easy X Rider Ståbräda

Här har du en ståbräda som kan justeras på höjden och även på bredden vilket passar perfekt för dig som har flera större barn i olika längd. Den passar alla barnvagnar med bakaxel och man kan även köpa till en sittdel så den förvandlas till en sittbräda.

Fördelar

 • Universal ståbräda – kan användas på alla vagnar med bakaxel
 • Sittdel kan köpas till
 • Kan justeras på höjden och bredden
 • Kan användas av flera barn under en längre tid
 • Förvaringsrem så du kan förvara brädan när den inte används
 • Kan användas till barnet väger 20 kg
 • Prisvärd
 • Känns stabil och säker

Nackdelar

 • Handtaget känns något rangligt
 • Saknar bra instruktioner för montering

Special: Lascal Buggy Board Maxi Ståbräda

Den här ståbrädan från Lascal har fått många positiva omdömen och höga betyg på flera håll, och den är en självklar specialare i det här testet.

Fördelar

 • Universal ståbräda- passar på nästan alla barnvagnar
 • Hög kvalité till ett bra pris
 • Fyrkantig form för extra yta
 • Lätt att fästa och ta av
 • Kan fällas upp mot vagnen
 • Behaglig fjädring för ökad stabilitet och komfort
 • Tystgående

Nackdelar

 • Kan upplevas som något klumpig och stor
 • Känns lite plastig i vissa detaljer

Varför ska du lita på oss?

När mitt andra barn föddes investerade jag i en ståbräda och har använt den ända sen dess. Nu är mitt äldre barn så pass gammal att han tycker det är roligt att gå själv, men det är ett bra alternativ att ha med på de längre promenaderna.

Testpanelen, bestående av sju andra småbarnsfamiljer, har även de erfarenhet av ståbrädor då de har nyfödda barn som har äldre syskon. Tillsammans har vi år av erfarenhet av ståbrädor och jag har även gjort många av dessa test så jag vet vad jag ska kolla efter.

Vem behöver köpa en ståbräda?

Om du precis har fått tillökning i familjen för andra gången kan det vara smart att investera i en ståbräda. Ståbrädan kan du fästa på din barnvagn så att det äldre syskonet kan stå mellan dig och vagnen.

Detta är såklart inte för att det är roligt för barnet utan för att det ska vara bekvämare för både dig och barnet att gå på promenad eller om du går med barnet till skolan. Om barnet av någon anledning blir trött på att gå kan han eller hon enkelt ställa sig på brädan och få skjuts.

En del ståbrädor kommer även med en avtagbar sits (för en del modeller måste man köpa till den separat) och de flesta brädor är väldigt justerbara på höjden och bredden. De kommer även med smarta förvaringsfunktioner så att de inte är i vägen när den inte används.

Hur kom vi fram till vilka ståbrädor vi skulle testa?

Vi har kollat på webbutiker som lekmer.se och babyland.se för att hitta våra olika ståbrädor. De har alla varit produkter på första sidan av de bäst säljande.

Vi har varit noga med att ta med olika modeller som har olika funktioner och priser. En del som var med i testet har även bara varit kompatibla med barnvagnar av samma märke. Då några familjer i testpanelen hade dessa barnvagnsmärken ville vi testa dem.

För att få bättre information om ståbrädorna har vi pratat med alla modellers tillverkare. Vi frågade även våra större barn om vilka de tyckte såg bäst ut.

Hur testade vi ståbrädorna?

Alla åtta familjer har testat alla åtta ståbrädorna i en vecka var. Om en ståbräda inte var kompatibel med ens barnvagn fick man helt enkelt stå över den veckan.

Vi har alla noterat vad vi gillade och vad vi tyckte var mindre bra med de olika modellerna och även gett dem poäng. Anteckningarna jämfördes sedan grundligt och modellen med högst poäng vann såklart.

När vi testade dem med våra barn var vi noga med att se till de var säkra innan barnen fick stå eller sitta på dem - alltså att de säkert satt fast på barnvagnen.

Sedan körde vi på alla möjliga underlag för att se om det fanns någon fjädring som gjorde det bekvämt för barnen att stå eller sitta.

Alla funktioner som står ska kunna utföras har vi såklart varit noga med att se om det går. Vi har även provat att förvara dem på olika ställen för att se vilken som har smidigast förvaring. I slutet av testet fick även barnen säga vilken som var deras favorit.

Våra favoriter

Budget: Bumprider Ståbräda

Bumprider Ståbräda är en originell ståbräda som passar alla vagnar och det är inte svårt att se varför den vann i både budget- och premiumklassen (premiumklassens modell har en medföljande sits).

Denna bräda har ett universellt fästsystem som gör det hur enkelt som helst att fästa och ta av brädan från vilken barnvagn som helst. Eftersom fästet också är så anpassningsbart kommer den passa för vilken längd ditt barn är har.

Hjulen har även en speciell fjädringsteknik som gör det bekvämt för barnen att stå på brädan när de inte orkar gå längre - eller bara är lata, haha!

Vi märkte att det verkligen gällde på alla underlag - även grusvägar och gräsmattor. Du kan använda brädan från att ditt barn är 2 år tills hen är 5 år eller väger 20 kilo.

Det roliga med brädan är att man kan välja mellan olika motiv och färger så att alla barn kan hjälpa föräldrarna att välja en som de tycker om. Med den snygga, svenska designen kommer du inte ha några problem.

För cirkapriset 800 kronor får du en av de bästa ståbrädorna på marknaden idag och det är därför den också är vår absoluta favorit. Priset gör den till ett kap och både barn och föräldrar verkligen älskar denna ståbräda.

Fördelar

 • Passar många olika barnvagnar
 • Klickas enkelt på och av
 • Monteras helt utan verktyg

Nackdelar

 • Formen på brädan med glipa känns inte som det mest stabila

Premium: Bumprider Ståbräda med Sits

Vinnaren är premiumklassen är lite speciell eftersom det är samma märke och liknande modell som ståbrädan som vann i budgetklassen men denna kommer med en sits.

Sitsen går dock att ta bort när barnet inte vill sitta längre och den går även att sänka eller höja beroende på hur lång ditt barn är och den kommer utrustad med ett litet handtag så ditt barn kan hålla i sig under färden.

Det som är så bra med själva brädan är att den passar alla barnvagnar, vare sig du har en enkelvagn eller en syskonvagn, tack vare fästsystemet som finns på plats. De är så kallade snabbfästen som man enkelt kan sätta dit och ta bort utan några verktyg.

Vi tyckte att det var supersmidigt eftersom man inte behöver tänka på att skaffa en ny ståbräda om man skulle behöva byta vagn av någon anledning.

Barnen tyckte även att det var bekvämt att sitta på sadeln och de tyckte att själva ståbrädan var stabil - det tyckte vi föräldrar också. Dessutom kommer den i några färgalternativ så du kan hitta någonting som både du och ditt barn tycker om.

Visserligen ligger cirkapriset på 1200 kronor, men för det får man en ståbräda med en sits av hög kvalité. Att sätta på brädan på vagnen är inte heller några som helst problem och man behöver inte oroa sig över att den ska lossna. Väl värd pengarna!

Fördelar

 • Ståbräda med sits, som har ett litet handtag för extra stabilitet
 • Sitsen kan tas bort
 • Sitsen går att sänka och höja
 • Ståbrädan passar alla barnvagnar tack vare det praktiska fästsystemet
 • Lätt att fästa och ta bort
 • Kan användas länge, håller bra
 • Bekväm för barnet
 • Stabil att stå och sitta på
 • Finns i olika färger
 • Hög kvalité

Nackdelar

 • Dyr
 • Kan upplevas som lite klumpig
 • Tippar lite bakåt ibland

Mellan: Easy X Rider Ståbräda

Denna ståbräda från Easy Rider är även den universal och kan användas på alla barnvagnar som har en bakaxel. Man kan även köpa till en sittdel så att brädan förvandlas till en sittbräda, vilket kan vara smidigt för de längre promenaderna.

Det vi gillade mest med denna bräda var att man kan justera den på höjden men också på bredden. De föräldrar som hade flera större barn i olika längd tyckte att detta var smidigt eftersom båda barnen då kunde använda ståbrädan lika bekvämt.

Om de större barnen inte är med på promenaden och brädan inte behövs finns det en praktisk förvaringsrem som gör det enkelt att förvara brädan. Dina barn kan använda den från att de är 15 månader gammal tills de väger 20 kilo.

En annan sak vi gillade med denna bräda är att materialet barnen står på är som sandpapper vilket känns tryggt och säkert då man inte halkar. För cirkapriset på endast 800 kronor får man verkligen en smidig och pålitlig ståbräda som passar de flesta vagnar.

Fördelar

 • Universal ståbräda – kan användas på alla vagnar med bakaxel
 • Sittdel kan köpas till
 • Kan justeras på höjden och bredden
 • Kan användas av flera barn under en längre tid
 • Förvaringsrem så du kan förvara brädan när den inte används
 • Kan användas till barnet väger 20 kg
 • Prisvärd
 • Känns stabil och säker

Nackdelar

 • Handtaget känns något rangligt
 • Saknar bra instruktioner för montering

Special: Lascal Buggy Board Maxi Ståbräda

För oss var det en självklarhet att den här ståbrädan från Lascal skulle bli vår budgetfavorit - en självklar vinnare helt enkelt. Inte bara får du en riktigt prisvärd ståbräda, utan den är även praktiskt gjord av hög kvalité för att kunna användas av i princip alla barn och föräldrar.

Faktum är att den här ståbrädan passar nästan alla barnvagnar, alltså både stora och små. Om barnvagnens chassirör har en bredd mellan 31-54 cm kommer den garanterat passa. Oavsett om röret är fyrkantigt, runt eller ovalt, och har en maximal omkrets på 22,5 cm, kan du snabbt fästa brädan och låta syskonet åka med. 

Det är också enkelt att ta av ståbrädan när den inte används. Allt som kan underlätta vardagen för småbarnsföräldrar, och framförallt flerbarnsföräldrar, är ju uppskattat, eller hur! Vid behov kan den också fällas upp mot vagnen, så att den inte är i vägen för dig. 

Vidare är den här ståbrädan behagligt fjädrad för att ge en skön och trivsam åktur på de flesta underlag. Tack vare den rektangulära formen har barnet mycket yta att stå på, så att det kan stå stadigt och säkert i alla lägen. Den låter inte heller så mycket, vilket är trivsamt för alla.

Kort och gott kan den här universella ståbrädan komma till stor användning för alla familjer som vill promenera med hela familjen. Ståbrädan underlättar vardagen och finns där då det större syskonet också vill åka vagn, utan att faktiskt åka vagn. Riktigt prisvärd!

Fördelar

 • Universal ståbräda- passar på nästan alla barnvagnar
 • Hög kvalité till ett bra pris
 • Fyrkantig form för extra yta
 • Lätt att fästa och ta av
 • Kan fällas upp mot vagnen
 • Behaglig fjädring för ökad stabilitet och komfort
 • Tystgående

Nackdelar

 • Kan upplevas som något klumpig och stor
 • Känns lite plastig i vissa detaljer

Bra att tänka på innan du köper en ståbräda

Det viktigaste, och kanske egentligen det enda, du ska tänka på är att kolla så att ståbrädan är kompatibel med den barnvagn du har.

En del märken passar nämligen bara för barnvagnar av samma märke och ibland är de till och med specialgjorda för en viss modell av märket. En del, som alla de tre vinnarna i detta test, är dock universella och passar alla eller de flesta barnvagnar.

Det är heller inte många ståbrädor som kommer över tusenlappen (det är oftast om du vill ha en sits med) och de flesta brädor med de funktioner man vill ha eller behöver kommer för liknande priser, så du behöver inte tänka speciellt mycket på din budget.

Våra utmanare

Babyzen Ståbräda YOYO+

Har du en YOYO+ barnvagn och är på jakt efter en ståbräda med sits? Då är denna ståbrädan för dig. Klickfästen gör det enkelt att fästa brädan på vagnen och sitsen går att ta bort om barnet inte vill sitta ner längre utan istället stå.

Om du har en barnvagn i samma modell är detta verkligen ett bra köp, men om du har en annan barnvagn är detta inget för dig eftersom den endast är kompatibel med YOYO+ barnvagnar.

Det går dock även snabbt att fälla ihop brädan i två steg, så har du den kompatibla barnvagnen tycker jag verkligen att du ska investera i denna.

Fördelar

 • Speciellt anpassad för YOYO+ vagnar
 • Ståbräda med sits
 • Lätt att fästa med klickfästen
 • Sitsen kan tas av
 • Snabbt och smidigt att fälla ihop brädan
 • Väger inte så mycket, lätt att hantera
 • Bra för resan

Nackdelar

 • Inte så bekväm sits
 • Dyr
 • Funkar bara med YOYO+ vagnar

Baby Jogger Ståbräda

Om du har en Baby Jogger-vagn kan du ta en titt på denna ståbräda från samma märke - den är nämligen endast kompatibel med Baby Jogger barnvagnar. Om detta är ditt fall är den värd en investering.

Ståbrädan har tre olika lägen som gör att du kan välja vilken längd från vagnen du vill att brädan ska vara. Sedan kan den smart hängas upp när den inte används. Cirkapriset 900 kronor är verkligen ett kap, men endast för dig som har en Baby Jogger barnvagn.

Fördelar

 • Speciellt anpassad för Baby Jogger
 • Tre olika lägen, olika avstånd från vagnen
 • Lätt att anpassa efter barnets längd
 • Smart upphängning då den inte används
 • Relativt bra pris
 • Maxvikt på 20,5 kg
 • Känns stadig och bekväm
 • Fyrkantig form som ger extra yta för barnet
 • Lätt att hantera

Nackdelar

 • Något plastig
 • Ytan känns lite glidig
 • Funkar bara med Baby jogger vagnar

Bugaboo Komfort Åkbräda

Den här ståbrädan från Bugaboo är ett perfekt komplement till din Bugaboo-vagn. Priset må kännas lyxigt, men om du kollar på vilken kvalitativ och smidig ståbräda du får för pengarna så kan det absolut vara värt det.

Alla ni kör Bugaboo kan få stor nytta av denna, och ni kan vara säkra på att barnet får en bekväm åktur. Tänk dock på att det krävs en separat adapter för de olika vagnmodellerna, som Bugaboo Bee, Buffalo, Donkey eller Cameleon. Lite krångligt, och en extra kostnad, men med tanke på att det är så lätt att fästa dem så känns det ändå okej. 

När ni är ute på promenad och ditt lite större barn blir trött på att gå, men ändå inte vill eller kan sitta i vagnen, är det hur smidigt som helst att ha den här med sig i varukorgen. Alternativt att ni fäster den redan innan ni går på promenad, men det är inte helt nödvändigt i och med att den är så smidig att fästa direkt på plats.

Det bästa är att den både kan fästas till höger och vänster, så att du som förälder också får gott om plats att röra dig bakom vagnen. 

Vid behov finns det även en sittdyna som kan sättas på brädan, om ditt barn hellre sitter ner under åkturen. Även den är lätt att hantera och ger möjligheter för variation under promenaden. När ståbrädan sen inte används kan du hur enkelt som helst bara fälla upp den mot vagnen. 

Vi blev väldigt imponerade över den här stadiga och bekväma åkbrädan från Bugaboo. Det är ett perfekt tillskott till flerbarnsfamiljen, och den kan verkligen underlätta för alla. Som sagt är priset något högt, men du får väldigt mycket för pengarna!

Fördelar

 • Stadig och bekväm åkbräda
 • Kan fästas med en sittdyna för variation
 • Enkel att sätta dit och ta av
 • Kan fällas upp då den inte används
 • Placering till både höger och vänster

Nackdelar

 • Dyr
 • Krävs separata adapters (ingår ej)
 • Endast för vagnar från Bugaboo

Emmaljunga Åkbräda Classic

Emmaljunga Åkbräda är, som ni kanske kan lista ut, en åkbräda anpassad för Emmaljungas barnvagnar. Faktum är att den här åkbrädan kan fästas på de allra flesta barnvagnar från Emmaljunga, och är alltså ett väldigt bra tillskott till familjen om ni kör en sådan vagn. 

Med den här har ni alla möjligheter att ta en smidig och behaglig promenad trots att ni har två eller fler barn, där även det äldre barnet får chansen att åka på vagnen trots att ni inte har en syskonvagn. Det bästa är att den här åkbrädan är otroligt smidig att hantera, och den är lätt att både klicka av och på. 

Om ni är ute på promenad och inser att ståbrädan inte behövs just där och då är det lättast att du bara klickar av den och sen hänger upp den vid styret. 

Åkbrädan finns faktiskt i tre olika varianter för att du ska kunna välja den som passar din vagn bäst. Den här klarar barn som väger upp till 20 kg, och alltså kan den användas ett bra tag. Ett helt okej pris också. Något enkel design, men den gör absolut sitt jobb.

Fördelar

 • Speciellt anpassad för Emmaljungas vagnar
 • Enkel att fästa och ta av
 • Smidig och bekväm
 • Finns i 3 olika varianter för olika vagnar
 • Klarar en vikt på 20 kg
 • Rätt bra pris
 • Känns hyfsat stadig

Nackdelar

 • Kan inte användas med andra vagnar
 • Går inte att fälla upp mot vagnen
 • Något enkel i sin design

Uptown Rider Ståbräda med Sits

Det här är en liten specialare från Uptown Rider. Det här är nämligen som en barnstol som du fäster på din barnvagn, där barnet alltså sitter framför dig och inte står på en bräda. 

Som ni kanske förstår är den här designen gjord för att användas på lite mindre barn, men den tål ändå en maxvikt på 25 kg. Du som förälder ska kunna känna dig trygg med att ha barnet sittandes rakt framför dig, och se det här som ett alternativ om barnvagnen är upptagen men det andra barnet inte vill gå själv.

Den här är supersmidig att använda då du kanske inte har införskaffat en syskonvagn men har ett behov av att kunna gå promenad med båda barnen samtidigt.

Att den är formad som en liten stol innebär att den känns trygg trots att ditt barn inte lärt sig stå eller balansera riktigt på egen hand, vilket ju krävs om det är en vanlig ståbräda som ska användas. 

Barnet sitter fast ordentligt tack vare selen, det finns ett behagligt fotstöd där barnet kan sätta sina fötter, och så har den en underhållande rätt så att barnet kan ”styra” vagnen. Ratten är också bra för barnet att hålla sig i om det känns ostabilt, eller om det skulle guppa lite. 

Det blir ungefär som att ha en minivagn utan stomme när du kopplar på denna, vilket kan vara riktigt smart. Ryggstödet är vadderat och barnet åker bekvämt under hela åkturen. Något vi dock vill antyda på är att den känns något plastig och enkel i sin design. 

Det är absolut en smart variant av åkbräda. För det väldigt lyxiga priset hade vi gärna sett några fler fördelar, men vi förstår tanken.

Fördelar

 • Bekväm och säker åkstol
 • Känns tryggt att barnet rakt framför
 • Maxvikt på 25 kg
 • Ger bra stadga och stabilitet för barnet
 • Säker sele
 • Bekvämt fotstöd
 • Underhållande ratt där barnet kan hålla sig
 • Vadderat ryggstöd

Nackdelar

 • Du måste lyfta i och ur barnet varje gång
 • Dyr
 • Känns något plastig

Easy Rider X Sits 360

Här har vi en lite billigare variant av den från Uptown Rider, med skillnaden att den här också är svängbar i 360 grader. Vi tycker att det här är en riktigt smart och praktisk åkstol där ditt barn sitter någorlunda stabilt under promenaden. Det är väldigt behändigt att den går att vrida och vända lite som du vill, då det underlättar när du ska sätta i och ta ur barnet. 

Den här åkstolen kan du faktiskt använda fram tills att barnet är 4 år. Vi skulle faktiskt rekommendera den till lite större barn då det inte riktigt finns något handtag eller stöd för barnet att hålla sig i, förutom ett litet grepp en bit längre fram. Det finns såklart en sele som du kan spänna fast barnet i, men den känns ändå inte riktigt helt säker.

Vi har även en liten invändning på materialet, då största delen av stolen är i plast. Överlag funkar den bra, men det är vissa detaljer och funktioner som kan bli bättre.

Fördelar

 • Åksits där barnet sitter bra under åkturen
 • Kan vridas i 360°
 • Hyfsat smidig att lyfta i och ur barnet
 • Kan användas av barn upp till 4 år
 • Har ett litet handtag längre fram, och en sele

Nackdelar

 • Känns något osäker och obekväm för barnet
 • Material i plast

Stokke Xplory Sibling Board

Stokkes Xplory-vagn är väldigt populär så vi tänkte ha med den matchande ståbrädan - men kom ihåg att den bara är kompatibel med just den vagnen så har du en annan vagn är inte denna någonting för dig.

Annars är det den perfekta ståbrädan som enkelt fästs på vagnen och har gott om utrymme för barnet att stå på utan att det blir för trångt för mamma eller pappa att köra vagnen.

Fördelar

 • Stor bräda med mycket utrymme
 • Relativt billig

Nackdelar

 • Passar endast Stokke Xplory vagnen

Vanliga frågor om ståbrädor

När kan barnet börja använda ståbräda?

Man kan använda det från ungefär 15 månader, men de flesta föredrar syskonvagn tills det äldre barnet är runt 3 år och därefter ståbräda.

Hur länge kan man använda ståbräda?

Det beror på vilken vikt ståbrädan klarar, men ofta upp till 20 kg.

Kan alla vagnar ha ståbräda?

Det finns modeller som passar de flesta vagnar, så det går att använda ståbräda på nästan alla vagnar, men om du vet att du vill använda ståbräda så se till att den vagn du har är kompatibel med det.

Vad kostar en ståbräda?

Från 300-500 kronor och uppåt. Vill man köpa till en sits till ståbrädan kostar de också runt 500 kronor.

Författare
Malin
Det var jag som grundade Barnlandet 2016 men nu, 2021, har Evolving Media tagit över sidan och jag är inte längre involverad.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte dagens deals