Bästa sovsäcken för barn 2024 – Praktiskt och bekvämt på resor och övernattningar

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Författare
Malin

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Man behöver definitivt inte vara någon friluftsfamilj för att ha väldigt stor glädje av att ha sovsäckar till barnen. Exempelvis övernattning borta blir så otroligt mycket smidigare när man har sovsäckar med.

När barnen är i åldern att det är dags att börja sova över hos kompisar är det väldigt praktiskt att ha egna sovsäckar istället för att behöva ta med lakan, alternativt vara tvungen att belasta familjen som barnet ska sova hos med extra tvätt efter övernattningen.

När barnen blir äldre brukar det också vara spännande och roligt att sova över i trädgården, på altanen, eller på balkongen och där kommer sovsäcken väl till pass.

Testets premiumvinnare blev Vaude Kids Alpli Adjust 400 Syn. Den praktiska sovsäcken Deuter Starlight knep mellankategorin och vi har även ett bra budgetalternativ med: Deuter Little Star Zip Left.

Självklart har vi även tagit fram en specialare för er som kräver lite mer av er utrustning av den här typen: nämligen Voksi Active Åkpåse som passar er som campar eller vandrar med små barn.

Premium: Vaude Kids Alpli Adjust 400 Syn

Vaude Kids är en smart sovsäck som växer med barnet. Den har en del nertill som man kan förlänga allt eftersom och den passar på barn upp till 135 cm.

Den är sinnrikt framtagen för att göra det så bekvämt för barnet som möjligt och den har både en inbyggd kudde och en ficka på insidan där favoritgosedjuret kan förvaras. Sovsäcken har ett neutralt utseende och tilltalar även det äldre barnet.

Fördelar

 • Förlängningsbar
 • Inbyggd kudde och krage
 • Klarar temperaturer ner till nollstrecket

Nackdelar

 • Ingenting för det barn som inte gillar trångt kring fötterna
 • Kan vara svår att rulla ihop

Mellan: Deuter Starlight Sovsäck

Deuter Starlight Sovsäck är ett alldeles utmärkt alternativ om ni vill ha en sovsäck som fungerar att ha på övernattningar och mindre utflykter sommartid. Det är inget för friluftsfamiljen, men är som sagt en prisvärd sovsäck för alla andra typ av användning.

Fördelar

 • Prisvärd
 • Fyller alla grundläggande funktioner
 • Praktiskt dragsko vid sidan

Nackdelar

 • Klarar inte kallare temperaturer, enbart en sommarsovsäck
 • Kan vara svår att öppna från insidan när den är helt stängd

Budget: Deuter Little Star Zip Left

Deuter Little Star Zip Left är en otroligt trevlig sovsäck som alla barn (och alla budgetar) kan ta del av. Med andra ord är sovsäcken en perfekt vinnare i vår budgetkategori, där du både får hög kvalité och smart utformning till ett toppenpris! 

Här får ni en behaglig sovsäck för de mindre barnen, som är speciellt utformad för att passa under de varmare månaderna. Den känns både luftig och ventilerande samtidigt som den upplevs som mjuk och bekväm. Längden kan justeras i takt med att barnet växer. 

Fördelar

 • Mysig och ombonad
 • Kan förlängas från 115-145cm

 • Dubbla dragkedjor

Nackdelar

 • Något dyr
 • Tål inte kyla eller väta 


Special: Voksi Active Åkpåse

Det är kul att få ha med något åt de friluftsglada föräldrar som gärna ger sig ut med sina småbarn i skog och mark! Den här sovsäcken/sovpåsen passar för den lilla bebisen, men tack vare förlängningsdelen kan den användas på barn upp till 6 år.

Fördelar

 • Kan växa med barnet
 • Överlägsen kvalitet
 • Vindtät dragsko

Nackdelar

 • Mycket dyr
 • Tar ganska mycket plats i packningen

Köpguide

När barnet är i skolåldern är det dags för läger, resor, skolutflykter, med mera och då kan vi garantera att sovsäckar kommer till nytta och användning.

När ni behöver en sovsäck i familjen första gången kan vi varmt rekommendera att ni köper en med en gång och har hemma, istället för att försöka låna en.

Vi kan garantera att ni definitivt har nytta av den fler gånger. En bra sovsäck borgar för att ditt barn ska kunna få en god nattsömn var ni än befinner er.

Det är stor skillnad på kvalitet och vikt när det gäller sovsäckar för barn och det gäller även lägsta temperaturen. Vi hoppas kunna ge dig en bra guidning i sovsäcksdjungeln, så att ni kan göra ett bra val för ert barn.

Syntet eller dun

Fyllningen i sovsäckar numera är antingen ankdun eller syntetmaterial. De klassiska sovsäckarna från 70-talet är ett minne blott och vi har nu som tur är mer funktionella material i handeln.

Uppvärmningsprincipen på en sovsäck är sådan att stoppningen i säcken fångar upp luft som kroppen redan värmt upp.

Värme som avges studsar alltså tillbaka till kroppen och blir som ett värmeelement kan man säga. Dun och syntet har olika egenskaper och båda har för- och nackdelar.

Dunets för- och nackdelar

Dun är fjäderben från gäss eller ankor och dunsovsäckar har generellt sett högre värmekapacitet i förhållande till vikten om man jämför med syntetsovsäckar. Dunet går också lättare att pressa samman och en dunsovsäck kan därför ta mindre utrymme.

Dunet är alltid dyrare än syntetalternativ. Dun är en biprodukt från köttindustrin och det kan vara en anledning till att en del personer helt enkelt inte vill använda sig av dun. Men då är det ju utmärkt att det finns möjlighet att handla syntetmaterial.

Syntet

Priset är helt klart fördelen med de syntetiska sovsäckarna. Du kan enkelt tvätta dem i tvättmaskinen och de torkar jättesnabbt.

Vikten är högre än på en dunsovsäck, men det är inte ett så stort problem om ni inte går på långa vandringar och liknande. Ska de packas för en lägerskola eller en övernattning och så vidare spelar det verkligen ingen roll.

Storleken

Det som kan vara viktigare än att ha en riktigt lätt sovsäck för vardagsanvändning är storleken. En för stor sovsäck kan vara lika obekväm som en för liten.

Vill man ändå köpa en sovsäck som barnet kan ha ända upp till vuxen ålder är ett trick att man snor igen nedre delen av sovsäcken med ett band eller bälte för att få den att bli mindre i storlek.

Det finns också juniorsovsäckar som det går att justera storleken på. Man kan alltså ha den inställd på den kortaste varianten och när barnet blivit längre kan man enkelt förlänga den; detta är en väldigt smart funktion.

Tänk då på att inte köpa en sovsäck med ett alltför barnsligt motiv på eftersom det kan komma att göra att ditt barn kanske inte vill använda den under tonårstiden.

Sovsäckar i kalla temperaturer

Om det är så att sovsäcken för ert barn ändå ska användas för friluftsliv är det naturligtvis väldigt viktigt att titta på temperaturgränsen på sovsäcken.

Temperaturangivelsen som är den lägsta som sovsäcken klarar av, utgår från att användaren ligger skyddat, alltså i ett tält eller i en övernattningsstuga och på ett isolerande liggunderlag.

Våra favoriter

Premium: Vaude Kids Alpli Adjust 400 Syn

Vaude Kids Alpli Adjust är den smarta sovsäcken som man kan justera på längden. Det är en växasovsäck som passar för barn mellan 105-135 cm.

I fotdelen finns en justeringsfunktion som gör det lätt att anpassa den till barnets längd. Fördelen med det är att det inte går åt onödig energi för barnet att värma upp sovsäcken om hen skulle sova i svalare temperaturer.

Dragkedjan är barnvänlig, lättåtkomlig, och går att öppna både inifrån och utifrån En smått genialisk funktion är att det finns en inbyggd kudde samt en ficka där man kan förvara sitt gosedjur eller något annat som är viktigt.

Invändigt finns också en fodrad halskrage som minimerar värmeförlusten. Tyget är invändigt väldigt mjukt och skönt. Materialet är i så kallat sensofiber som är syntetiskt och som liknar dun på många sätt.

Det är lätt och har en utmärkt andningsförmåga. Isoleringen fungerar som den ska, även om sovsäcken skulle bli fuktig och den torkar snabbt. Kvaliteten är hög och den håller värmen lika bra efter många tvättar.

Sovsäcken är konstruerad på ett sätt som även professionella sovsäckar brukar vara sydda på, det vill säga utan punkter där kall luft kan smita ut.

Sovsäcken är kokongformad och ger en supermysig och ombonad känsla som våra experter, det vill säga barnen själva, i panelen älskade. Sovsäcken passar för alla väder som är ovanför nollstrecket.

Specifikationer:

 • Material: Polyester, 7D sensofiber
 • Vikt: 850 gram
 • Längd: 160 cm
 • Längd på barnet: 105-135 cm
 • Axelbredd: 65cm

Fördelar

 • Förlängningsbar
 • Inbyggd kudde och krage
 • Klarar temperaturer ner till nollstrecket

Nackdelar

 • Ingenting för det barn som inte gillar trångt kring fötterna
 • Kan vara svår att rulla ihop

Mellan: Deuter Starlight Sovsäck

Deuter Starlight är tillverkad i hollowfibrer och är ett lätt material som har en bra andningsförmåga och skapar en torr och avkopplande sovmiljö. Även den här är förlängningsbar och en sovsäck som kan växa med barnet.

Sovsäcken klarar normala sommarnätter på sådär 15 grader och är alltså ingen sovsäck att använda i kallare klimat eller årstider. Den är däremot perfekt som “sova över-sovsäck” eller för olika äventyr sommartid.

Sovsäcken är något som barnet kan ha tonåren igenom eftersom den är passande för barn upp till 170 cm. Formen är mysig och kokonglik och man kan bokstavligen bara låta ansiktet sticka fram.

Materialet är vattenavvisande och den håller sig därför väldigt ren och fräsch länge. Den är fri från det giftiga ämnet PFC som finns i vissa syntetmaterial.

Specifikationer:

 • Justerbar storlek för barn mellan 130–170 cm
 • Längd: 160–190 cm
 • Bredd: 45–68 cm
 • Fri från PFC

Fördelar

 • Prisvärd
 • Fyller alla grundläggande funktioner
 • Praktiskt dragsko vid sidan

Nackdelar

 • Klarar inte kallare temperaturer, enbart en sommarsovsäck
 • Kan vara svår att öppna från insidan när den är helt stängd

Budget: Deuter Little Star Zip Left

Deuter Little Star Zip är en otroligt smart och smidig sovsäck för de varma månaderna och de ljumma sommarkvällarna. Konstruktionen är behaglig och luftig samtidigt som den känns mysig och skön att ligga i, vilket verkligen är en perfekt kombination!

Tack vare sovsäckens syntetfyllning håller den värmen utan att kännas instängd eller trång. Vi fastnade för att de har satsat på att skapa en sovsäck för det mindre barnet, där du också allt eftersom barnet växer kan förlänga sovsäcken. Sovsäcken kan ändras från 115 till 145cm. 

Deuter Little Star är enligt oss en perfekt sovsäck att ta med på tältningen eller utflykten. Materialet känns sådär mjukt och fluffigt som bara sovsäckar kan göra, och gör ni det riktigt gosigt kan den likna ett duntäcke – så mysig är den! Innerfodret är både mjukt och behagligt mot huden, och det låter även väldigt lite även om barnet rör sig eller flyttar runt under natten. 

Vi gillar också att den är lättviktig och lätt att hantera, samt att den är väldigt enkel att rulla ihop.

En annan smart detalj som underlättar användningen och gör sovsäcken än mer praktisk är att den har dubbla dragkedjor, alltså en på vardera sida. Det gör att barnet enkelt kan ta sig både i och ur sovsäcken på egen hand.

För att avsluta på topp så kan vi också hylla den otroligt söta design som sovsäcken har, nämligen en luva med små söta öron. Luvan kan också justeras beroende på barnets storlek för att ge optimal passform och gosighet. 

Vi är väldigt nöjda med den här sovsäcken och anser att den kommer göra sig riktigt bra för de mindre barnen. Tack vare den förlängningsbara funktionen kan sovsäcken användas i ett flertal år, och ge fantastiska minnen under alla sommaräventyr. Så mysig, bekväm, praktisk och söt.

Fördelar

 • Mysig och ombonad
 • Kan förlängas från 115-145cm

 • Dubbla dragkedjor

Nackdelar

 • Något dyr
 • Tål inte kyla eller väta 


Special: Voksi Active Åkpåse

Har ni en liten bebis och gillar att vistas mycket utomhus? Kanske gillar ni skogspromenader, vandringar, och liknande? Då har vi en sovsäck för de mindre barnen som också fungerar som en åkpåse för kallare klimat och temperaturer.

Materialen är mycket noggrant utvalda och designen utarbetat på ett sätt som gör att barnet får möjlighet att hålla värmen oavsett utetemperatur. Underdelen består av ull som transporterar bort fukt och håller barnet torrt.

Överdelen är i dun i stoppningen och håller värmen maximalt. Yttertextilen är vattenavvisande och håller fukten ute. Dragskon är tätad och ingen värme läcker därmed ut därifrån.

Det här är verkligen en exklusiv sovsäck som passar för barn upp till 125 cm. Detta på grund av den extra förlängningsdelen som Voksi Active levereras med.

Fotänden kan också öppnas upp helt om det skulle bli för varmt i sovpåsen. Den kan också öppnas helt och användas som kudde eller som en liten lekmatta.

Den har också fickor där du kan förvara nappar och småsaker. Dragkedjan är tätad och släpper inte igenom kyla och fukt.

Specifikationer:

 • ​​Yttertyg: Nylon och polyester​​
 • Innertyg: Bomull, stoppning
 • Överdel: Dun/fjädrar
 • Stoppning underdel: 100% ull
 • Öko Tex-certifierad
 • Kan tvättas i 40 grader

Fördelar

 • Kan växa med barnet
 • Överlägsen kvalitet
 • Vindtät dragsko

Nackdelar

 • Mycket dyr
 • Tar ganska mycket plats i packningen
 • Tar ganska mycket plats i packningen

Våra utmanare

True North Trek 600 Sovsäck

En riktigt proffsvariant som dessutom hamnar i budgetkategorin, tack vare det låga priset! Vill ni ha något som fungerar kalla sommarnätter och även vårar?

True Norths sovsäck klarar ner till 9 plusgrader, men i extremfallet kan den gå ner till minus 9 om man preparerar förutsättningarna med ett bra tält och ett tjockt liggunderlag.

Formen på sovsäcken har så kallad elefantfot och det innebär att det finns ett extra utrymme för fötterna genom att den är sydd med en platta längst ner.

Den är lätt och smidig och utrustad med en skyddande thermokanal och en tvåvägsdragkedja.  Yttertyget är i polyester med en behandlad yta.

Insidan har ett glatt material som gör det extra lätt att vända sig i sovsäcken. En supersmart funktion tyckte vi! Thermoloftfiberna i sovsäcken ger alldeles utmärk isolering, trots att sovsäcken är tunn.

Specifikationer:

 • ​​Material: Polyester och termoloft-fyllning​​
 • Längd: 235 cm
 • Bredd: 85 cm
 • Vikt: 1350 gram

Fördelar

 • Klarar 9 plusgrader med full komfort
 • Bekväm elefantfot
 • Prisvärd

Nackdelar

 • Svår att rulla ihop och packa i fodralet
 • Ganska tung för att vara för friluftsändamål

Vaude Kids Kobel Adjust 500 Syn

Vår andra sovsäck från Vaude Kids är även den perfekt för det växande barnet som behöver en sovsäck. Den här fungerar utmärkt för barn från 130-165 cm och det är en sovsäck som också håller för kalla temperaturer, så länge det är ovanför nollstrecket.

Den har flera smarta och funktionella detaljer såsom innerficka, fodrad halskrage, armdragkedjor, så att man kan sitta i sovsäcken och äta eller spela kort.

Det här är en sovsäck som passar alla aktiviteter och är perfekt för det barn som åker mycket på aktiviteter under året, exempelvis sportläger.

Fördelar

 • Lättviktig
 • Mycket funktionell
 • Varm

Nackdelar

 • Ganska fluffig och svår att rulla ihop
 • Kostar en del
 • Fotbredden är 45 cm, det kan vissa tycka är trångt

Marmot Kid's Nanowave 40

Här har vi en riktigt praktisk och hållbar sovsäck för barn i alla åldrar. Marmot Kids Nanowave 40 är en sovsäck som vi fastnade lite extra för på grund av att den är otroligt lättviktig och smidig att hantera. Den är även tålig och riktigt bekväm att ligga i, något som uppskattas av alla barn. 

Vi gillar den stabila syntetisoleringen som garanterar att barnet får det varmt och skönt vid behov, samtidigt som den också kan ventilera och lufta om det är varmt.

Tack vare dragkedjorna på vardera sida om sovsäcken är det enkelt att öppna upp för att få lite extra luft. På så sätt är det också enkel att ta sig i och ur sovsäcken. Den glada färgen och de fina mönstret på insidan är också en trevlig detalj!

Sovsäcken kan användas oavsett vilket äventyr eller vilken utflykt ni ska ge er ut på, och den passar från vår till höst då temperaturerna ligger på en någorlunda jämn nivå. Trots att den har god isolering och bra ventilation är den inte tillräckligt vass för att användas under vintermånaderna.

Det bästa är däremot att den här sovsäcken har vad de kallar för SpiraFil High Loft Insulation, vilket inte bara talar för god värmehållning utan som också innebär att sovsäcken håller sig varm och behaglig om den skulle råka bli blöt på utsidan. 

En annan smart sak är att sovsäcken är som uppdelad i två delar, där den övre delen är gjord för att hålla värmen medan den nedre delen är gjord för att kännas som ett mjukt täcke. Det innebär att sovsäcken ger hög komfort och en god natts sömn, trots att ni är mitt i skogen!

Vi gillar också att sovsäckens nedersta del är formad som en anatomisk fotbox. Det är ingen överdrift när vi säger att den här sovsäcken från Marmot är otroligt välgjord och genomtänkt, även vad gäller vikt och storlek. 

Kort och gott är det här en högkvalitativ sovsäck med praktiska funktioner och smidig utformning, som dessutom kommer till ett väldigt bra pris. Vi anser att sovsäcken kan följa med oavsett var, när och hur ni ska ut på äventyr! Vid köp får du också med en smart kompressionspåse.

Fördelar

 • Bra isolering även i blöta väder
 • Hållbar kvalité

 • Lättviktig men rejäl

Nackdelar

 • Inte optimal i mer extra temperaturer/ förhållanden

Uppblåsbar Resesäng

Den här sovsäcken är lite av en specialare när det kommer till just sovsäckar för barn. Det här är nämligen en kombinerad sovsäck och uppblåsbar resesäng i ett, vilket är en väldigt smart och praktisk konstruktion som kan komma till användning i flera situationer. 

Anledningen till att vi fastnade för just den här sovsäcken var dels att det är en multifunktionell sovsäck, och den har ett riktigt generöst pris.

Sovsäcken är väldigt bekväm och mysig att ligga i, och trots att den inte riktigt har den bästa isoleringen kan den absolut användas då barnet ska sova över hos en kompis eller om de ska tälta i trädgården. 

Däremot är det inte en sovsäck ni tar med er på äventyr i skogen, men för inomhusanvändning och tältning utomhus under varma sommarnätter funkar den. Tack vare den uppblåsbara madrassen får barnet ett behagligt underlag som både ger komfort och ett bra stöd på hårt underlag. 

När ni sen vill använda sovsäcken som resesäng är det enda ni behöver göra att pumpa upp underdelen och sen dra eller knäppa loss överdelen och använda det som ett separat täcke, och vips så har ni en praktisk säng. Pump och förvaringsväska medföljer, så allt är redan klart för användning. 

Perfekt att använda för alla barn mellan 3-6 år. Vi gillar också att täcket kan tvättas i maskin vid behov. 

Fördelar

 • Kombinerad sovsäck och uppblåsbar resesäng
 •  Fin design med disneyfigurer
 • Enkel att använda 

Nackdelar

 • Ej för kalla eller blöta väder
 • Inte överdrivet tålig


Jack Wolfskin Grow Up Comfort Sovsäck

Namnet Grow Up Comfort antyder att det är en sovsäck att växa med och det är precis vad det är. En dragkedja i foten gör att den kan förlängas med hela 40 cm, vilket gör att den blir 190 cm lång.

Sovsäcken är vattenavvisande och inuti håller man sig torr, trots att de kommer lite väta på den. Den torkar också väldigt snabbt, vilket dessutom är praktiskt när man tvättar den.

Sovsäcken har en huva som kan stängas för att bilda värme, men som även kan öppnas så att den blir som en vanlig sovsäck. Den tål maskintvätt i 30 grader. Vikten är lätta 790 gram. Materialet är polyester.

Fördelar

 • Barnet kan växa med sovsäcken
 • Kan förlängas
 • Vattenavvisande

Nackdelar

 • Tål inte väldigt låga temperaturer
 • Kan vara lite svår att rulla ihop

BabyBites Babyoverall

BabyBites Babyoverall är inte en vanlig sovsäck, utan precis som ni kan höra på namnet så är det här en babyoverall. Men den här overallen kan också användas om en mysig och ombonad sovsäck för de minsta barnen, alltså från att bebisen är nyfödd tills att den är runt 5-6 månader. 

Just därför, alltså att den kan användas som både sovsäck och overall, fick den vara med i vårt test av sovsäckar. Ett perfekt alternativ för bebisar som ska följa med och campa!

Vi tycker verkligen att BabyBites har gjort ett bra jobb när det kommer till den här barnprodukten, framförallt vad gäller design och utseende. Det är bara så otroligt gulligt att kunna lägga ner den söta lilla bebisen i en perfekt formad stjärndräkt, som både är gosig och värmande. 

Materialet i bomull och polyester ser till att overallen håller värmen och gör att barnet känner sig ombonat, samtidigt som den också kan ventilera och lufta vid behov. Sovsäcken finns i olika storlekar beroende på bebisens ålder, så att ni kan hitta den perfekta passformen för just er.

Kort och gott är det här en väldigt användbar produkt som kan komma till stor nytta under barnets första tid, framförallt om ni ska ger er ut i kyla och barnet vill ha en gosig overall eller sovsäck. 

Priset är inte så farligt, framförallt inte på grund av den höga kvalité som overallen håller. Vi är nöjda, och bebisen kommer garanterat trivas och ha det bra!

Fördelar

 • Kombinerad sovsäck och overall
 • Väldigt mjuk och gosig

 • Värmande och ventilerande

Nackdelar

 • Kan inte användas så länge

Fjellpulken Värmepåse

En liten sovsäck som är perfekt att förutom att använda som traditionell sovsäck, också går utmärkt att ha i barnvagnen eller i pulkan. Den har hål för en sele så att barnet tryggt kan sitta på plats.

Materialet är nylon och bomull. Den kan också justeras på längden och fungera som en åkpåse för de minsta och sedan användas för större barn när man förlänger den.

Fördelar

 • Perfekt för det yngre barnet som ska åka pulka
 • Lätt och smidig

Nackdelar

 • Bara för vardagsanvändning eller sommarsovsäck
 • Dyr i förhållande vad man får

Produkter som utgått

The Oregon Trail Ekerum Kid Sovsäck

Oregon Trail är en sovsäck för er som behöver en i kallare temperaturer. Den klarar ner till nollstrecket utan problem med rätt tält och liggunderlag. För normal användning är det dock 9 plusgrader som är den ultimata temperaturen.

Den är tillverkad i ett vattenavvisande material och stängs enkelt med en smidig dragsko på sidan. I övrigt är den utan extra finesser, men vad gör väl det när man ser på priset! Längden på sovsäcken är 160 cm.

Fördelar

 • Mycket prisvärd
 • Klarar 0 grader

Nackdelar

 • Ingen krage som håller kylan ute
 • Huvan är rätt liten

Paw Patrol Sovsäck Preschool

Övernatta hos kompisarna med det coola gänget från Paw Patrol! Det här är en mysig sovsäck som är perfekt att ha i beredskap när det är dags att sova över hos kompisar eller om ni har modiga barn som vill sova i tältet i trädgården en natt.

Den är enkel att ta med sig eftersom den går att rulla ihop smidigt. I botten på den finns en skummadrass som gör den superskön att sova i. Den har så att säga ett inbyggt liggunderlag. Den passar bäst för barn mellan 2-5 år. Måtten är 140 x 60 x 5 cm.

Fördelar

 • Väldigt populär hos de mindre barnen
 • Praktisk att ha med på övernattningar

Nackdelar

 • Liggunderlaget måste plockas bort innan man kan tvätta sovsäcken
 • Ganska tunt tyg, en rejäl pyjamas eller en filt kan behövas

Baby Bites Hajsovsäck Kids

Nu kan alla coola typer få sova i en haj! Sovsäcken har prickigt foder och på utsidan är den designad som en gullig haj, där man kryper ner i dess gap när kvällningen kommer.

Blixtlåset i sidan gör det extra enkelt för barnet att ta sig in och ut ur sovsäcken. Materialet är 100% bomull. Notera att det här är en sovsäck som är lämpad för inomhusbruk. Måtten är 139 x 85 cm.

Fördelar

 • Kul grej för barnen
 • Perfekt för soffmys och övernattningar

Nackdelar

 • Bara för inomhusbruk
Författare
Malin
Det var jag som grundade Barnlandet 2016 men nu, 2021, har Evolving Media tagit över sidan och jag är inte längre involverad.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte dagens deals