Bästa cykelhjälmen för barn 2024 – Optimal passform och säkerhet under cykelturen

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Författare
Malin

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Det är ju alltid roligt att ta med barnen på cykelturen men det inte alltid man känner att det är säkert. Även om barnen har lärt sig cykla själva eller om de får skjuts på mammas eller pappas cykel vill man ha den ultimata säkerheten för sitt barn.

Då är det solklart att ditt barn ska använda en cykelhjälm speciellt utformad för barns små huvuden. Vi har därför tagit fram 9 olika cykelhjälmar för ett utförligt test, så du enklare ska kunna navigera dig bland de olika modeller som finns på marknaden och veta vilken som är bäst.

Vår favorit och den absoluta vinnaren är Etto Champery Jr MIPS Cykelhjälm i premiumklassen. Den vann eftersom den har många praktiska funktioner och dessutom säljs till en relativt billig peng.

Inte långt ifrån kom mellanklassens vinnare
Jofa Multisporthjälm 415. I budgetklassen hittar vi OK Baby Cykelhjälm - med formen av en gullig nyckelpiga.

Sedan har vi även tagit men en rolig bubblare - en cykelhjälm från
Tilda Nordic Hoj. Den har en rolig design med Bamse, vilket såklart gör kidsen extra glada.

Premium: Etto Champery Jr MIPS Cykelhjälm

Här har vi en tålig och slitstark cykelhjälm från Etto. Den är estetiskt tilltalande med sin lite ”vuxna” design och det tyckte vi särskilt mycket om. Detta är inte den enda cykelhjälmen från Etto, men det var den här som blev vår klara favorit. 

Cykelhjälmen är bekväm och lätt, vilket gör att den är lätt att ta på sig utan gnäll. Det känns knappt att den är på - vilket är en av de viktigaste sakerna när det kommer till bekvämlighet på en cykelhjälm. 

Fördelar

 • Cool design
 • Många smarta funktioner

Nackdelar

 • En aning dyr

Mellan: Jofa Multisporthjälm 415

Detta är en kanonbra cykelhjälm som passar alla barn. Det är extra kul att den kommer i flera olika färger, eftersom det innebär att alla kan hitta sin favorit.

Då det är Jofa som ligger bakom denna hjälm kan du vara på den säkra sidan vad gäller såväl säkerhet som bekvämlighet – en perfekt hjälm som funkar i alla lägen, alltså!

Fördelar

 • Finns i många fina färger
 • Rejäl

Nackdelar

 • Glansig yta = små skador syns ganska lätt

Budget: OK Baby Cykelhjälm – Nyckelpiga

Detta är en cykelhjälm vi är ganska säkra på att många av er sett tidigare. Den är väldigt populär både bland föräldrar och barn i största allmänhet och det är knappast svårt att förstå - ta dig en titt så förstår du genast varför den är poppis! 

Den har en kul design och den är tålig. Säkerheten är hög och dessutom är den väldigt lätt. Det finns alltså inget att klaga på här. 

Fördelar

 • Kul design
 • Tålig

Nackdelar

 • Väldigt basic 

Special: Nordic Hoj Tilda’s Cykelhjälm - Bamse

Bamse är alltid kul och när det temat kombineras med Nordic Hoj så kan resultatet inte bli annat än bra. Detta är en given storfavorit som knep platsen som specialare i topplistan då vi gillade den på alla sätt och vis. 

Den är både säker och bekväm för ditt barn, så du behöver inte välja mellan bekvämlighet, säkerhet eller kul design – här får du allt i ett! 

Fördelar

 • Plusbetyg för Bamse tema
 • Bekväm

Nackdelar

 • Motivet kan bli avskavt

Varför ska du lita på oss?

Så fort mina barn var uppe i åldern för att lära sig cykla satte jag dem på en liten cykel. Det var väldigt viktigt för mig att hitta den säkraste cykeln, men också att få tag på den bästa cykelhjälmen för deras ålder.

Jag har därför flera års erfarenhet av att leta efter och testa barncykelhjälmar eftersom barnen växer och en del hjälmar måste bytas ut. På senare år har det dock kommit fram hur många anpassningsbara hjälmar som helst, vilket är super.

Min testpanel har bestått av åtta andra barnfamiljer som alla gillar att vara aktiva och cyklar mycket med sina barn - vare sig det är i storstaden eller på landet. Vi har alltså testat dessa hjälmar till fullo.

Vem behöver köpa en cykelhjälm för barn?

Denna fråga har ett ganska solklart svar, men om du har ett barn som håller på att lära sig cykla eller har cyklat i många år är det självklart att han eller hon ska ha en cykelhjälm. Barnen behöver även en cykelhjälm på sig när de åker bak- eller framtill på mammas eller pappas cykel.

Även om ditt barn inte använder en riktigt cykel, som exempelvis en springcykel eller en sparkcykel, ska de ha en hjälm på sig och många hjälmar i vårt test passar utmärkt även för det.

Hur kom vi fram till vilka cykelhjälmar vi skulle testa?

Inför detta test har jag tagit hjälp av en pensionerad cykelhjälmstillverkare vilket har varit väldigt smidigt då han förklarade hur viktigt en cykelhjälm är att använda när man cyklar och vad man som förälder ska kolla efter när man är på jakt efter en cykelhjälm till sitt barn.

Jag och två andra familjer har sedan kollat på webbutiker som xxl.se, bamba.se, lekmer.se, bayland.se, och ellos.se för att hitta de hjälmar vi sedan testade.

Efter att vi hade valt de hjälmar som var säkrast och verkade ha mest praktiska funktioner fick även våra barn hjälpa till att välja ut vilka 9 hjälmar vi skulle testa eftersom det var ju ändå de som skulle ha på sig hjälmarna.

Hur testade vi cykelhjälmarna?

Till en början såg vi till att alla hjälmar var intakta och inte hade något fel på sig och vi såg även till att alla remmar och spännen såg bra ut så det inte skulle ske någon olycka när de väl användes.

Vi har sedan testat en hjälm under en vecka var och roterat tills vi alla har testat alla hjälmar. Det var även bra att några familjer som har flera barn lät alla sina barn testa hjälmarna så vi fick ännu mer åsikter.

Vi har sedan testat dem i olika sorters trafik i våra vardagsliv och föräldrar har alltid haft uppsikt över barnen.

Vi har själva satt på och tagit av hjälmarna på barnen och även låtit dem göra det själva för att se om det verkligen är så enkelt för ett barn att göra det själv.

De hjälmar som har varit justerbara har vi justerat till största och minsta storlek och vi har provat alla funktioner tillverkaren har sagt ska kunna utföras.

Då vi inte har kunnat göra egna säkerhetstester har vi sett till att de antingen är CE-märkta eller att de har testats och godkänts av Europeiska standarder.

Våra favoriter

Premium: Etto Champery Jr MIPS Cykelhjälm

Denna cykelhjälm har mycket att bjuda på och det bästa är att den finns i olika färger. Då den, som nämnt, har en ”vuxen” design så är färgerna också mindre ”pastelliga” och mer stilrena. Plus för det!

Den har många olika smarta funktioner och trots att den kan se ”hi-tech” ut så är det inte en hjälm som är svår att använda. Den har justerbart spänne så att barnet kan få extra nackstöd och en skärm framtill som ger extra säkerhet.

Med den här cykelhjälmen får du också både luftighet, bekvämlighet och lätthet. Det är helt enkelt en cykelhjälm som har allt som behövs plus lite till. Vi hade varit lika nöjda även om designen var trist, men till och med det får vi här – snygg design, alltså.

Den består av skal av polykarbonat och ett inre lager av EPS-skum. Den väger 240 gram och har en storlek på 52-57 cm. Grönt spänne ingår.

Om du vill se efter vad mer Etto har att bjuda på så kan du kolla fler av deras cykelhjälmar här.

Fördelar

 • Cool design
 • Många smarta funktioner

Nackdelar

 • En aning dyr

Mellan: JOFA Hjälm 415

Med en cykelhjälm som denna får du först och främst en galet snygg yta – glansen är riktigt häftig och det är kul med snygga hjälmar, inte sant? Det är även på det viset att du kan välja mellan olika storlekar och även det gör att detta är en cykelhjälm som många av oss föll för.

Du kan köpa denna hjälm i olika storlekar. Du kan välja mellan S som är 45.5 cm - 52.5 cm, eller M som är 51.5- cm - 55.5 cm. Självklart är också det här en sådan sak som faller oss i smaken och vi är säkra på att det är många av er som kommer att uppskatta detta då det gör att det blir en större skara barn som kan använda den här fina hjälmen.

Den har ett tvådelat skal med två justeringspunkter samt ventilationshål. Detta gör att den blir mycket bekväm samtidigt som den är säker att använda. Det kan ju inte bli bättre! Den här hjälmen bara fortsätter att imponera oavsett vad det är vi tar oss en extra titt på.

Självklart är det också så att hjälmen har ett grönt spänne (läs mer om det här) för att vi föräldrar ska kunna vara säkra på att säkerhetsfunktionerna fungerar som de ska. Det är väldigt viktigt att kolla upp sådana saker innan du väljer ut en hjälm, så även om det är lätt att falla för en snygg och cool hjälm är säkerheten såklart alltid viktigast.

Fördelar

 • Finns i många fina färger
 • Rejäl

Nackdelar

 • Glansig yta = små skador syns ganska lätt

Budget: OK Baby Cykelhjälm – Nyckelpiga

Med en fin cykelhjälm som den här kommer man långt! Nyckelpigor brukar ju också vara en favorit bland barnen, så bara där är mycket vunnet. Du kan kombinera den med annat i rött och svart, så som kläder eller kanske till och med en väska som ser ut som en nyckelpiga eller liknande? 

Vi diggar verkligen designen på denna hjälm. Vi är säkra på att det är många barnfamiljer där ute som kommer att välja just denna - ni får ju nämligen både bra pris och kul design i ett! Naturligtvis är det också så att den är säker så att ditt barn kan cykla runt och vara 100 % trygg

Hjälmen är justerbar mellan 46 cm – 53 cm. Detta ger den en perfekt passform för barn mellan cirka 2 år – 5 år. Självklart ska du prova på dina barn, det är inte alltid en hjälm passar bara för att det är ”rätt” ålder. Som med andra hjälmar ska du alltid vara noga med att testa innan ditt barn använder en cykelhjälm eller liknande. 

Vi är väldigt förtjusta i att hjälmen kan användas av barnet i flera år. Det är så mycket barnsaker som inte går att använda länge så när vi hittar en hållbar hjälm som denna hjälm så blir det nästan alltid högt betyg från oss. 

Vidare är det också så att den har lufthål och att den är tillverkad i ett mycket tåligt, men lätt, material – allt för att det ska bli så komfortabelt som möjligt för ditt barn. Bli inte rädd för att den är lätt, det betyder inte att den är mindre säker, utan bara mer bekväm. 

Hjälmen har naturligtvis grönt spänne för att du ska kunna vara trygg i att du köpt en bra och säker produkt. 

Fördelar

 • Kul design
 • Tålig

Nackdelar

 • Väldigt basic 

Special: Nordic Hoj Tilda’s Cykelhjälm - Bamse

Denna lilla goding till cykelhjälm bjuder på ingen mindre än Bamsen och vem kan väl tacka nej till det? Denna variant vi har valt är i rött, men den finns även i blått samt en variant i svart. De har lite olika design, så det är inte endast färgerna som skiljer sig åt. 

Hjälmen är extremt prisvärd då den både har ett kul tema, är bekväm för barnen och säker att använda. Att den också är tålig och smart gör att detta var ett enkelt val för oss - självklart skulle den vara med i topplistan! 

Det är såklart även kul att det är just Bamse då det är många barn som gillar det temat. Du kan ha Bamse för hela slanten med kläder, skor, väskor och liknande. Då blir det extra kul med en cykelhjälm med Bamse också, eller hur? 

Den rekommenderade åldern för denna hjälm är 2 – 7 år, vilket innebär att ditt barn kan börja använda den ganska direkt när det är dags för springcykel. Det är alltså perfekt att köpa både cykel och cykelhjälm samtidigt. Sedan kan ditt barn använda denna cykel länge och det är ett bra hållbarhetstänk bakom det - stort plusbetyg för det! 

Den är utrustad med grönt spänne och är säkerhetstestad på ett flertal olika sätt. Grönt spänne ska finnas på alla cykelhjälmar för barn upp till 7 år, så var noga med att välja rätt hjälm för ditt barn. 

Fördelar

 • Plusbetyg för Bamse tema
 • Bekväm

Nackdelar

 • Motivet kan bli avskavt

Bra att tänka på innan du köper en cykelhjälm

De flesta hjälmar är anpassningsbara och kan justeras för att passa ett individuellt huvud perfekt. 

Men det finns ju en gräns på hur mycket man faktiskt kan justera hjälmen och därför har en del tillverkare två olika storlekar på hjälmarna (som sedan går att justera ytterligare), så detta är någonting du ska hålla utkik för - speciellt om du har ett mindre barn.

Alla hjälmar vi har haft med i detta test är säkerhetsgodkända men det är även någonting du ska vara noga med när du väljer cykelhjälm till ditt barn. Om det inte står på produktionsbeskrivningen kan du ringa till tillverkarens kundtjänst och fråga.

Våra utmanare

STIGA Play Helmet

Den här cykelhjälmen är väldigt fin och bra på alla sätt och vis. Det är ett väldigt bra val då den finns både i olika storlekar och i olika färger. Färgerna är klatschiga och pigga, vilket är ett stort plus när barnen är ute och leker. 

Med en hjälm som den här behöver du inte vara orolig över att den inte ska vara tålig nog, utan det är en robust och tålig hjälm som klarar av allt det den kan tänkas utsättas för. 

Den består av EPP som är ett multi-impact material och dessutom har den ventilationshål för att göra det mer bekvämt. Storleken på hjälmen justeras automatiskt av ett elastiskt system. 

Som du säkert kan förstå så har den grönt spänne. Du kan med andra ord vara helt säker på att det är ett tryggt och säkert val. 

Fördelar

 • Finns i många fina färger
 • Finns i olika storlekar

Nackdelar

 • Kan kännas en aning klumpig

Hamax Thundercap Cykelhjälm

Denna cykelhjälm är en väldigt bra produkt som, trots det relativt låga priset, är lyxig och som har många finesser. Den har bland annat ett magnetlås, vilket gör det lätt att både låsa och låsa upp hjälmen. 

En av de bästa sakerna med denna hjälm är att det är lätt att fixa med låset även när du har handskar på dig – det är ju ganska irriterande att ta av och på dina handskar hela tiden när du är ute och leker med kidsen, eller hur? 

Välj den färgkombination just ditt barn tycker är roligast, det är alltid ett bra knep för att få på hjälmen lättare om det är gnälligt. Du kan välja mellan vit/rosa, eller mörkblå/vit.

Passformen är väldigt bra och den har väldigt bra ventilationshål för ökad bekvämlighet för ditt barn. 

Fördelar

 • Finns i flera olika färgkombinationer
 • Hög kvalitet till bra pris

Nackdelar

 • Vit huvudrem som kan bli smutsiga lätt

L.O.L. Cykelhjälm

Detta är en kul cykelhjälm i rosa med temat av L.O.L. Surprise. Det är alltid uppskattat med den här typen av teman när det kommer till barnsaker, så om du är redo att välja utifrån vad kidsen gillar så blir detta en stor succé. 

Trots att hjälmen kanske ser lika säker ut som sockervadd så är den faktiskt precis lika säker att använda som en som ser mer ”rejäl” ut. Låt dig alltså inte luras av utseendet på denna hjälm, den är 100 % säker för ditt barn. 

Den har justerbar rem och ventilationshål. För att hjälmen ska sitta på plats ordentligt har den en fyrpunktsfäst hakrem med två justeringspunkter på sidoremmarna samt justerbart säkerhetsspänne. 

Den passar alla barn i åldern 3 – 6 år. 

Fördelar

 • Kul tema
 • Säker

Nackdelar

 • Definitivt inte ett säkert kort om barnet inte gillar L.O.L. Surprise

Pinepeak Ocean Cykelhjälm

Detta är en cykelhjälm som är galet snygg! Den är helt klart populär bland oss vuxna då designen gjorde att alla vi i testet ville ha den till oss själva. Lite kul med en cykelhjälm för barn som vuxna tycker är så snygg, eller hur? 

Den är säker då den har grönt spänne och att den dessutom har god passform gör att detta är ett riktigt bra val. Just denna hjälm är favoriten bland utmanarna hos många av oss i testet. 

Med en hjälm som den här har du ett fullgott skydd, en snygg design och praktisk användning. Du kan även välja mellan två storlekar, så det är lätt att hitta den som passar just ditt barn bäst. 

Fördelar

 • Grymt snygg
 • Prisvänlig

Nackdelar

 • Inte så tåligt ytskikt

Produkter som utgått

Ferrari Skatehjälm

Om ditt barn älskar att cykla och åka skateboard är detta den optimala hjälmen för honom eller henne. Den går nämligen utmärkt att använda som en skatehjälm också. De kommer även i fyra härliga färger.

Det justerbara spännet är smidigt och tillverkat i lätt material, men det håller hjälmen på plats för det och man märker att det är en stadig och säker hjälm.


Etto Kid Rider Cykelhjälm Barn

En snygg blå hjälm med roligt motiv för de mindre barnen. Inuti hjälmen finns det ett stötdämpande material som heter EPS som skyddas av det heltäckande plastskalet. Luftventiler gör att det inte blir för varmt för barnet på varma sommardagar.

Man kan även välja mellan två olika storlekar beroende på hur gammal ditt barn är. Justerbart spänne ger optimal passform. Cirkapriset 200 kronor är som hittat.


Disney Frozen Hjälm

Perfekt för tjejen eller killen som älskar Frost. Passar perfekt för barn mellan 3-12 år.

Man kan justera hjälmen mellan storlekarna 51 och 55 centimeter. Båda barn och föräldrar älskade detta set och både skydd och hjälm sitter verkligen bra. Cirkapriset 300 kronor är överkomligt.


Limar 224 jr Bike Helmet 17

Om du har ett barn som är mellan 2 och 4 år är det denna hjälm från Limar du ska ta en extra titt på eftersom den är speciellt utformad för den åldersgruppen.

Denna hjälm har en ‘in-mold’-teknologi som ser till att huvudet får maximal täckning och skydd och då den även går ner över nacken ger den verkligen ultimat skydd för ditt barns hela huvud.

Barnet kan även enkelt hantera hjälmen då den som sagt är utformad för att det ska vara så lätt som möjligt för barnen att själva justera både i sid- och höjdled. Ett insektsnät på hjälmens insida skyddar även barnets huvud mot jobbiga insekter när man cyklar.

Det finns även tjocka polstringskuddar som gör hjälmen bekväm. Dessutom är kuddarna antibakteriella. Cirkapriset 250 kronor är dessutom ett bra pris, tyckte vi. En väl värd investering!


Hjälm Superman

Denna cykelhjälm passar för barn mellan 2 och 7 år och kommer med många smarta funktioner. Den har också en fin blå färg med ett coolt motiv på Stålmannen.

För optimal passform för ditt barn finns en justerbar ring inne i hjälmen som är så enkel att anpassa att barnen kan göra det själva.

Hjälmen är lättvikt och har ett snyggt grönt spänne som varken klämmer händer eller haka och är väldigt säkert. Cykelhjälmen har godkänts enligt standarden EN1080, som fokuserar på cykelhjälmar speciellt för barn under 7 år.

Cirkapriset 150 kronor är inte heller ett orimligt pris och man kan verkligen känna sig säker när ens barn har denna hjälm på sig. Väl värd sitt pris.


Crazy Safety Chipmunk Cykelhjälm

Det här är en lite rolig hjälm vi ville ha med eftersom den både har en rolig design och smarta funktioner. Istället för att bara ha ett motiv är hjälmen designad som en jordekorre - som Piff och Puff alltså. Hur roligt är inte det!

Skalet utgörs av en speciell gummiyta som hjälper till att skydda huvudet vid en eventuell krock eller om barnet skulle ramla av cykeln.

Säkerhetsspännet är justerbart och enkelt för ditt barn att anpassa så det sitter bra. Det har även roliga tänder på för att göra mundesignen komplett.

Det bästa med denna cykelhjälm är att ett litet rött LED-ljus sitter på hjälmens baksida (i barnets nacke) vilket är superbra eftersom man då är garanterad att synas bakifrån. Lampan sitter även fast på en sorts rem så det blir heller inte obekvämt för barnet.

Hjälmen är testad och godkänd enligt den internationella standarden EN1078 och passar för barn som är mellan 3 och 9 år.

Cirkapriset 400 kronor kan tyckas lite mycket men du får verkligen en säker hjälm och vi kan garantera att ditt barn kommer att synas och cykla säkert - inte bara på grund av den roliga designen.


Micro Helmet Cykelhjälm

Den här cykelhjälmen kan ditt barn även använda när han eller hon åker sparkcykel. Den kommer i två olika storlekar och kommer även med en snygg rosa färg eller en tuff svart färg. Med den rosa hjälmen syns man även jättebra i trafiken.

Det är en väldigt stor och stadig hjälm som går ner över nacken och som har smidiga luftventiler. Cirkapriset 350 kronor kan kanske tyckas mycket men man märker direkt att detta är en hjälm som heter duga.


Bell Trigger Bike Helmet Cykelhjälm

Detta är hjälmen du ska köpa till ditt barn om du vill ha optimal säkerhet och praktiska funktioner. Bell är ledande inom barncykelhjälmar och innovativa vad gäller design och speciellt tillverkning.

De har nämligen uppfunnit en smart funktion som finns med på denna hjälm och som nu är standard i branschen.

Hjälmen har den smarta ‘fusion in-mold-konstruktionen’ vilket betyder att istället för att limma på det skyddande EPS-skummet senare när hjälmen har tillverkats, injiceras det direkt i skalets innehjälm när hjälmen gjuts.

På det sättet får man en starkare och mer gedigen hjälm och ram som dessutom hjälper till att skydda optimalt om barnet eventuellt skulle ramla av cykeln.

En annan smart funktion hjälmen har är ett ‘PinchGuard’-spänne som gör att barnet inte klämmer fingrarna eller halsen när de sätter på sig hjälmen och knäpper fast den eller när de vill justera den. Remmarna runt öronen går även de att justera för bättre passform eller i och med att ditt barn växer.

Dessutom finns ett praktiskt system på plats som gör att hjälmen formar sig efter barnets huvud varje gång den används - man kan alltså använda mössa eller ha håret i en tofs och ändå ha en passande och säker hjälm.

Den är godkänd enligt standarden CE EN1078 och kommer i en cool svart färg med lila och rosa detaljer. För endast cirka 150 kronor kan den bli din, vilket vi verkligen rekommenderar då det inte var något snack om saken om vilken hjälm som var den bästa cykelhjälmen för barn. 

Frågor och svar

Måste man använda cykelhjälm?

Ja, det är lag på att barn under 15 år ska använda cykelhjälm. Efter 15 år finns ingen lag på hjälm, men det är att rekommendera. Om man skjutsar ett barn under 15 år på cykel och barnet inte har hjälm på sig kan den som skjutsar få böter.

Varför ska man använda hjälm?

För att det är ett väldigt bra skydd för huvudet, helt enkelt. Nästan ingen av de cyklister som skadar huvudet vid olyckor har använt hjälm, det visar såväl studier som statistik från sjukhus.

Hur ska hjälmen sitta?

Den ska sitta bra och inte för löst. Hjälmen bör sitta så hårt att den inte kan ramla av, hamna snett, eller skjutas bakåt. Man ska kunna få in två fingrar mellan remmen och hakan, då är remmarna tillräckligt hårt åtdragna.

Hjälmen bör täcka pannan, bakhuvudet, och hjässan. Det är viktigt att hjälmen inte sitter för långt bak på huvudet eftersom det oftast är pannan och tinningen som man slår i vid cykelolyckor.

Hur ofta behöver man byta hjälm?

Man bör byta hjälm vart tionde år åtminstone eftersom plasten på hjälmen blir dålig efter 10 år. Går hjälmen sönder bör den förstås också bytas, även om det inte har gått tio år.

När börjar man använda hjälm?

Man börjar använda hjälm när man börjar cykla, helt enkelt. Även barn som övar på att cykla och har stödhjul ska använda hjälm.

Hur länge ska man använda hjälm?

Alltid, egentligen. Även om lagen bara säger att barn under 15 år måste ha cykelhjälm bör alla använda det. Det är en billig försäkring för huvudet om olyckan skulle vara framme.

Hur väljer man rätt hjälm?

Man bör välja en hjälm som är CE-märkt, i övrigt kan man köpa vilken hjälm som helst. Köp gärna i butik så att ni kan prova ut en som sitter bra och känns bra. Den ska sitta bra men även kännas bekväm på huvudet.

Vad är cykelhjälmar gjorda av?

Kärnan är ofta gjord av cellplast och den yttre delen är av hårdplast.

Vad kostar en cykelhjälm?

De kan kosta från någon hundralapp och uppåt.

Författare
Malin
Det var jag som grundade Barnlandet 2016 men nu, 2021, har Evolving Media tagit över sidan och jag är inte längre involverad.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte dagens deals