Bästa madrassen för barn 2024 – Skön vila och sovkomfort

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Författare
Malin

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

En bra madrass för våra barn är lika viktigt som för oss vuxna. En madrass av kvalitet ska hålla torrt och driva ut fukt, den ska vara ergonomisk och den ska driva bort värme och inte samla på sig kvalster.

Olika madrasser har sina olika typer av stoppningar samt för- och nackdelar. Både tjocklek och pris kan åtskilja sig betydligt beroende på var ni väljer att köpa den.

I den här artikeln fokuserar vi på madrasser för barn och kommer att gå igenom de som för närvarande är de bästa på marknaden.

Premiumvinnaren i vårt madrasstest heter Träumeland Madrass Easy och vinnaren i mellankategorin blev Rätt Start Madrass Diamond.

Budgetvinnaren blev ingen mindre än Troll Madrass för Spjälsäng. Vår specialare är något för er med allergiska barn att titta närmare på och den heter Aerosleep Två-i-Ett Madrasspaket Säker Sömn Evolution + Madrasskydd och kommer från Aerosleep.

Premium: Träumeland Madrass Easy

För dig som vill investera i en madrass av hög kvalité till barnets säng kan vi verkligen rekommendera den här från Träumeland. Det här är en skummadrass tillverkad i mjukt skum som garanterat bidrar med hög komfort och en god natts sömn. 

Madrasskyddet (som medföljer) är av 100% bomull – det är både mjukt och andas bra. Madrassen är av bra höjd och kan tvättas i 60 grader. Dyr, men så bra!

Fördelar

 • Högkvalitativt material både utanpå och inuti
 • Hög komfort
 • Mjukt överdrag i bomull

Nackdelar

 • Dyr

Mellan: Rätt Start Madrass 60x120 Diamond

Rätt Start Madrass Diamond är ett mycket bra alternativ för dig som gillar produkter till rimliga priser. Den här madrassen håller hög kvalité men kommer samtidigt till ett mycket förmånligt pris. 

Trots det är den ergonomiskt utformad, samt har en yta som andas och ventilerar för god fukttransport. Överdraget är också mjukt och trivsamt att ligga på. Vi kan verkligen rekommendera den här madrassen för barn.

Fördelar

 • Stadig ergonomisk design
 • Tryckfördelande kärna
 • Ventilerar bra

Nackdelar

 • En aning dyr

Budget: Troll Madrass för Spjälsäng 60 x 120 cm

Troll spjälsängsmadrass är en bra standardprodukt från Litauen och dessutom är den till det bästa budgetpris man kan tänka sig.

Varumärket säljer också spjälsängar, så det går att köpa komplett barnrumsmöblemang från dem om man vill det. Då får man bra produkter till en rimlig kostnad, speciellt om man köper dem på nätet.

Fördelar

 • Billig
 • Överdrag i ren bomull
 • Standardmått

Nackdelar

 • Kan inte tvättas
 • Bomullstyget är tunt och kan slitas

Special: Aerosleep Två-i-Ett Madrasspaket Säker Sömn Evolution + Madrasskydd

Den här madrassen från Aerosleep är en perfekt specialare i det här testet. Här får du nämligen ett två-i ett paket med både madrass och madrasskydd.

Dessutom är madrassen utformad med en unik 3D- bikakestruktur som också bidrar till dess specifika förmågor. Både madrass och madrasskydd är riktigt bra. Säkra former, material med god andningsförmåga, och hög komfort rakt igenom.

Fördelar

 • Kit med madrass och madrasskydd
 • Säker att använda
 • Mellanskikt som suger upp vätska

Nackdelar

 • Väldigt dyrt kit
 • Passar inte alla

Köpguide

Första madrassen ni köper till ert barn är förmodligen den till en spjälsäng. Numera finns det så kallade växa-madrasser att köpa och de består av flera delar som man lägger till allteftersom barnet växer.

Det gör att man kan nyttja madrassen längre och dessutom blir det mer ekonomiskt. Det man kan försöka ha som fokus när man väljer madrass till sitt barn är att inte kompromissa med kvaliteten för att komma billigare undan.

Det är verkligen rekommenderat att betala en slant extra. Då får man en madrass som håller sig sund och frisk och som ditt barn kommer att sova gott på.

Barn sover många timmar under dygnet, oberoende hur gamla de är och att en ordentlig och högkvalitativ madrass behövs råder det ingen tvekan om. Bra sömn är tyvärr inte någon självklarhet ens för våra minsta.

Men börjar man med det mest grundläggande, det vill säga en bra säng med en skön och ergonomisk madrass, har man kommit en lång bit på vägen.

En bra madrass kan ha olika kvaliteter och den behöver nödvändigtvis inte vara väldigt tjock för att klara av vad den ska på ett utmärkt sätt. Det viktigaste är att den håller spänsten och avlastar kroppen på ett bra sätt.

Allergier

Har ni fått konstaterat att ett barn är allergiskt bör ni lägga ner lite extra tid och omsorg på att välja madrass. Det gäller även täcke och kudde.

Ofta gäller det då att undvika dun och en skummadrass kan vara ett bra alternativ för en allergiker. Milda och giftfritt framställda syntetmaterial brukar vara de som en allergiker tål bäst.

Att undvika fukt i madrassen

På natten svettas vi alla ganska mycket, även om vi inte tror det. De minsta barnen kan svettas verkligt mycket på nätterna och för att undvika att madrassen blir fuktig är det viktigt att ni har en bra andningsfunktion.

Om en madrass inte klarar av att transportera bort fukt bildas det i förlängningen mögel och kan i värsta fall ge upphov till allergier. Det finns madrasser i många olika material att välja mellan och ni kan få en madrass i latex, resår, eller skum.

Ett rejält överdrag eller en tunn bäddmadrass som är tvättbar är också ett bra sätt att hålla sängen fräsch på. Att tvätta alla sängkläder, inklusive kudde och täcke regelbundet, är också viktigt.

En lämplig kudde

Det är också så lätt att glömma att kuddarna är ett viktigt komplement till madrassen. Spädbarnet ska inte ha någon kudde alls eller en mycket platt och liten sådan.

När barnet blir lite äldre kan man lägga in en lite större, ergonomisk kudde som är bekväm och skön för nacken.

Sängen

Madrassen ska ju naturligtvis också placeras i en säng. Olika sängar har olika kvaliteter och här gäller det att fundera på barnets behov. Ni behöver vara på det klara med huruvida ni ska ha en korg eller en spjälsäng från första början.

När det gäller spjälsängar finns det sådana som är fristående och sådana som ni kan koppla till er egen säng och fälla ner hela sidan på, så att den blir en direkt ansluten bädd till er egen säng.

Det finns många olika möjligheter och när ni har rett ut den saken kan ni börja titta på en riktigt bra madrass, som ju faktiskt är en av de viktigare aspekterna.

Våra favoriter

Premium: Träumeland Madrass Easy

Träumeland Madrass Easy är perfekt att lägga i barnets säng då du vill säkerställa att barnet sover tryggt och skönt på en härlig madrass. Den formar sig efter barnets kropp och ger bra stöd. Det både tack vare fyllningen och att den har en höjd på 8 cm. 

Det bästa är inte bara att madrassen är av mycket hög kvalité. Även madrasskyddet är otroligt skönt och bidrar till att madrassen behåller sin komfort. Det är gjort av 100% oeko-tex certifierad bomull kombinerat med en kviltad, tvättbar fleece ovanpå.

Med andra ord är det båda mjukt, mysigt och andas bra. Kombinationen av mjukt skum, bomull och fleece är enligt oss en riktigt hit! Vid behov kan madrassen tvättas på 60 grader i maskin – den är med andra ord lätt att hålla ren och fräsch.

Fördelar

 • Högkvalitativt material både utanpå och inuti
 • Hög komfort
 • Mjukt överdrag i bomull

Nackdelar

 • Dyr

Mellan: Rätt Start Madrass 60x120 Diamond

Den här madrassen för barn är ergonomisk och mycket bekväm för barnet att sova på. Madrassen är skön och trygg att ligga på tack vare den tryckfördelande kärnan. Det innebär att madrassen ger stötta och håller sin stadga. Samtidigt känns den mjuk och följer barnets rörelser. 

Vi gillar att den har ett mått som passar de flesta spjälsängar av standardmått. Det gör att de allra flesta kan investera i den här utan att behöva bekymra sig om storlek eller passform. 

Dessutom är materialet säkert och ventilerar bra. All fukt och överskottsvärme transporteras för att förbättra dess komfort såväl som livslängd. Kort och gott en riktigt bra barnmadrass. Rimligt pris för hög kvalité som håller länge!

Fördelar

 • Stadig ergonomisk design
 • Tryckfördelande kärna
 • Ventilerar bra

Nackdelar

 • En aning dyr

Budget: Troll Madrass för Spjälsäng 60 x 120 cm

Detta är den perfekta spjälsängsmadrassen för dig som vill ha bra kvalitet, men som av olika anledningar också vill ha ett lågt pris. Modellen passar alla standardspjälsängar.

Den har en madrasskärna i fibervadd av polyester, medan yttertyget är i 100% bomull. Troll är ett lettiskt företag som etablerat sig på den europeiska marknaden de senaste åren.

De har barnrumsmöbler av olika slag och till den här madrassen kan man även köpa deras spjälsäng. Troll jobbar för att ta fram möbler av hög kvalitet och därför har de också blivit så populära.

Notera att madrassen inte har ett avtagbart överdrag och kan därmed inte maskintvättas. Ni behöver alltså komplettera med en bäddmadrass eller med ett underlägg.

Specifikationer:

 • Överdrag i 100% bomull
 • Kärna i polyesterfibervadd
 • Mått: 120 x 60 x 8 cm

Fördelar

 • Billig
 • Överdrag i ren bomull
 • Standardmått

Nackdelar

 • Kan inte tvättas
 • Bomullstyget är tunt och kan slitas

Special: Aerosleep Två-i-Ett Madrasspaket Säker Sömn Evolution + Madrasskydd

Är du på jakt efter en riktigt trygg och komfortabel barnmadrass? Då har vi hittat det bästa alternativet för dig! Aerosleep två-i-ett madrasspaket kommer med såväl madrass som tillhörande madrasskydd. Det gör att den sticker ut på marknaden, och att den passar perfekt som specialare här.

Det andra som gör denna till en unik produkt är att madrassen i fråga är utformad med något som kallas för 3D-bikakestruktur. Det är en slags fyllning som ser till att barnet kan andas även om huvudet är vänt nedåt. Så säkert och tryggt!

Utöver det ser den unika strukturen till att möjlig vätska som hamnar på madrassen rinner rakt genom. Detta sugs sen upp av ett mellanskikt, samtidigt som bottenskiktet håller tätt och skyddar madrassen under. Både barn och madrass hålls torra och fräscha. 

Vi gillar också att madrassen är riktigt tjock och behaglig att ligga på. Madrassöverdraget är av ett kvalitativt material som andas och ventilerar vid behov. Det här är utan tvekan en unik specialare som kommer garantera hög komfort, god sömn och smidig hantering för alla inblandade.

Fördelar

 • Kit med madrass och madrasskydd
 • Säker att använda
 • Mellanskikt som suger upp vätska

Nackdelar

 • Väldigt dyrt kit
 • Passar inte alla

Våra utmanare

NG Baby Pure Madrass 40 x 89 x 5 cm Rak

NG Baby Pure kollektionen innehåller ett fiber som förebygger kvalster, allergier, astma, och eksem. Alla tyger är öko tex-certifierade och 100% bomull.

Det ger en sval och mjuk känsla mot huden och den här madrassen är precis som vår specialare, en fantastisk möjlighet för er med barn med mycket känslig hud eller astma att få ordentlig sovkomfort, utan att ni behöver oroa er för att sovmiljön ska bidra till allergierna.

NG Baby är ett svenskt företag som grundades av Nils Gerhard Jakobsson vars första produkter faktiskt var madrasser för barn som tillverkades hemma i familjens källare. Idag levererar NG Baby ett stort sortiment av olika barnrumstextilier.

Kärleken till barnen och omsorgen om deras hälsa har varit i fokus ända från första början och de har allt från sovpölar till sänghimlar och madrasser i miljövänliga material och trendiga textilier.

Fördelar

 • Hypoallergen
 • Minskar risken för kvalster
 • Prisvärd

Nackdelar

 • Finns inte för spjälsäng utanför bara för vagga

BabyMatex Madrass Carpathia 70 x 140 cm

BabyMatex har en spännande madrass i öko-tex certifierat material som är framtagen för extra hälsosam sömn för barnet. Madrassen är uppbyggd i flera olika lager.

Den har förstärkta sidor och ventilation som gör att luften cirkulerar fritt och effektivt leder bort fukt. Bottenmaterialet är i kokosnöt, vilket är helt och hållet ett naturmaterial.

Det här är en mycket spännande madrass av hög kvalitet. Måtten är 70 x 140 x 10 cm. Överdraget kan tvättas i maskintvätt i 40 grader.

Fördelar

 • Oöverträffad andningsförmåga
 • Innovativa naturmaterial

Nackdelar

 • Dyr
 • Vissa barn kan tycka den är för mjuk

Babymatex Dual Madrass 60 x 120

Babymatex Dual Madrass är en dubbelsidig madrass som passar de flesta spjälsängar. Barnet kommer utan tvekan sova gott på den här!

Det som gjorde att vi fastnade lite extra för dualmadrassen är just att den har två sidor. Ena sidan har riktigt god andningsförmåga vilket möjliggör god ventilation dygnet runt. Ventilationskanalerna ser till att madrassen hålls sval, torr och fräsch. Detta bidrar till barnets sömnkvalité.

Madrassens andra sida står för komfort och stadga. Denna är utformad med minnesskum som ser till att barnet ligger bekvämt oavsett vikt, rörelse och position. Fyllningen anpassar sig så att kroppsvikten fördelas bra. 

Andra smarta detaljer är förstärkta kanter och dubbelsidig dragkedja för överdrag. Bra madrass till bra pris!

Fördelar

 • Dubbelsidig
 • God ventilation och andningsförmåga
 • Fördelar kroppsvikt för jämnt stöd

Nackdelar

 • Något tjock
 • Rätt hård

BabyDan Madrass Airlux 40 x 84 cm

BabyDan levererar som vanligt riktigt prisvärda barnprylar av hög kvalité. Detta gäller även denna barnmadrass, BabyDan Madrass Airlux. Madrassen är gjord i ett behagligt memoryskum som formar sig efter kroppen och följer barnets rörelser. 

Barnets kropp avlastas, vilket i sin tur gör att hen kan slappna av för att sova extra tryggt och gott. Den här madrassen kommer dock i en något mindre storlek som passar för vagnar och vaggor. 

Yttermaterialet andas bra, transporterar fukt och överskottsvärme, samt håller såväl madrassen som barnet i fråga torrt och svalt. För dig som vill köpa en säker, trygg och användarvänliga madrass till vaggan eller vagnen är den här super!

Fördelar

 • Prisvärd madrass av hög kvalité
 • Formar sig efter kroppen
 • Avlastar och bidrar till trygg sömn

Nackdelar

 • Mindre storlek

Easygrow Dryzleep Drykid Barn Madrass 120 x 60 cm

Drykid Barnmadrass är ett riktigt lyxigt alternativ. Utöver att madrassen är komfortabel och bekväm att ligga på så är den i ett material som fyller väldigt många smarta funktioner.

Materialet är både oeko-tex certifierat, testat för skadliga ämnen och hypoallergent. Som om inte det vore nog är det anti-bakteriellt, har god andningsförmåga, transporterar fukt och värme, samt att överdraget kan tvättas i maskin. 

Madrassen har ett mått som passar de flesta spjälsängar. Vill du att ditt barn ska sova tryggt och säkert kan vi verkligen rekommendera just den här madrassen. Det norska märket har minst sagt levererat!

Fördelar

 • Många tester och certifikat
 • Riktigt hög kvalité på material
 • Hög komfort

Nackdelar

 • Väldigt dyr
 • Inte överdrivet tjock

BabyMatex Softi Madrass 60 x 120

BabyMatex Softi Madrass är ytterligare ett mycket bra alternativ. BabyMatex tillverkar genomgående säkra barnprodukter. Det gäller även den här madrassen!

Precis som namnet utlovar är madrassen i fråga utformad för att vara extra mjuk och behaglig att sova på. Trots dess mjuka former är den ergonomisk och ger barnet den stadga som behövs. Följsam men samtidigt hållbar och rejäl.

Det kombinerat med madrassen ventilationssystem möjliggör hög komfort i alla lägen. Fukt och värme transporteras vilket håller madrassen sval, torr och fräsch längre. Vi gillar också att överdraget är hygieniskt men kan tas av vid behov av tvätt. En mycket prisvärd och skön madrass!

Fördelar

 • Bra pris
 • Mjuk men samtidigt ergonomisk och stadig
 • God andningsförmåga

Nackdelar

 • Kan endast tvättas i 40°C

NG Baby Madrass 60 x 120 cm

Vill du köpa en madrass som passar barn- och juniorsängar kan den här göra sig riktigt bra. Materialen som madrassen tillverkats i är både hållbara, säkra och ekologiska. Stoppningen av återvunnen polyester bidrar till att barnet ligger tryggt och bekvämt i sängen. Yttermaterialet i ekologisk bomullssatin är behagligt, andas bra och är lätt att hålla fräscht.

Utöver det kan överdraget också tas av för att tvättas i 60°C. Kort och gott en väldigt bekväm och hållbar madrass. Något dyr, men dess höga kvalité och bra material lever upp till dess pris.

Fördelar

 • Större storlek
 • Ekologiska och hållbara material
 • Lätt att hålla fräsch

Nackdelar

 • Något dyr

Produkter som utgått

Baby Dan Dreamsafe Madrass med Bäddmadrass

Madrassen från Baby Dan är en komplett madrass där bäddmadrassen är inkluderad. Här får ni högsta standard och kvalitet för pengarna.

Tillverkningsmaterialet är ekologiskt och ökotex-certifierad. Madrassen har hög andningsförmåga och är tillverkad i lågallergena material som dessutom har kvalsterbortstötande egenskaper.

Dream Safe-madrassen är tillverkad med en speciell ventilation som borgar för optimal luftgenomströmning och dessutom suger materialet i bäddmadrassen upp överflödig fukt.

Den är ergonomiskt designad och skön och avslappnande för barnet att ligga i. Den är helt PVC- och ftalatfri. Som ni kan se är denna ett väldigt bra alternativ för barn som är allergiska.

Den av våra panelmedlemmar som är expert på barnallergier gav den här madrassen högsta poäng och den passar för barn med känslig hy och kontaktallergier. Bäddmadrassöverdraget tål maskintvätt i 60 grader och är i 100% bomullsfrotté.

Specifikationer:

 • Mått: 60 x 120 cm
 • Madrasstoppning: 100% PUE Skum
 • Yttertyg madrass: 100% polyester
 • Bäddmadrass: 100% bomullsfrotté
 • Maskintvätt: 60° C

Fördelar

 • Allergivänlig
 • Bäddmadrass inkluderad
 • Tål 50 graders maskintvätt

Nackdelar

 • Kan verka dyr
 • Efter tvätt kan det vara en del krångel med att få på överdraget igen

Rätt Start Madrass Basic 60 x 120 x 8 cm

När man köper en produkt från Rätt Start får man svensk kvalitet till ett bra pris som är framtagen med säkra tillverkningsmetoder. Den här basmadrassen är jättebra till spjälsängen och den kan tvättas i tvättmaskinen på 60 grader.

Polyestern i madrassen är tillverkad av hög kvalitet och madrassen andas och håller fukt borta. Den som vill komplettera med ett liggunderlag eller med bäddmadrass gör det inköpet separat.

Madrassen är 8 cm och passar alla standardspjälsängar. Tyget är mjukt, skönt, och följsamt och andas bra även det och det var ingen som har några speciella problem med den.

Rätt Start är beläget i Stockholm och bedriver ett genomgående och aktivt säkerhetsarbete för att alla produkter skall uppfylla, och helst också överträffa, lagstadgade säkerhetsnormer och regler.

Rätt Start ligger i framkant när det gäller miljövänliga och allergitestade material i sina produkter. Allt de tillverkar är fritt från bisfenol A, ftalater, och otillåtna PVC- plaster.

Specifikationer:

 • Mått: 60 x 120 x 8 cm
 • Tyg: bomull/polyester
 • Fyllning: polyester

Fördelar

 • Prisvärd
 • Svensktillverkad
 • Allergitestad

Nackdelar

 • Ganska tunt bomullstyg
 • Svår att rulla ihop om den ska förvaras i förråd eller liknande

Aerosleep SafeSleep Nature Madrass med Madrasskydd 120 x 60 cm

Barnmadrassernas Rolls Royce vågar jag påstå att vi har här! Materialet är lågallergent och passar alla barn som har känslig hud. Madrassen är speciellt bra på att hålla barnet torrt och vältempererat under natten, tack vare den speciella tekniken.

Madrassens fyllning är konstruerad med ett kallskum som gör madrassen mjuk och skön och är tillverkad för att ge så minimal miljöpåverkan som möjligt.

Madrassöverdraget är av en bambumix och ger en utmärkt temperaturreglering och har också tack vare det en god inverkan på luftmiljön i spjälsängen. Den utvecklar därmed minimalt med kvalster.

Madrassöverdraget går att ta av och kan maskintvättas. Den här madrassen kostar en hel del, men ni får å andra sidan en madrass som inte liknar någon annan i komfort och kvalitet.

Har ni ett barn med verkliga hudproblem och som lider av både eksem och kontaktallergier är den här madrassen det givna valet.

Specifikationer:

 • Mått: 120 x 60 x 11 cm
 • Madrassöverdrag i polyester och bambu
 • Madrasskydd i 100% polyester
 • Madrassfyllning: Naturalis® kallskum
 • Tvättas i 30° C

Fördelar

 • Överlägset bra materialkvalitet
 • Fyllningen är tillverkat av ett kallskum som andas bra och formar sig efter barnets kropp

Nackdelar

 • Den dyraste barnmadrassen av alla
 • Kan endast tvättat i 30 grader

Rätt Start Madrass Exklusiv 120 x 60 cm

Även den sista madrassen vi har med är tillverkad i öko tex-certifierade material, vilket betyder att den inte innehåller några gifter eller skadliga ämnen. Madrassen andas väldigt bra och transporterar bort fukt effektivt.

Materialen är bomull och polyester och den har ett lager av polyesterfiber som gör att vikten fördelas jämnt och transporterar bort fukt. Det andra lagret av polyester 1100/m2 agerar tryckavlastande. Måtten är 120 x 60 x 10 cm.

Fördelar

 • Öko tex-certifierad
 • Har en bra andningsfunktion
 • Transporterar bort fukt och överskottsvärme

Nackdelar

 • En del kanske inte gillar att madrassen är tvådelad, trots att den är designad för att fördela vikten jämnt

Kaxholmens Sängfabrik Madrass Resesäng

Kaxholmens sängfabrik har tagit fram något så smart som en hopvikbar madrass till resesängar. Dessa har ofta väldigt obekväma resårbottnar och man höjer komforten betydligt om man låter investera i ytterligare en madrass till resesängen.

Madrassen går att vika ihop och går smidigt att packa ner i väskan eller i bilen. Madrassen har det klassiska spjälsängsmåttet som de flesta resesängar, det vill säga 60 x 120 cm. Tjockleken är fem cm.

Fördelar

 • Hopvikbar
 • Svart och praktisk färg som inte ser smutsig ut

Nackdelar

 • Kan inte tvättas i maskinen utan får torkas av med trasa

Sebra Junior & Grow Madrass 165 x 90 cm

Som namnet förmedlar är detta en madrass som kan växa med barnet, vilket är super eftersom du inte behöver köpa en helt ny madrass när barnet blivit för långt. Man lägger bara till förlängningsdelen som kommer med i köpet.

Materialen är öko tex-certifierade och skyddet är till och med antimikrobiellt. Den är bekväm tack vare skumfyllningen. Madrassen mäter 165 x 90 x 12 cm. Förlängningen mäter 35 x 90 x 12 cm.

Fördelar

 • Öko tex-certifierade material
 • Antimikrobiellt skydd
 • Kan tvättas i 60 grader

Nackdelar

 • Vissa barn kan tycka att den är för mjuk p.g.a. skumfyllningen

Stokke Home Madrass

När man säger Stokke förknippar många det med den klassiska barnmatstolen. Men de har en uppsjö andra produkter och sköna madrasser är ytterligare en av deras produkter för barn som de lanserat.

Bäddmadrassen är tillverkad av ett skum som ger trycktåliga egenskaper och skummet har också spår på undersidan som maximerar luftflödet. Madrassen är fast och passar den som inte gillar mjuka madrasser.

Köper man en säng från Stokke får man en sängbotten som är perforerad och på det viset maximerar man luftcirkulationen i sängen. Måtten på madrassen är 132 x 70 x 10 cm. Bomullsöverdraget är öko tex-certifierat.

Fördelar

 • Ekologiskt tyg
 • En avancerad andningsfunktion
 • Av hårdare kvalitet för den som föredrar det

Nackdelar

 • Måtten passar i första hand till Stokkes egna sängmodeller
 • Priset är ganska högt

Författare
Malin
Det var jag som grundade Barnlandet 2016 men nu, 2021, har Evolving Media tagit över sidan och jag är inte längre involverad.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte dagens deals