Bästa babyfilten 2024 – Den mysiga filten du kan använda till det mesta

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Författare
Malin

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Som småbarnsförälder, speciellt första gången, kan det vara svårt att veta vad som är värt att investera i till sin bebis. Det finns otaliga produkter på marknaden men en sak du verkligen ska införskaffa till din lilla bebis är en babyfilt. Eller två.

En babyfilt är helt enkelt en filt som du alltid kan ha till hands att vira om ditt barn om det skulle frysa, ett mysigt krypin efter badet, och den tröstande värmen i spjälsängen och barnvagnen.

De flesta är dock speciellt utformade för att skydda mot alla sorters temperaturer så att den lilla alltid har det bekvämt och kommer i en perfekt storlek att vira runt din bebis.

I premiumklassen hittar vi Stokke Filt Merinoull som både är exklusiv, fin och andas. Dessutom är den tillverkad i mjuk merinoull, så det finns mycket med denna filt som gör att den är värd sin plats i topplistan.

Mellanklassens vinnare blev Geggamoja Babyfilt eftersom den är otroligt mjuk, ekologisk och kan tvättas i maskin.

Vårt budgetalternativ hittar vi med Elodie Details Bamboo Muslin FiltVi har även med en specialare - Aden & Anais Muslinfilt Hear Me Roar som har kul design och som funkar till det mesta. En gosig filt som kan användas till mycket. Läs vidare för att hitta din nya babyfilt.

Premium: Stokke Filt Merinoull

Här har vi en otroligt lyxig och exklusiv babyfilt från Stokke. Precis som vanligt levererar Stokke en barnprodukt av mycket hög kvalité, just den här filten har tillverkats i ett otroligt behagligt och säkert material.

Den mjuka merinoullen är både mjuk, andas bra och ventilerar beroende på temperatur. Perfekt för användning året om. Trots det fina materialet är filten väldigt slittålig och blir inte lätt smutsig. Ett plus för att den är 100% miljövänlig, samt generös i sin storlek!

Fördelar

 • Otroligt skönt material
 • Andas och ventilerar
 • Slittålig design som håller formen

Nackdelar

 • Väldigt dyr
 • Kan endast tvättas i 30°C

Mellan: Geggamoja Babyfilt

Geggamojas tidlösa ränder genomsyrar denna babyfilt som har utvecklats för att kunna användas som en klassisk babyfilt men oj så mycket mer. 

Då den är tillverkad av ekologiskt material, är GOTS-certifierad, och kan tvättas i 40 grader finns det inte mycket att klaga på med denna filt - ingenting alls faktiskt.

Fördelar

 • Tvättas i 40 grader
 • Designen

Nackdelar

 • Kunde varit större

Budget: Elodie Details Bamboo Muslin Filt

Denna söta bambufilt kommer i massvis med fina färger och just den här är i en gullig puderrosa nyans. Använd dem vart du vill och när som helst.

Eftersom den är tillverkad i bambu är den mjuk, miljövänlig, och har bra andningsegenskaper. Detta betyder att bebisen hålls varm på kallare dagar och sval på varmare dagar.

Fördelar

 • Supersnygg
 • 50 % bambu + 50 % bomull
 • Kan användas till mycket

Nackdelar

 • Inget bra val om du vill ha typisk “baby”- färg

Special: Aden & Anais Muslinfilt Hear Me Roar

Här har vi ett härligt 4-pack av babyfiltar i rolig design. De kommer att bli ett kul inslag i vilken barnvagn som helst! Använd dem i sängen, på skötbordet eller var du vill - det är helt upp till dig!

Att dessa filtar knep specialpriset i vårt test har att göra med att du får 4 filtar i en förpackning, att de är prisbelönta och att de är tillverkade i mjukaste bomullsmuslin. Det är viktigt med högkvalitativa babyfiltar och det är precis vad du får här!

Fördelar

 • Kommer i pack
 • Kul mönster
 • Generös storlek

Nackdelar

 • Priset

Köpguide - bästa babyfilt

Att tänka på innan du köper babyfilt

Babyfilten brukar snabbt bli oumbärlig för de flesta småbarnsfamiljer. Små barn knyter ofta an till en babyfilt och den brukar vara uppskattad, både som tröst och trygghet. Snuttefilten är helt enkelt en klassiker som de flesta barn vill ha. Många föräldrar förser sig med flera babyfiltar som används på olika sätt. 

Dessutom är en babyfilt väldigt praktisk och har en multifunktion under hela bebistiden. 

Innan du köper en babyfilt är alltid bra att ha viss kunskap om olika material. Textilier har nämligen olika egenskaper och fungerar på olika sätt. 

För den som är miljömedveten är det definitivt av värde att fundera över materialet. Textilindustrin är nämligen en av världens smutsigaste och mest förorenade. Men det finns också gott om ekologiska alternativ i kategorin att välja mellan. 

Olika aspekter att ta i beaktande inför valet av en babyfilt, kan exempelvis vara:

 • Färg
 • Form
 • Material
 • Storlek

Vad kostar en babyfilt?

Priset för en bebisfilt varierar väldigt mycket. Det finns babyfiltar för några tior, upp till 400 kr. Säkerligen finns det även babyfiltar som är dyrare än så. Dyrast behöver nödvändigtvis inte vara bäst, men de billigaste brukar sällan vara av riktigt bra kvalitet. Särskilt inte när det gäller certifieringar och ekologiska alternativ.

Var köper jag en babyfilt?

Det är lätt att hitta ställen att köpa babyfilt på. I barnbutikerna online finns det mängder med roliga och bra alternativ, när det gäller babyfiltar. Några online-butiker där du kan köpa fina babyfiltar exempelvis Babyland, Bonti och Jollyroom.

Olika typer av babyfiltar

Babyfiltar kan se ut på olika sätt och som tidigare nämndes, även fylla olika funktioner. Till att börja med har vi den större och tjockare varianten. Den är värmande och som passar bra att ha i vagnen som ett extra täcke. En babyfilt i större storlek kan också användas som lekmatta, där du kan låta bebisen ligga.

Den mindre filten kan snabbt bli utsedd till favoriten hos barnet och bli en oumbärlig snuttefilt. I det här fallet rekommenderar vi att du skaffar en reserv om möjligheten finns. Då har du alltid en ny att ta till, om ni skulle ha oturen att tappa bort snuttefilten, vilket kan vara nog så jobbigt för hela familjen.

Tunna filtar i bomull utgör ett bra, extra solskydd ovanpå suffletten i barnvagnen eller att lägga över babyskyddet i bilen, när solen gassar på utanför. Det finns alltså många varianter och det mest praktiska är att gardera sig med flera olika.

Material på babyfiltar

När det gäller material finns flera olika, bra alternativ. Det har också sedan något decennium tillbaka funnits nya, spännande material som definitivt är värda att ta en närmare titt på. 

Bomullsfilten är förstås en klassiker. Här kan du dessutom hitta gott om ekologiska alternativ, om det är något du prioriterar. Ofta är det några procent polyester iblandat, för att tyget ska bli stretchigt och följsamt. De här tygerna kan också variera i tjocklek och det finns riktigt tunna, lätta varianter, likväl som tjockare och stadigare alternativ. 

Fleece är en annan mjuk och skön klassiker, som kan hittas i många babyfiltar. Fleece har de senaste åren fått mycket kritik för att vara miljöovänlig. Många företag har därför börjat att använda återvunnen fleece i sina textilier. 

Ett intressant material som blir allt vanligare och som kan hittas ekologiska varianter, är bambu. Materialet är otroligt mjukt och skönt och det kan dessutom produceras på en mängd olika sätt. Bambu är också väldigt lättodlat och tillverkningen anses mycket miljövänlig. 

Bambu är definitivt ett av de nyare material som vi kommer att få se mer av i framtiden.

EU-certifiering på babyfiltar

Det finns en grundläggande princip som alla bör hålla sig till, när det gäller materialvalet: att produkterna skall vara märkta med EU:s egen kvalitetsmärkning CE.  Märkningen innebär olika saker beroende på kategori.

Gemensamt för alla produkter är ändå att det innebär att produkten uppfyller de krav på miljö, hälsa och säkerhet som Europeiska Unionen ställer på produkter som importeras eller produceras här.

Hur ska jag tvätta babyfilten?

Filten bör gå att tvätta med maskintvätt så att du kan få den riktigt ren. Helst också i 40 grader. Det finns alltid anvisningar på babyfilten om hur du ska tvätta den och det är viktigt att följa dessa, för att den ska hålla så länge som möjligt.

Så kom vi fram till vilka babyfiltar vi rekommenderar

Tester, kundomdömen och recensioner är vår återkommande informationskälla, när det gäller utvärdering av produkter till våra köpguider. Så har det varit även i vårt test av bästa babyfilt. Insamlad data om produkterna har gjort att vi kunnat välja ut toppkandidaterna och sedan rangordna dem i inbördes ordning.

Våra favoriter

Premium: Stokke Filt Merinoull

Stokke Filt i Merinoull är utan tvekan den lyxigaste babyfilten som vi kommit över! Den här modellen är gjord i det fantastiska materialet merinoull som både värmer, andas, ventilerar och känns trivsamt mot barnets känsliga hud. 

Med andra ord är det här en riktigt bra filt som kan användas vid de flesta tillfällen året om, inne som ute! Vi gillar också att filten både är slittålig och smutsavvisande. Att spilla eller torka kladd är alltså inte ett problem – fläckarna suger sig sällan fast. Filten är lätt att tvätta ren trots maxtemperaturen på maskintvätt är 30°C.

Oavsett hur mycket du tvättar den kommer filten hålla sin form och vara både fin och skön länge. Som ett plus i kanten är materialet 100% nedbrytningsbart och därmed väldigt miljövänligt. 

Babyfilten från Stokke finns i flera fina färger. Perfekt att ge bort som present eller att köpa till sig själv som en lyxig investering till barnet – du kommer inte ångra dig!

Fördelar

 • Otroligt skönt material
 • Andas och ventilerar
 • Slittålig design som håller formen

Nackdelar

 • Väldigt dyr
 • Kan endast tvättas i 30°C

Mellan: Geggamoja Babyfilt

Geggamoja har designat en underbart mjuk babyfilt som är GOTS-certifierad och gjord i bomullstrikå som är 100% ekologisk - det kan nästan inte bli bättre. 

Men vad sägs om en liten ögla du kan knäppa fast nappen eller den kära leksaken på så att den alltid hänger med filten och inte glöms bort om den tappas.

Vad gäller design får du märkets signerade ränder på ena sidan med en helfärgad baksida i några olika färgkombinationer. Dessa passar väldigt bra tillsammans och det blir inte mycket som klaschar ihop.

Det bästa är att du kan använda den var och när som helst, i spjälsängen, i vagnen, som snuttefilt, eller som lekmatta. Ett extra plus får den för att man kan maskintvätta den i 40 grader.

Babyfilten mäter 70 x 80 centimeter och priset är väl värt det för denna utmärkta filt som kommer att användas flitigt. 

Fördelar

 • Tvättas i 40 grader
 • Designen

Nackdelar

 • Kunde varit större

Budget: Elodie Details Bamboo Muslin Filt

Detta är en superfin filt gjord i bambu med dubbla lager av muslinväv som tillskott. Tillsammans förstärker de bambuns egenskaper, som bland annat är temperaturreglerande och fuktabsorberande och kommer hålla din bebis bekvämt varm.

Det bästa med denna filt är att den är tillräckligt tunn till att användas till många olika områden; till exempel kan du använda den som en amningshandduk eller varför inte en temporär skötmatta om du är på språng?

Som vanligt kan du också använda den som en filt i vagnen eller spjälsängen också och du behöver inte oroa dig över att den ska skada ditt barn eftersom den är tillverkad i Oeko-Tex-certifierade material.

Dessa material är 70% bambu och 30% bomull och inga skadliga ämnen har tillsatts under tillverkningen, vilket vi alltid tycker är ett stort plus. Sedan kan den även tvättas i tvättmaskinen i 40 grader.

Välj mellan olika färger. Priset är mer än väl värt det för denna underbara filt som är oerhört mjuk och söt. Ett extra plus får den eftersom man kan använda den till så mycket.

Fördelar

 • Supersnygg
 • 50 % bambu + 50 % bomull
 • Kan användas till mycket

Nackdelar

 • Inget bra val om du vill ha typisk “baby”- färg

Special: Aden & Anais Muslinfilt Hear Me Roar

Vill du ha ett helt set med babyfiltar så ska du spana in dessa från Aden & Anais - här får du nämligen ett 4-pack av fina filtar som både matchar varandra och som är lätta att matcha med annat.

Dessa filtar är lite extra bra då de är mycket generösa vad gäller storlek - de är nämligen 120 x 120 cm stora! Detta innebär att du kan använda dem till allting utan att det blir för smått. Vare sig du vill använda filtarna i vagnen, efter badet eller något annat så kommer de att vara perfekta.

Filtarna har god andningsförmåga så att ditt barn inte blir för varmt. Detta är möjligt på grund av en öppen vävteknik. Det är precis sådana här saker du ska hålla ögonen på och som gör att det finns många olika babyfiltar. Vissa tar det ett snäpp längre för att skapa något speciellt och det är vi tacksamma för.

Att dessa filtar har vunnit priser och utmärkelser är inte konstigt, du kommer att förstå varför så fort du stiftar bekantskap med dem!

Då det finns så oändligt mycket fint från Aden & Anais tycker vi att du ska spana in deras andra produkter. Du hittar flera av deras filtar bland annat här.

Fördelar

 • Kommer i pack
 • Kul mönster
 • Generös storlek

Nackdelar

 • Priset

Våra utmanare

Rätt Start Quiltad Filt

För dig som vill köpa en fint quiltad filt till din lilla bebis kan den här modellen från Rätt Start vara ett bra alternativ. Deras filt gör sig perfekt för de allra minsta då den både är mjuk, följsam, behaglig att ha på sig och har en bra storlek. 

Det som gjorde att vi fastnade lite extra för just den här var dess quiltade design som vi verkligen tycker är så fin. Materialet är dessutom Oeko-Tex certifierat i Klass 1 Baby vilket innebär att den är helt säker att använda för er båda. 

Ett extra plus är att den här kan tvättas i 60°C. Prisvärd filt av hög kvalité! 

Fördelar

 • Prisvärd babyfilt i fin praktisk design
 • Mjukt och lätt material
 • Kan tvättas i maskin på 60°C 

Nackdelar

 • Kan bli något varm

Vinter & Bloom Filt Teddy

Detta är filten du absolut ska investera i till hösten och vintern. Gjord i mjuk teddy på ena sidan med en stickad baksida. Det är en tjock filt men som väger lite och kan tvättas i 40 grader.

Materialen gör att den är otroligt mysig och mjuk och din barn kommer sussa så sött med denna filt i sängen.

Fördelar

 • Perfekt för höst och vinter
 • Kan tvättas i 40 grader
 • Väldigt gosig

Nackdelar

 • Kan upplevas som lite för tjock

Les Enfants Muslinfiltar 2-pack

Dessa filtar från Les Enfants är gjorda av bambu. Bambu börjar bli mer och mer populärt eftersom det är så bra för exempelvis filtar och sängkläder. 

Bland annat har bambun hjälpt till att göra babyfiltarna otroligt mjuka, antibakteriella, och de reglerar värme på ett unikt sätt så att din bebis kan ha en perfekt temperatur på både kalla och varma dagar, vilket gör dessa filtar optimala att använda året om. 

De mäter 120 x 120 och finns i olika färgalternativ. Priset är verkligen värt det eftersom de kan användas var och när som helst.

Fördelar

 • Tillverkade i bambu
 • Andas och håller värmen
 • 120 x 120 cm

Nackdelar

 • Priset

Done by Deer Muslinfilt 2-pack

Ännu ett 2-pack med babyfiltar, denna gång från Done by Deer. Dessa är gjorda i Oeko Tex-certifierad bomull och mäter 70 x 70 centimeter.

De är verkligen mjuka och din bebis kommer få ett mysigt krypin i vagnen eller sängen med dessa filtar. De kan även tvättas i maskin i max 60 grader. Det finns olika färger och motiv.

Fördelar

 • Ursöt design
 • Känns lyxiga
 • Kan användas till mycket

Nackdelar

 • Liten storlek

ImseVimse Babyfilt

Denna filt är tillverkad av ekologisk bomull och uppfyller kraven för att användas av spädbarn. Den har ett gulligt motiv på ena sidan med den andra sidan enfärgad. 

Den mäter 80 x 100 centimeter och är en perfekt tröst och tillgång till värme för din bebis vid läggdags, amning eller efter badet.

Fördelar

 • Ekologisk bomull
 • Supersöt design
 • Bra storlek

Nackdelar

 • Ganska dyr

Garbo & Friends Vadderad Filt

Denna filt från Garbo & Friends var verkligen en värdig kandidat att bli vinnaren i premiumklassen eftersom den är så väldans fin och praktisk. Den kommer även i olika färgkombinationer.

De två olika sidorna är gjorda i två olika bomullsmaterial vilket gör den hur mjuk och gosig som helst. Filten har lite stoppning och kan därför användas som både lekmatta och överkast som babyfilt.

Fördelar

 • Finns i olika färger
 • Fin design

Nackdelar

 • Priset

Littlephant Babyfilt Elefant

En mjuk babyfilt i bomull där tillverkaren har använt miljövänliga färger och hoppat över att tillsätta blekmedel. Bra, tycker vi!

Om du vill se till att babyfilten sitter fast på exempelvis barnvagnen, skötväskan, bärselen, bärsjalen, eller dylikt går det hur bra som helst tack vare de små öglorna som finns i kanten på filten.

Fördelar

 • Väldigt söt design
 • Naturliga färger = inget blekmedel
 • Mjuk och skön bomull

Nackdelar

 • Kan krympa i tvätten och behöva återformas

Pippi Filt 2-pack

Detta 2-pack babyfiltar är otroligt gulliga och i väldigt fin blå färg. Det är med andra ord ett mycket bra val om du vill ha just blått då det är dova och vackra nyanser på dessa två filtar.

Babyfiltarna är tillverkade i 100 % bomull och dess mått är 70 x 70 cm. Det är alltså inte de största babyfiltarna, utan de är ganska små i jämförelse med många andra varianter. Det är dock bra att ha både ett par mindre och ett par större att växla mellan.

Med den här typen av prisvärda babyfiltar kan du köpa fler än ett 2-pack då det är bra att ha många att byta med så att du inte behöver tvätta dem dagligen.

Fördelar

 • 2-pack
 • Prisvärd

Nackdelar

 • Liten storlek
 • Inte ekologisk bomull

Carlo Baby Fleecefilt och Gosedjur Enhörning

Denna mysiga fleecefilt är lite extra kul då det medföljer ett gosedjur i form av en enhörning när du köper den. Det är alltid kul med den här typen av saker. Dels är det en bra present och det är också en kul och användbar filt att köpa till sin egen bebis.

Filten har en bra storlek på 90 x 75 cm, och enhörningens höjd är på 20 cm. Du får alltså en ganska stor filt med ett litet gosedjur, perfekt för en liten bebis.

Fördelar

 • Kul med ett gosedjur
 • Bra presenttips
 • Stor filt

Nackdelar

 • Inte ekologiska material

Produkter som utgått

Bloomingville Filt (Lama)

Här har vi en babyfilt som verkligen sticker ut med sin ursöta design. Den har små söta lamor och den är härlig i kvaliteten - filten är stickad och gjord i 100 % ekologisk bomull.

Vi tycker att filten skulle vara ännu härligare om den var en aning större, men dess mått på 100 x 80 cm är ändå tillräckligt för att vi ska vara nöjda.

Du kan enkelt tvätta denna filt i 30 grader utan att den krymper eller blir utsliten. Bloomingville har mängder av söta saker till ditt barn och du hittar en stor del av deras spännande utbud bland annat hos Stor&Liten.

Fördelar

 • Supersöt design
 • Bra storlek
 • Oeko-Tex certifierad

Nackdelar

 • Priset

Little Lizzy Organic Dream Babyfilt

Little Lizzy Organic Dream Babyfilt är en fin, grå filt som känns som ett mycket bra val för bebisen. Den är, som nämnt, gjord av ekologisk bomull med helt giftfria färger. Den kan dessutom enkelt tvättas i 30 grader, så den är inte besvärlig att hålla ren

Gillar du kabelstickat så kommer du att älska den här filten. Och det allra bästa med den är att den är större än många andra babyfiltar. Den är så generöst tilltagen i sina mått - nämligen hela 100 x 80 cm!

Den dova färgen känns fräsch och stilren och den passar bra tillsammans med andra typiska babygrejer. Babyfilten kommer även i en fin förpackning och det är ju aldrig fel att få det på köpet, eller vad säger ni? Perfekt som present, till exempel vid dop, babyshower eller födsel.

Om du vill ha en annan variant av babyfilt, eller ett gosedjur, från Little Lizzy Organic hittar du deras produkter bland annat här.

Fördelar

 • Ekologisk bomull
 • Stor (100 x 80 cm)

Nackdelar

 • Priset
 • Ingen höjdare om du inte gillar kabelstickat

Kids Concept Flanellfilt 2-pack

Kids Concept har med sina flanellfiltar skapat användbara filtar både du och din bebis kommer att älska. Just dessa två filtar kommer med ett fint ugglemotiv på en av dem och den andra har söta stjärnor, men det finns även andra motiv och färger att välja mellan. 

Det bästa med ett 2-pack är att man inte behöver bestämma vart man ska använda filten; en kan man alltid ha i sängen och en kan alltid vara med på promenaden.

För vissa kan nog filtarna bli lite varma under sommaren om ni är ute på en promenad, men de är tillräckligt andningsbara för att fungera bra året om.

Med mått på 70 x 70 centimeter kommer de räcka gott till din lilla bebis. Cirkapriset 50 kr (!) är ingenting att snacka om.


JaBaDaBaDo Babyfilt

Här har du en filt som är tillverkad i bomull och mäter 100 x 70 centimeter. Med JaBaDaBaDos elefant i ena hörnet och det mjuka materialet kommer denna filt bli en stor hit hos din bebis.


Nakamori Fuwara Bomullsfilt

Här har du en bomullsfilt av hög kvalité från japanska märket Nakamori. Hela 6 lager av bomull har vävts glest för att tillverka denna otroligt mjuka filt.

Den nedtonade gråa nyansen och isbjörnmotivet gör att barnet kommer känna sig lugn och tröstad när denna filt används, vare sig det är i spjälsängen eller i barnvagnen.

Babyfilten kan användas på både sommaren och vintern eftersom materialet den är gjord av värmer på de kallare dagarna och andas bra på de varma sommardagarna. 

Vi tyckte att den var supermysig att vira runt våra små bebisar och den är verkligen mjuk, så bebisen känsliga hud kommer inte besväras.

Det gick även utmärkt att använda den som en lekmatta under lekstunden. Det finns olika motiv och färger att välja mellan så alla kommer hitta sin favorit.

Cirkapriset 500 kr är verkligen värt det för denna underbara filt som kommer gå hem hos hela familjen. Vi hittade den även till ett billigare pris.


Jox Textile Babypaket Kanin

Här har du ett specialpaket med hela 5 delar till din baby. Vi har såklart fokuserat på babyfilten som kommer med men förutom den får du en snuttefilt, en skallra, ett gosedjur, och en förvaringskorg. 

Alla olika delar blev snabba favoriter i barnrummet, men vi tyckte om den fina babyfilten med blå och vita ränder extra mycket eftersom man kan använda den till allt.

Speciellt var den perfekt att ha i barnvagnen och i spjälsängen då den är så otroligt mysig. Den är gjord i bomullsgarn och polyester och mäter 70 x 70 centimeter. 

Förvaringskorgen är ett utmärkt, och välkommet, redskap att lägga alla leksaker i och hjälper verkligen till att hålla ordning och reda i hela huset. De söta gosedjuren blev även en bra tröst många gånger.


Sebra Babyfilt/Amningsfilt, In the Sky 3-pack

Som namnet antyder kan denna filt användas som både en babyfilt och en amningsfilt, men den kan även användas som en tygblöja. Tygblöjor kan återanvändas och är därför väldigt skonsamt för miljön.

Filtarna är tillverkade i bomull och är GOTS-certifierade och mäter 75 x 75 centimeter. Cirkapriset 170 kronor är mer än värt det eftersom du får hela 3 filtar som kan användas och återanvändas till mycket.


Baby Dan Babyfilt Harmony

Här har du babyfilten som är perfekt att leka på för din bebis. Babyfilten är gjord i Oeko Tex-certifierad bomull och polyester och har en extra lång hållbarhet tack vare sina rundade kantband.

I tillverkningen har heller inte farliga substanser tillsatts eller använts och din bebis kommer verkligen ha roligt under lekstunden med denna filt; den är även perfekt att ta med på resan.


Författare
Malin
Det var jag som grundade Barnlandet 2016 men nu, 2021, har Evolving Media tagit över sidan och jag är inte längre involverad.

1 reaktion på ”Bästa babyfilten 2024 – Den mysiga filten du kan använda till det mesta”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte dagens deals