Bästa fyrhjulingen för barn 2024 – Fart och fläkt för den lilla motorentusiasten

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Författare
Malin

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Att få susa fram i trädgården på en fyrhjuling är inte bara en dröm för vuxna utan naturligtvis något som många barn tycker skulle vara en otroligt häftig upplevelse.

Numera är det inte sparkbilar som gäller; eldrivna fyrhjulingar är en av de mest populära leksakerna på marknaden och något som många barn verkligen älskar.

Hög fart älskas som bekant av många barn, varesig det är på en cykel, en skateboard, eller en sparkcykel. En fyrhjuling för barn är också ett bra sätt att få barnet att leka och vistas utomhus.

Många barn sitter idag inomhus i väldigt stor utsträckning och att ha någonting som är riktigt spännande att leka med i trädgården kan vara en bidragande faktor till att barnet vill vara ute mer. Det kan sedan leda till ännu fler olika utelekar.

Det finns många typer av fyrhjulingar idag och du kan hitta allt från sådana som är replikor av “riktiga” fyrhjulingar till sådana som du som förälder kan fjärrstyra.

En av de viktigaste sakerna att tänka på ur säkerhetssynpunkt är dock att hastigheten inte ska bli för hög.

Vissa modeller ger också ifrån motorljud när de kör omkring, vilket förstås ger en spännande och rolig effekt som gör att körningen känns väldigt realistisk.

Fyrhjulingar för barn är inte ämnade att köra i terräng med. Det är framförallt en säkerhetsfråga för barnet, men har också att göra med att prestandan i fyrhjulingen inte klarar sådan körning.

Äventyren ska alltså försiggå på den egna tomtens småvägar eller på en gräsmatta och inte i skogsterräng. Fyrhjulingar idag finns också i en rad olika utföranden.

Du kan hitta den som är exakta miniatyrkopior av riktiga ATV-fyrhjulingar som finns för vuxna och så finns det också små enklare modeller som exempelvis har en populär Disney-figur som tema i designen.

Chanserna är stora att du hittar en fyrhjuling till ditt barn som hen verkligen kommer att tilltalas av. Framför allt ska du naturligtvis köpa en fyrhjuling till ett barn som är lämplig i storlek och styrka så att körningen blir anpassad och säker för barnet.

Precis som fyrhjulingar för vuxna kan de flesta fyrhjulingar backa och givetvis finns det bromsar, vissa som aktiveras så fort man lättar på gasen.

Alla möjliga finesser som ledlampor, bilradio, och ett autentiskt ljud som låter när man vrider om startnyckeln finns det också vissa modeller som har. Och som med det mesta annat så är den dyrare ju mer avancerad den är.

En av de största fördelarna med dagens fyrhjulingar för barn är också att många av dem är eldrivna. Du slipper spill med oljor och starka ämnen och får en tystgående maskin, det är ett stort plus helt klart.

Valet av premiumvinnare i testet föll på Azeno Elbil Dirty Raptor XL och i mellanklassen vann Jamara Elfyrhjuling ATV Ride On EP.

Vår budgetvinnare som vi är stolta över att presentera är en Injusa The Beast Elbil Fyrhjuling för de mindre förarna och vår specialare heter Paw Patrol Elbil Fyrhjuling.

Premium: Azeno Elbil Dirty Raptor XL

Azeno eldriven fyrhjuling är ett perfekt alternativ för dig som vill investera i en riktigt rejäl modell till ditt barn. Den här varianten är bakhjulsdriven och har hela två motorer för extra kraft.

Dessutom kan den köras off-road tack vare rejäla däck med stötdämpare. Trots sin generösa utformning är den lätt att köra. Roliga detaljer som FM-radio, tuta, flera växlar och lysen. Dyr, men väldigt bra! 

Fördelar

 • Två motorer
 • Kan även köra off-road
 • Radio, tuta och lysen

Nackdelar

 • Dyr
 • Väldigt stor och tung

Mellan: Jamara Elfyrhjuling ATV Ride On EP

Denna fyrhjuling från Jamara är både prisvärd, av hög kvalité och kan användas av alla barn över 3 år. Fyrhjulingen är också mycket tålig, har ett kraftfullt batteri och är rolig att köra. Laddningstiden är effektiv och designen stadig.

Det vi gillar lite extra här är att maxhastigheten ligger på 6 km/h, istället för 5. Dessutom finns det två växlar framåt, en turbo växel, lysen, tuta och andra ljudfunktioner. Avancerad men lättanvänd modell som är perfekt till de lite mer äventyrslystna barnen. Så bra!

Fördelar

 • Roliga funktioner för verklig upplevelse
 • Rejält batteri med stark drivkraft för smidig framkomst
 • Enkel att styra och trygg att köra

Nackdelar

 • Dyr

Budget: Injusa The Beast Elbil Fyrhjuling

Injusa The Beast fyrhjuling för barn är ett riktigt bra alternativ för dig som vill köpa en prisvärd och användarvänlig barnfyrhjuling. Den här är både stadig, kraftig och lätt att köra.

De breda hjulen tar sig fram på de flesta underlag och den har en rätt hög maxhastighet. Trots det är den trygg och lätt att övervaka. Den har en riktigt snygg design med eldrivna bromsar. Mycket prisvärd!

Fördelar

 • Kraftig motor som når 5 km/h
 • Kan ta sig fram på tuffare terränger
 • Elbromsar för extra säkerhet

Nackdelar

 • Något plastig design

Special: Paw Patrol Elbil Fyrhjuling

Att vi valde just den här fyrhjulingen som specialare beror på att den kommer i en design som liknar alla andra, bara med skillnaden att den kan användas för de allra minsta barnen.

Det beror inte minst på dess låga maxhastighet på 2,5 km/h. Trots det är den stark och stadig, bekväm att köra och kan användas på de flesta underlag. Snygg design med tasspatrullen gillar vi också. 

Fördelar

 • Stark motor och robust utformning
 • Lätt att ta sig fram med även utomhus
 • Uppladdningsbart batteri

Nackdelar

 • Något plastig design
 • Något högt pris för dess enkla utformning

Varför ska du lita på oss?

Det här testet är framtaget genom att vi läst många recensioner, omdömen, och tester på nätet och och även diskuterat i forum på nätet, vilka användarnas favoriter är.

Efter insamlad information har vi sorterat och dokumenterat den och till sist sammanställt den här i testet.

Vem behöver en fyrhjuling för barn?

Den förälder som har möjligheten att ha en fyrhjuling på sin tomt och ett barn som älskar fart och fläkt och som delar ett motorintresse med dig, har stor glädje och nytta av en fyrhjuling.

Hur kom vi fram till vilka fyrhjulingar vi skulle testa?

Fyrhjulingarna som presenteras i det här testet är helt baserad på användarnas omdömen och vi har även kontrollerat sådant som garantitider, företagets kvalitetsmärkningar och certifieringar för att få en känsla av vilka producenter som är bäst i branschen.

Hur testade vi fyrhjulingarna för barn?

Omdömet här är alltså utifrån konsumenter som redan köpt och innehar fyrhjulingar och som på det viset givet sina oberoende omdömen av den. Vår uppgift har varit att sammanställa den på bästa och mest överskådliga sätt.

Våra favoriter

Premium: Azeno Elbil Dirty Raptor XL

Här har vi en av de mest robusta eldrivna fyrhjulingarna för barn på marknaden! Den här fyrhjulingen från Azeno heter Dirty Raptor XL, vilket verkligen beskriver den bra. Utformad som en ATV fungerar den för offroadkörning, detta också tack vare de rejäla gummidäcken med stötdämpare.

Den här fyrhjulingen är nämligen utrustad med hela 2 motorer. Både bakhjulen drivs vilket innebär att framkomligheten aldrig är ett problem. Vid användning får du ett rejält grepp på de flesta underlag och körkänslan är på topp i alla lägen.

Trots sin rejäla utformning låter den mindre än andra modeller. Det finns två växlar fram och en växel bak. Dock är den fortfarande enkel att köra och styra med.

Som extra roliga detaljer har fyrhjulingen en FM-radio och uttag för både USB, AUX och micro SD. Barnet kan alltså lyssna på musik eller radio samtidigt som hen kör! Utöver det finns det även en tuta och lysen som gör att man kan se lite, och även synas, i mörkret. Dess höga pris är absolut värt det!

Fördelar

 • Två motorer
 • Kan även köra off-road
 • Radio, tuta och lysen

Nackdelar

 • Dyr
 • Väldigt stor och tung

Mellan: Jamara Elfyrhjuling ATV Ride On EP

Vill du investera i en riktigt kraftfull och cool eldriven fyrhjuling till ditt barn? Då kan vi varmt rekommendera Jamara ATV. Den här fyrhjulingen är väldigt bra då den har ett starkt batteri på 12 volt och kan ta sig fram på det mesta.

Den här är också bra då den har rejäla lampor fram och bak som syns tydligt i mörkret. Maxhastigheten är på 6 km/ h, vilket är lite snabbare än vanligt.

Med andra ord är det här en mycket bra fyrhjuling för de lite större barnen som vill ha mer fart och äventyr. Den är också lite mer avancerad vilket gör det hela lite mer spännande och verkligt.

Här finns det två växlar framåt, en turbo växel och en bakåt - alla är lätta att växla mellan med en knapp. Fyrhjulingen har även en tuta samt andra ljudfunktioner vid styret.

Det finns ingen tvekan om att den här gör sig bra i de flesta barnfamiljer. Rekommenderad från 3 års ålder. Den något större storleken gör också att den känns mer robust och cool. Stadig framkomst och enkel styrning. Också relativt effektiv laddningstid. 

Fördelar

 • Roliga funktioner för verklig upplevelse
 • Rejält batteri med stark drivkraft för smidig framkomst
 • Enkel att styra och trygg att köra

Nackdelar

 • Dyr

Budget: Injusa The Beast Elbil Fyrhjuling

Den här eldrivna fyrhjulingen är perfekt för barn över 2 år. Injusa The Beast är en mycket stadig och kraftig elfyrhjuling för barn, som kan ta sig fram på såväl lättare terränger som lite tuffare.

I och med att fyrhjulingen har fyra stora och breda hjul är det inte ett problem att ta sig fram i skogen, på asfalten eller i gruset. Fyrhjulingen är också säker, trygg och behaglig att köra omkring med. Ni får dock själva avgöra om den ska användas inomhus eller utomhus.

Skillnaden här från många andra liknande modeller är att denna fyrhjuling har en stark motor som kan komma upp i hela 5 km/h i hastighet. Detta är rätt snabbt, men fortfarande säkert för barnen. De eldrivna bromsarna gör de hela lite extra tryggt. Se bara till att hålla koll på barnet!

Är du intresserad av att köpa Injusa The Beast fyrhjuling får du även med en laddare till det eldrivna batteriet. Designen är även den väldigt cool, och så kommer den till ett bra pris. 

Fördelar

 • Kraftig motor som når 5 km/h
 • Kan ta sig fram på tuffare terränger
 • Elbromsar för extra säkerhet

Nackdelar

 • Något plastig design

Special: Paw Patrol Elbil Fyrhjuling

Paw Patrol Elbil Fyrhjuling är, precis som namnet utlovar, en eldriven fyrhjuling som kan användas av barn över 1 år. Trots att den har en stark motor på 6V är den säker och trygg att använda även för de mindre barnen. Maxhastighet är 2,5 km/h. Det gör den unik på marknaden!

Fyrhjulingen är lätt att köra och bekväm att åka på. Tack vare fyra stabila hjulen är den också stadig att åka på och tar sig fram på de flesta underlag. Den kan användas både inomhus och utomhus, och då även på lite tuffare terränger.

Dessutom är fyrhjulingen gjord i en riktigt snygg design med de härliga hjältarna från Tasspatrullen. Är barnet ett fan av dem kommer den här passa perfekt! Vid köp får du också med en laddare till det uppladdningsbara batteriet. Något plastig, annars riktigt bra första fyrhjuling! 

Fördelar

 • Stark motor och robust utformning
 • Lätt att ta sig fram med även utomhus
 • Uppladdningsbart batteri

Nackdelar

 • Något plastig design
 • Något högt pris för dess enkla utformning

Våra utmanare

DOLU Fyrhjuling

Den här fyrhjulingen från Dolu är ett riktigt prisvärd, och även användarvänligt, alternativ för dig som vill köpa en fyrhjuling till ditt barn. Gillar barnet rosa och enhörningar kommer den göra sig extra bra!

Det bästa med den här fyrhjulingen är inte bara att den är tillräckligt liten och säker för att barn från 3 år ska kunna använda den. Utan den är också så bra då den är mycket stabil att åka på tack vare de fyra hjulen.

Dock vill vi bara förtydliga att det här inte är en riktig fyrhjuling med motor. Alltså passar den inte så bra för de äldre barnen som vill ha lite mer fart.

Däremot finns det trampor så att barnet själv kan ta sig fram som på en cykel. Som tramptraktor är den dock mycket bra och har en snygg design. Enkel att skjuta sig fram på om man skulle vilja det, och rolig att leka med. 

Fördelar

 • Stabil tramptraktor med trampor
 • Riktigt fin design
 • Trygg och säker att använda för små barn

Nackdelar

 • Saknar motor
 • Plastig

Injusa Elfyrhjuling ATV Kawasaki

Här har vi en annan eldriven fyrhjuling från Injusa, nämligen deras ATV Kawasaki till barn. Den här fyrhjulingen har ett riktigt kraftfullt och uthålligt batteri på 12 volt som gör att den kan användas på in princip alla underlag.

Fyrhjulingen driver bra och tar sig fram enkelt med de tåliga däcken. Vi gillar också att den har en riktigt tuff och robust design som adderar på den rejäla känslan. Fina dekaler och riktigt snygga detaljer.

Trots att fyrhjulingen från Injusa har ett tufft inre och ett robust yttre är den säker att använda även för de lite mindre barnen. Maxhastigheten är på 5 km/h och du kan enkelt hålla koll på barnet för er bådas säkerhet. Dock håller den bra och kan användas länge! Den är också enkel att köra både framåt och bakåt.

Överlag är vi riktigt nöjda med den här. Den kommer till ett bra pris, håller hög kvalité och ger ordentligt med underhållning för barn i olika åldrar. Något som vi skulle se en förbättring på är laddningstiden – 10-12 timmar ger 1 timmes körtid. Annars är vi nöjda! 

Fördelar

 • Starkt batteridriv och tåligt yttre
 • Enkel att köra för barn i alla åldrar
 • Hög kvalité som håller länge

Nackdelar

 • Väldigt lång laddningstid

BIG Bobby Fyrhjuling Racing

Här har vi lite av en lättare och nättare fyrhjulingen för de mindre barnen. Detta är nämligen vad man kallar för en gåbil, som då är utformad som en racingfyrhjuling i en cool design.

Med andra ord saknar den motor och är därmed väldigt trygg att använda för de mindre barnen. Trots det är den väldigt rolig och bidrar med underhållning. Även bra för barn som vill öva på att ta sig fram lite snabbare!

Det vi gillar lite extra med den här är att den är lätt att hantera men håller ändå hög kvalité. Dessutom är fyrhjulingen säker och bekväm att köra på. Säkerhetsstyre, ergonomiskt fotstöd, två draganordningar och ett gömt fack finns också.

Den låga tyngdpunkten gör den enkel att styra och sparka sig fram på. Vi är nöjda och anser att fyrhjulingen i gåbilsmodell kan passa för de flesta. Prisvärd och finns även i flera modeller

Fördelar

 • Lätt och nätt design för enkel användning
 • Stabil med roliga funktioner
 • Finns i flera fina modeller

Nackdelar

 • Saknar motor
 • Passar endast för mindre barn

Jamara Elfyrhjuling Pico

Jamara Elfyrhjuling Pico för barn är en eldriven fyrhjuling med ett 6 voltsbatteri. Med andra ord är den rejäl och stark men samtidigt trygg och säker att använda även för de mindre barnen. Rekommenderad från 3 år.

Det första vi fastnade hos med denna fyrhjuling var just dess sportiga design som verkligen gör att den känns tuff och snabb. Trots att den bara når en hastighet på 5 km/h ger den en rolig upplevelse och kan användas i de flesta situationer. Den har även ett fräckt motorljud som höjer stämningen lite extra!

Vi gillar också att batteriet är eldrivet och enkelt att ladda. Dock är laddningstiden på 14-15 timmar väldigt lång, och det endast för 1 timmes körtid. Annars väldigt bra. Den är enkel att styra, smidig att gasa med och trygg att köra på/bromsa med. Mycket prisvärd också!

Fördelar

 • Hög kvalité och bra funktioner till bra pris
 • Snygg sportig design med motorljud
 • Enkel att båda gasa och bromsa med

Nackdelar

 • Väldigt lång laddningstid
 • Något kort

Jamara ElFyrhjuling Protector Orange

Ännu en variant av eldriven fyrhjuling för barn från Jamara. Denna modell heter Protector och har ett kraftfullt 12 volts batteri och är lätt att ta sig fram med på de flesta underlag. Konstruktionen är robust, tålig och gedigen på alla sätt och vis.

Detta är minst sagt en värsting när det kommer till fyrhjulingar, något som den tuffa designen även bidrar till!

Barn från 3 års ålder kan enkelt använda den här själva och ta sig fram utan problem tack vare de greppvänliga däcken och 2 motorer med bakhjulsdrift. De stötdämpande däcken gör också att den är bekväm att köra på alla underlag.

Fyrhjulingen är utformad med två växlar framåt och två växlar bakåt. Lätt att växla med en knapp. Här är maxhastigheten också på 6km/ h – så roligt! Andra roliga detaljer är motorljudet vid körning, FM-radio, lampor, tuta och upplyst instrumentbräda. Mycket bra och rolig att köra på!

Fördelar

 • Riktigt tålig och rejäl konstruktion för trygg användning
 • Två växlar bak och fram
 • Behaglig och lätt att köra i alla underlag

Nackdelar

 • Rätt dyr
 • Stor och tung

Hecht Eldriven Fyrhjuling för Barn

Hecht har också en eldriven fyrhjuling för barn av enklare format, men den här har fått utmärkta recensioner på nätet och användarna verkar vara nöjda och inte minst över batteritiden som ger mycket för pengarna.

Fordonet har lastkapacitet på 30 kg och drivs med ett 12 volts batteri på 7 ampere. Den är liten och smidig i storlek och är 74 cm på höjden, 112 cm på längden, och 70 cm på bredden.

Precis som andra eldrivna fordon för barn från Hecht har den en garantitid på 2 år. Fyrhjulingen är i sig tystgående, men har ett antal roliga ljudeffekter som säkerligen kommer att tilltala det barn som använder den.

Modellen är stadig och kompakt och har en generös skålformad sits som gör att barnet sitter säkert och bekvämt på fyrhjulingen.

Fördelar

 • Enklare format och nättare design
 • Lång batteritid och garanti på 2 år
 • Tystgående men med roliga ljudeffekter

Nackdelar

 • Väldigt dyr

Hecht Röd Fyrhjuling 800W

En fyrhjuling för den som behöver en maskin med mindre styrka och storlek innan det är dags att gå över till fyrhjulingen med full kapacitet.

Hastigheten kan begränsas och vara långsammare än den maxkapacitet som finns på 5 kilometer per timme. Fordonet är inte godkänt för vägar utan får bara köras på inhägnat område och i den egna trädgården.

Högkvalitativa skivbromsar finns fram och bak för enkel inbromsning. Hjulstorleken ligger på 6 tum, vilket ger stadig körning.

Fördelar

 • Låg maxhastighet som även kan begränsas
 • Lätt att köra med både gas och broms
 • Stabil och bekväm att sitta på

Nackdelar

 • Inte så stark motor

Gardeney Grön Fyrhjuling för Barn

Gardeneys gröna fyrhjuling har en 800 watts strömförsörjning och kör som max 20-25 kilometer i timmen. Den har en hastighet som låter dig som förälder ställa in maxhastigheten och en synlig batteriindikator.

Det här är en säker och rejäl nybörjarfyrhjuling som du kan låta ditt barn köra omkring med i inhägnat område. Det här är för övrigt en stadig modell med rejäl pakethållare, där barnet sitter bekvämt, stadigt, och upprätt.


Produkter som utgått

Outdoor Adventures Barn Miniquad Fox XTR II 1000W

Varje litet barn som någonsin drömt om att få köra en egen fyrhjuling kommer garanterat att bli förälskad i den här avancerade maskinen.

Den ser stor och tuff ut och har en steglös roterande gasning på handtaget som gör att den känns extra realistisk och som en riktig fyrhjuling.

De stora fördelarna med den här är helt klart att den är eldriven och här slipper du alltså alla upptänkliga spill och liknande med diesel och olja.

En annan väldigt stor fördel med en eldriven fyrhjuling är inte minst i ljudet. Du stör varken resten av familjemedlemmarna eller dina grannar.

Fordonet kör cirka 35 kilometer i timmen beroende på hur mycket förarens vikt är på. Du kan själv ställa in maxhastigheten i tre olika steg. Motorns eldrift är på 100 watt och och 48 volt.

Fyrhjulingen har en switch för framåtkörning, en i neutralt läge och en back. Däcken är extra stora, vilket gör att du har större markfrigång. Stötdämparna både fram och bak är justerbara, vilket gör det lättare att göra åkningen så mjuk och bekväm som möjligt.

Fyrhjulingen är också utrustad med strålkastare. Laddare medföljer i köpet. Notera att bruksanvisningen som följer med i köpet är på tyska då det här är en tysk produkt och ingen översättning av manualen har ännu gjorts.

Har du vana av fyrhjulingar eller fordon, särskilt eldrivna sådana, är det här inte något särskilt komplicerat. Priset för Barn Miniquad fyrhjuling ligger på cirka 7000 kronor.


Hecht Röd Fyrhjuling för Barn

Hechts fina fyrhjulingar för barn är något utöver det vanliga. Utförandet ser realistiskt och tufft ut och har en klar röd fin färg med mönster på alla plastdetaljer och kåpor.

Den startas med en tändnyckel som sitter lättåtkomligt nära ratten och lägena som finns är framåt, neutralt, och back. Den har en skön och bekväm sits och en rymlig pakethållare bakpå där en låda med prylar kan förvaras.

Den har också inbyggda strålkastare som ligger skyddat, placerade fram på fyrhjulingen. Vid uttaget sitter också en display med en batteriindikator som gör att du enkelt kan hålla reda på hur långt du kan köra med den.

Den tar ett 36 volts batteri med 12 ampere. Maxvikten är hela 60 kilo, så även ett större barn kan använda den. Den rekommenderade åldern är dock 3-8 år. Maxhastigheten ligger på 20-25 kilometer per timme.

Och det gör den här fyrhjulingen till en säker maskin att köra även för de mindre barnen. Måtten på fyrhjulingen är 110 x 59 x 60 cm och vikten ligger på cirka 43 kilo. Med i köpet får du garantitid på två år. Fyrhjulingar från Hecht kostar cirka 5200 kronor.


Outdoor Adventures Fox XTR II Barn Miniquad 49cc med Elstart

Fox XTR II är en fyrhjuling med en tvåtaktsmotor som ger större kraft och acceleration och som därför är en av de kraftigaste modellerna på marknaden.

Modellen har precis som de större fyrhjulingarna en gas som hanteras med tummen så att barnet på ett tidigt stadie vänjer sig med funktionen, om ni planerar att köra med större fordon sedan när barnet växer.

Här finns också en funktion som gör att du kan minska den maximala hastigheten och på det sättet hantera körningen av maskinen för ditt barn på bästa sätt.

Det är viktigt att inte öka farten på det här fordonet förrän man hanterar gas och broms på ett korrekt och 100% säkert sätt.

Skivbromsar som är perforerade både fram och bak ger barnet möjlighet att bromsa snabbt och säkert och stötdämparen kan också justeras individuellt för större komfort i körningen.

Extra stora 6 tums däck med en spårvidd på 6-7 centimeter gör också körningen stadig. Det här är helt enkelt den perfekta fyrhjulingen för dig som har en junior som ska börja träna för mer avancerad körning på fyrhjuling.

Ur det perspektivet är den mycket prisvärd och du betalar ungefär 5600 kronor för maskinen om du beställer på nätet.


VidaXL Elektrisk Fyrhjuling för Barn

VidaXL har tagit fram en fyrhjuling som passar för barn i åldrarna 3-6 år. Den har ett uppladdningsbart batteri där laddaren ingår och är tillverkad i en stabil konstruktion som dessutom är stötsäker, tack vare den gedigna stålaxeln.

Fyrhjulingen går i en maxhastighet på 3 km i timmen. Modellen har en inbyggd automatisk broms, vilket innebär ökad säkerhet för våra minsta barn.


VidaXL Fyrhjuling för Barn med Ljud och Ljus

Här har vi en fyrhjuling för våra verkligt små motorentusiaster och fyrhjulingen från VidaXL kan användas från att barnet är ett år gammalt. Storleken på fyrhjulingen är 42 x 38 60 cm och den passar för barn mellan ett och tre år.

Det är perfekt att träna balans och motorik på och maskinen har roliga ljud som gör körningen äventyrlig och spännande.

Fyrhjulingen har ett stabilt och välgjort chassi, vilket både ökar säkerheten och även gör maskinen tålig. Kom ihåg att aldrig lämna ditt barn oövervakat med en fyrhjuling. Ungefär 6000 kronor får du betala för maskinen från VidaXL.

Frågor och svar

Exakt var får man köra med en fyrhjuling för barn?

Fyrhjulingarna för barn är inte tillåtna att köra på vägar med, utan får bara användas på den egna tomten eller egen inhägnad mark. Ditt barn ska alltid vara under uppsikt av en vuxen vid körning av en sådan här apparat.

Måste man registrera en fyrhjuling för barn som ett fordon?

Svaret är nej, det behöver du inte. Det här räknas som en eldriven leksak och eftersom du inte kör den på vägarna slipper du registrera den på något sätt.

Författare
Malin
Det var jag som grundade Barnlandet 2016 men nu, 2021, har Evolving Media tagit över sidan och jag är inte längre involverad.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte dagens deals